Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Sabinho
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Sabinho » 17 avg 2014, 23:59

harry_90 je napisao/la:Sad dosao iz Mejdana,sta reci za atmosferu i navijanje u dvorani,dugo se ovo nece ponoviti,trebali su dati da se igra i protiv VB..pomalo me nervira pad u igri repke,imamo 15+ razliku ljudi smanje na minus 6..moraju se tu popraviti,ali kako kada nam je to godinama rak rana u igri..

Eh da sto se tice skandiranja,oko kojeg se ovdje vec vodi rasprava,iskreno nisam za to,niti sam skandirao,ok je mozda kad igra Sloboda protiv Zelje ili Sarajeva,pa hajd navijacki te ponese,iskreno nemam nista protiv grada Sarajeva i njegovih gradjana..

7000 i vise,gorio Mejdan,mogu mislit kako ce biti protiv Danske u rukometu :kafa:
:salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 avg 2014, 00:02

Dobro neko rece, sreca pa svi Tuzlaci ne razmisljaju kao pojedine kockaste glave.

Generalno, sva ova desavanja u zadnje vrijeme pokazuju da su Fukare iskompleksirana navijacka skupina koja pokusava na bilo kakav nacin doci u zizu javnosti. Vode se onom i los publicitet je ipak publicitet.

Jucer je igrao njihov tim u Sarajevu, protiv Olimpica pa nisam vidio da su dosli u Sarajevu da kako to oni kazu yebu samo Zelju i Saraj'vo nego su ostali zakovani ispred TV ekrana i arenesport pratili utakmicu svoje Slobode.
1946

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 18 avg 2014, 00:04

Head je napisao/la:Dobro neko rece, sreca pa svi Tuzlaci ne razmisljaju kao pojedine kockaste glave.

Generalno, sva ova desavanja u zadnje vrijeme pokazuju da su Fukare iskompleksirana navijacka skupina koja pokusava na bilo kakav nacin doci u zizu javnosti. Vode se onom i los publicitet je ipak publicitet.

Jucer je igrao njihov tim u Sarajevu, protiv Olimpica pa nisam vidio da su dosli u Sarajevu da kako to oni kazu yebu samo Zelju i Saraj'vo nego su ostali zakovani ispred TV ekrana i arenesport pratili utakmicu svoje Slobode.
fol rekose imaju svoje razloge,poginuo neki motorista pa ga oplakivali cijeli dan :lol:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 18 avg 2014, 00:06

i ljudi gdje se ima u tz kupiti onaj košarkaški dres, i kolko repa ?
Zarathustra

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 avg 2014, 00:07

Mejdan - prava kosarkaska dvorana :cool:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 avg 2014, 00:15

Kakva se ovdje rasprava vodi :) sukob kompleksasa = patologija
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 avg 2014, 00:17

Sve neki kompleksi, te kompleks slanih jezera, te kompleks slanih slapova :urnebes:

Inače, moramo popraviti igru, bez Teletovića teško, fale Đedović i Juka. Stipan kralj :bih:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 avg 2014, 00:18

Ebo vas dan vise,umjesto da pricate o utakmici,igri,perfektnoj atmosferi vi ovdje o necemu drugom nevaznom raspravljate :evil:

Jos jednom ponosan na svoj grad..i da se dovezem na onaj moj post od maloprije,znaci ne mrzim nikog,pa ni glavni grad i ljude koji zive u njemu,ali necu dozvolit da neko iz glavnog ili drugog grada omalovazava moj grad i moje ljude !

:kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 avg 2014, 00:22

Izgleda se na ovoj temi stvarno može o svemu pričat :roll:

Nego ja se sjećam 3 utakmice košarkaša u Mejdanu(Holandija '04,Izrael '08 i ova) može neko reć jesam koju izostavio ? Tražio sam po internetu,nema nigdje.
Nad tobom sunce najljepše sja

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 18 avg 2014, 00:31

Čim bude snimak meča online, neka neko postavi. Unaprijed zahvaljujem. :bih:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 avg 2014, 00:31

Joj atmosfere. :opaopa:
Dovedena je do usijanja.

Nadam se da ce repka i u buducnosti nastupati pred najboljom i najfreneticnijom publikom u drzavi. :thumbup:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 avg 2014, 00:32

Head je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:tanko vcrs skroz, pod hitno vratit tekme u Sarajevo da cujemo sta oni pjevaju :D

al jbg da bi ih culi kako pjevaju prvo se trebaju skupit i doc na tekmu reprezentacije- taj dio ih je.e :mrgreen:

kako boli ovih 7000+ u Mejdanu hgahaha
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
bolje ovo :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 avg 2014, 00:32

bila je i Makedonija ako me sluzi sjecanje...

a veceras da nije bilo Mirze nasli bi mi nacin da izgubimo tekmu..jako losa ekipa, tanak roster, jos plus i na tako mali izbor igraca dodas da je podbacilo dosta nosilaca igre..

sto se tice atmosfere, kao sto sam pisao prije tekme, negativno utice kako na protivnika tako i na nase igrace koji ipak izgleda nisu naucili igrati pred ovakvom publikom
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 avg 2014, 00:39

bilo je vidljivo koliko su Buza i Vrabac plašljivi, imali su par situacija za otvoren šut, a nisu smjeli šutirat' :roll: a biti ćemo mnoooogo jači kad se vrate Nurkić i Đedović :D dva igrača koja će donijeti prevagu na oba dijela terena :cool:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 avg 2014, 00:40

Chinaglia je napisao/la:bilo je vidljivo koliko su Buza i Vrabac plašljivi, imali su par situacija za otvoren šut, a nisu smjeli
Prepali se gostujuce publike :mrgreen:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 avg 2014, 00:42

pinoglavi je napisao/la:Izgleda se na ovoj temi stvarno može o svemu pričat :roll:
o ne, nece moci.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 avg 2014, 00:51

ajd Buza i Vrabac jbg djeca, pa donekle i Mitrovic razumljivo sto su se prepali...odakle ce oni znati da publika u Tuzli izuzetno poznaje kosarku i da ce vise ispizdit navijace time sto ne sutnu, nego da sutnu iz izgledne pozicije pa taman i da promase citavu konstrukciju..

al Milosevic koji je igrao tu i kojeg je mozda Dusko zbog tog i forsirao da se ne smije usuditi da sutne ili Stipanovic, Sutalo i Kikan iz prvog poluvremena, to su vec neke druge strane medalje- to me neugodno iznenadilo
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 18 avg 2014, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 18 avg 2014, 00:52

Na ss.ba 5-6 naslova minimalno, kao da smo dobili u najmanju ruku Spaniju sa bracom Gasol. Sve je ovo lijepo, medjutim cemu euforija?
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 avg 2014, 00:55

Sjajan Mirza, sjajna publika i sjajan Stipan, a nekako su mi ostali podbacili, bili su ispod nivoa, izuzev još Šutala.
I kada se sjetim samo kakav je ovaj Milošević nekad prije igrač i šuter bio, a sada samo skakač.
A Đedović itekako fali, a o Nurkiću neću ni da pričam , niti da razmišljam o njegovom nastupu novom u repki. Momak treba dobro prvo da sredi stvari u glavi... ;)
Večeras nisam strepio za pobjedu, ali me taj pad u igri jako nervirao. A Teletović s pola snage njima uvali koševe. Da je čovjek igrao sa 100 % ja mislim da bi onda mogao sam protiv njih na parketu igrat, toliko je moćno djelovao.

A mi još moramo shvatiti da glupe animozitete između gradova i dijelova države stvaraju budale i određene grupe pojedinaca, a masa krene za takvima. Jednostavno se čovjek ne treba na to obazirat, pratiš repku, bodriš je, poštuješ sve ljude, ignorišeš budale i za tobom će onda krenut bar nekoliko pametnih. I na takav način svaki pojedinac može učiniti nešto, da se reprezentacija jedinstveno bodri, a ne da se vode glupe polemike. Ostavite se toga... ;)

Sve pohvale tuzlanskoj publici, sjajna atmosfera je napravljena. A ono što je negativno i napravljeno možda od par budala , niti hoću da vidim , niti čujem. Budalama ne pridajem značaj.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 avg 2014, 00:58

a dobro, imao je Milošević onu scenu kad čitava dvorana traži da šutne, a on ne smije :lol: na kraju je u tom napadu neko pogodio tricu, možda je to i bio on, ne sjećam se :lol: Mitrović i nije imao puno prostora za šut, haman su ga proučili Islanđani, pa ga čuvali da ne šutira trojke :D šutirao je možda dva puta i profulao, barem se ja ne sjećam da je više puta šutirao :mrgreen:

a kako je dvorana nafurala Mirzu, čitava dvorana skandira: "Mirza, Mirza, Mirza, Mirza", on konta da je opali s 12 m :urnebes: ipak nije, tad se odlučio da napadne koš :D

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.