NK Zvijezda Gradačac

huseinbegkapetan

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la huseinbegkapetan » 18 avg 2014, 01:30

voliosamzvijezdu je napisao/la:itekako si upucen,znaci tjera djecu da kupuju opremu to je bezobrazluk,a ko natjera prvu ekipu da od njega kupuju??? izgleda i njih postrojio i reko da moraju kupit,moj doro koja si ti sirovina :crazy: :crazy: :crazy: :clap: :clap: nisi upucen za prvu ekipu a neki dan si sam rekao da preko njega ide ta oprema prestani makar sam sebe lagati :facepalm: :facepalm:
ti si ba glup momak to je definitivno,to da tjera djecu to je bilo i to ti može potvrditi svako,a za prvi tim tim vala i ne znam niti me interesuje nije iz mog džepa :) za doru postajes dosadan znas ti dobro ko sam ja ako ne znas a vjerovatno ne znas jer lupas ko dijete onda pitaj ćaću zna on dobro i dao sam ti upute kako ga pitati,vjerovatno će te uputiti vidim da nije još,tvoj nick sam govori nezadovoljan sto ti je zvijezda tatku očepila i bilo mu je vrijeme trener zvani članarina sve i jedna poruka mi bila izmiriti članarine ako grijesim nek me neko ispravi neko ovde na forumu cije dijete je trenirao...cijelo vrijeme pljujes po klubu po pojedincima ajd bar nas malo popusti znas gdje je stadion i gdje su ti pojedinci,rijesi to s njima ovo je forum gdje se prica o aktuelnim problemima,samim tim nije ti otac to jer su mu dali nogu zbog milion i jednog razloga,i ne mora moje dijete nikada biti fudbaler al nek nije ni kadija trener..i na kraju na tvoje postove treba da reaguje administracija ti dijete imas pomracen um,ja necu vise odgovarati,osim da cu pisati i velicati i kritikovati kao i svi ostali shodno rezultatima kluba kao sto je uvijek i bilo na forumu...sam administrator je vec to ranije spomonjao i jasno pise u pravilima foruma,ne bitno sve samo shvati da si vec dosadan ,vidis da ignorisu tvoje postove ostali forumasi,gubi se smisao foruma...cekamo olimpik,uvijek gutavo,kod nas neko zatisje,izgleda zadovoljili se bodom iz zenice :tokralju: :tokralju: :tokralju: :zzz: :zzz: :zzz:

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 18 avg 2014, 10:24

ne blamiraj se vise nermin husein(begkapetan)basic,rekao sam ti i sam si svjestan da am ti u pp rekao ko sii sam si svjestan da sam ti u subotu to dokazao jer nisi mogao citav dan pisati bio si u zenici,to ja znam,a i ostali ce saznati samo zato sto sam sebe hvalis puna ti usta samog sebe,i preko foruma hoces da ocrnis nekog drugog,vidi gore da si sam prvi poceo spominjati i pljuvati po treneru kadiji,ali nebitno tebi bi odgovaralo da me odstrane sa foruma da ne ispanes toliki debil na kraju. meni u pp **** sve po spisku,zvijezdi **** mater debilu,ja sam samo rekao svi mogu na forumu da procitaju tvoje analize utakice koje se ne razlikuju odo onih izjava poslije utakmice i mogu da vide da ni jedan post nisi napisao za vrijeme treninga ili neke utakmice Nk Zvijezda!!! ne treba vise,da li ce ko vjerovati ili nece nije bitno,cinjenice su tu :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 18 avg 2014, 10:30

a da vas dvojica rasčistite to na nekom drugom mjestu...

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 18 avg 2014, 11:09

slazem se ja sam na forumu samo iznosio svoje misljenje,kao i svi ostali i jednom prilikom sam rekao da "doro nije adekvatan da vodi premijer ligaski klub" to ga je pogodilo onda se on registrovao i javio na taj post i poceo iznositi neke druge stvari za nekog pojedinca i nekoj opremi,ja nisam prvi ni poceo :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :salut: :salut:

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 18 avg 2014, 11:31

voliosamzvijezdu je napisao/la:ne blamiraj se vise nermin husein(begkapetan)basic,rekao sam ti i sam si svjestan da am ti u pp rekao ko sii sam si svjestan da sam ti u subotu to dokazao jer nisi mogao citav dan pisati bio si u zenici,to ja znam,a i ostali ce saznati samo zato sto sam sebe hvalis puna ti usta samog sebe,i preko foruma hoces da ocrnis nekog drugog,vidi gore da si sam prvi poceo spominjati i pljuvati po treneru kadiji,ali nebitno tebi bi odgovaralo da me odstrane sa foruma da ne ispanes toliki debil na kraju. meni u pp **** sve po spisku,zvijezdi **** mater debilu,ja sam samo rekao svi mogu na forumu da procitaju tvoje analize utakice koje se ne razlikuju odo onih izjava poslije utakmice i mogu da vide da ni jedan post nisi napisao za vrijeme treninga ili neke utakmice Nk Zvijezda!!! ne treba vise,da li ce ko vjerovati ili nece nije bitno,cinjenice su tu :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:
Sef strucnog staba pijan polupo auto od igraca Adama...

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 18 avg 2014, 13:03

Ojjj bože.... nekad se na forum dolazilo da vidiš mišljenje navijača, da vidiš kad je trening itd... Sad se na forum dolazi da vidiš kako se "doro" i "kadija" prepiru.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 18 avg 2014, 13:06

Garfield je napisao/la:Ojjj bože.... nekad se na forum dolazilo da vidiš mišljenje navijača, da vidiš kad je trening itd... Sad se na forum dolazi da vidiš kako se "doro" i "kadija" prepiru.
maloprije sam napisao da ovo nije mjesto za to ali oni opet po svom...

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 18 avg 2014, 13:58

sta nam je ovo sa teme dajte ljudi malo ozbiljnosti koji vam je .... Dali je moguce da sam vidio danas Zeca u gradu ili sam ga sa nekim zamijenio ???

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 18 avg 2014, 14:58

moranjak je napisao/la:sta nam je ovo sa teme dajte ljudi malo ozbiljnosti koji vam je .... Dali je moguce da sam vidio danas Zeca u gradu ili sam ga sa nekim zamijenio ???
mozda je jelen :D mozda nisi dobro vidio :rol:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 18 avg 2014, 16:11

crvenobijeli je napisao/la:
moranjak je napisao/la:sta nam je ovo sa teme dajte ljudi malo ozbiljnosti koji vam je .... Dali je moguce da sam vidio danas Zeca u gradu ili sam ga sa nekim zamijenio ???
Ma jarane bio je VUK,,,,,i to sa Otoke,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 18 avg 2014, 16:15

pabizo je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 18 avg 2014, 16:19

pabizo smiri hormone....

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 18 avg 2014, 16:35

pabizo je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false; pabizo gledaj od 0.31 do 0.45 to je s posvetom za olimpić
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

huseinbegkapetan

Post Postao/la huseinbegkapetan » 18 avg 2014, 22:50

Ma jarane bio je VUK,,,,,i to sa Otoke,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,[/quote]
" onclick="window.open(this.href);return false; pabizo gledaj od 0.31 do 0.45 to je s posvetom za olimpić[/quote]
suplja prica ovo gore,ne ulazim u dalju diskusiju,samo mrzim pricanje lazi da bi se skrenulo s prave istine
,mada ne bitno,olimpić ili olimpik ili olimpic kako ste igrali 1.kolo ? :rol: :rol: :rol: prvo zaviri u svoju avliju pa onda u nasu,cuj VUK i to sa otoke zamisli vi ste inače iznad zelje i sarajeva pa ste zato vukovi

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 avg 2014, 23:21

Kapetane ti našao da ismijavaš Olimpic iz glavnog grada.Smiješan si.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 19 avg 2014, 09:41

Mancini je napisao/la:Kapetane ti našao da ismijavaš Olimpic iz glavnog grada.Smiješan si.
Otoka :lol:

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 19 avg 2014, 13:58

da li netko zna hoce li jakovljevic imati pravo nastupa u subotu a sto se tice tih igraca koji bi trebali stici da li to netko baca lazi provale :D :D ili ima tu imalo istine jer ako dodu ovi koji se spominju imali bi solidnu ekipu sa kojom bi mogli zavrsiti sezonu na sredini tabele
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 avg 2014, 16:28

nedžad je napisao/la:da li netko zna hoce li jakovljevic imati pravo nastupa u subotu a sto se tice tih igraca koji bi trebali stici da li to netko baca lazi provale :D :D ili ima tu imalo istine jer ako dodu ovi koji se spominju imali bi solidnu ekipu sa kojom bi mogli zavrsiti sezonu na sredini tabele
ja nemogu vjerovati da bi zvijezda mogla dovesti 2-3 nova igraca .pa ljudi koliko njima treba da se uigraju.po svemu sudeci imamo solidan kadar i treba jos malo vremena i bicemo solidna ekipa.ako se ima para neka nasi traze polako igrace za drugu polusezonu..ovim momcima treba podrska po svemu smo ekipa za sredine tabele
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 19 avg 2014, 17:41

astra1922 je napisao/la:
nedžad je napisao/la:da li netko zna hoce li jakovljevic imati pravo nastupa u subotu a sto se tice tih igraca koji bi trebali stici da li to netko baca lazi provale :D :D ili ima tu imalo istine jer ako dodu ovi koji se spominju imali bi solidnu ekipu sa kojom bi mogli zavrsiti sezonu na sredini tabele
ja nemogu vjerovati da bi zvijezda mogla dovesti 2-3 nova igraca .pa ljudi koliko njima treba da se uigraju.po svemu sudeci imamo solidan kadar i treba jos malo vremena i bicemo solidna ekipa.ako se ima para neka nasi traze polako igrace za drugu polusezonu..ovim momcima treba podrska po svemu smo ekipa za sredine tabele
zasto bi trazili igrace za novu polusezonu ako se ovi pokazu i provedemo zimu u sredini tabele. svake polusezone ista prica ode 10, dodje 15 drugih igraca ne mozes vise skontat ko je sve igro za nas. Ok treba dovest mozda 3-4 pojacanja ali svake polusezonu rastjerivat igrace, pa dovodit nove nigdje veze.

imali smo mi lijepi prilika u Zenici

" onclick="window.open(this.href);return false;

odmah na pocetku izvjestaj iz Zenice

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.