alan_kardec je napisao/la:Otelo je napisao/la:Znaci Nemanja yebi nas ovdje 1200 i ne vadi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
alan_kardec je napisao/la:Otelo je napisao/la:Znaci Nemanja yebi nas ovdje 1200 i ne vadi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Head je napisao/la:Ma ne bi ti znao ovo yebat druze.Otelo je napisao/la:Pa nema veze, mogu i starije. Necemo osudjivatiHead je napisao/la:Ova je bila djevojka prije jedno 30 godina.
bagrcavi je napisao/la:Dođe notifikacija moderaciji, ali na forumu islamske zajedniceDonnie Darko je napisao/la:Prijaviš fino kako treba, čisto sumnjam da moderaciji dođe notifikacija automatski svaki put kad neko boga opsuje
habib je napisao/la:Sarajevo - Velež - sarajevo umorno velez jak ove sezone. kec ko kuca
Mladost - Drina - ja stvarno nemam pojma kakvi su ni jedni ni drugi al je ovo isto kec ko kuca
Travnik - Borac - dvoumim se izmedju 1 i 2 i ipak sam se odlucio za 2 al crvena kartona za travnik
Čelik - Zvijezda - 0 2 ne mogu ovi sa zmajevima
Široki B. - Vitez - dva velikana al ipak 1
Slavija - Željezničar - 2 heh
Olimpic - Sloboda - cuj olimpic hahahhahahahhaha ma x
Zrinjski - Radnik - valjda 1
Halali Otelo, ali Head prekuc'oHead je napisao/la:Ma ne bi ti znao ovo yebat druze.Otelo je napisao/la:Pa nema veze, mogu i starije. Necemo osudjivatiHead je napisao/la:Ova je bila djevojka prije jedno 30 godina.
DeeWa je napisao/la:Teoretski je ovo moguce. Znate da englezi cesto dovedu nekoga na koga ne racunaju samo zato sto je iz istog podrucja kao i njihov drugi bitan igrac. Tako je svojevremeno i city doveo nekoliko igraca sa ovog podrucja kako bi im bilo gotivno, pa je nastasic recimo jedan od njih koji je bas zbog toga doveden. Tako da i oni mozda zele da imaju nekoga uz besica da mu bude ugodno a da je solidan igrac, ipak nije iskljuceno da tino ne moze napredovat
champions1921 je napisao/la:habib je napisao/la:Sarajevo - Velež - sarajevo umorno velez jak ove sezone. kec ko kuca
Mladost - Drina - ja stvarno nemam pojma kakvi su ni jedni ni drugi al je ovo isto kec ko kuca
Travnik - Borac - dvoumim se izmedju 1 i 2 i ipak sam se odlucio za 2 al crvena kartona za travnik
Sabinho je napisao/la:U nedostatku teme "najdebilniji postovi na forumu" ovo remek-djelo postavljam ovdje.
DeeWa je napisao/la:Teoretski je ovo moguce. Znate da englezi cesto dovedu nekoga na koga ne racunaju samo zato sto je iz istog podrucja kao i njihov drugi bitan igrac. Tako je svojevremeno i city doveo nekoliko igraca sa ovog podrucja kako bi im bilo gotivno, pa je nastasic recimo jedan od njih koji je bas zbog toga doveden. Tako da i oni mozda zele da imaju nekoga uz besica da mu bude ugodno a da je solidan igrac, ipak nije iskljuceno da tino ne moze napredovat
MrWhite je napisao/la:Kojem poluvremenu?Caeruleus je napisao/la:Ima nešto u njeme, nadam se da će i Martines to vidi. I da će nam Bešić u drugom poluvremenu već u idućoj utakmici ući u drugom poluvremu a uskoro i u prvih jedanes.
mambabalkan je napisao/la:J.e.b.e.s sve nek si ti jos jedan post upisao a ovaj drugi obara svjetske rekorde u +1 postovima.Ajax je napisao/la:+1Cartman je napisao/la:Novi gol ubjedljivo najboljeg napadaca Citya.
hahahhahahahahhahahahahahahahhchampions1921 je napisao/la:habib je napisao/la:Sarajevo - Velež - sarajevo umorno velez jak ove sezone. kec ko kuca
Caeruleus je napisao/la:Dobio sam jedan jako uvredljiv komentar od korisnika Salt Lake City na temi FK Sloboda Tuzla (rekao mi je da sam glup i svašta nešto) i ovim putem podnosim službenu žalbu na njegovo ponašanje. Molio bih moderatore da razmotre slučaj.
Hvala unaprijed, vaš Cae.
Virtu4l je napisao/la:Caeruleus je napisao/la:Dobio sam jedan jako uvredljiv komentar od korisnika Salt Lake City na temi FK Sloboda Tuzla (rekao mi je da sam glup i svašta nešto) i ovim putem podnosim službenu žalbu na njegovo ponašanje. Molio bih moderatore da razmotre slučaj.
Hvala unaprijed, vaš Cae.