Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

vedator
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la vedator » 18 avg 2014, 01:08

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 avg 2014, 01:27

pinoglavi je napisao/la:Izgleda se na ovoj temi stvarno može o svemu pričat :roll:

Nego ja se sjećam 3 utakmice košarkaša u Mejdanu(Holandija '04,Izrael '08 i ova) može neko reć jesam koju izostavio ? Tražio sam po internetu,nema nigdje.

Izostavio si protiv Bugarske I to je prva tekma bila od svih tih ja se ne sjecam koja godina ali tad je debitovo Castle pa je tad bila ludnica druze
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 18 avg 2014, 01:37

Ne znam kako mozete tako generalizovati stvari. Ja sam bio na utakmici i skandiranje protiv Zelje i Sarajeva je bilo iskljucivo od strane Fukara, a trajalo je maksimalno pola minute. Stanka je uslijedila kad su vidjeli da ih ostali u dvorani ne prate. Atmosfera je bila stvarno fantasticna. Nasi igraci su ocigledno imali pritisak na pocetku, ali vremenom je to doslo na svoje. Bez obzira sto smo imali povremene padove u igri, ja ne vidim nacina kako ce nas Islandjani dobiti, iako smo i mi maksimalno oslabljeni.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 avg 2014, 01:43

ZNACI SADA JE DOSTA :!:

OVO JE POSLJEDNJE UPOZORENJE, SLJEDECI KO SPOMENE KAKO MRZI SARAJEVO ILI TUZLU, ILI ZELJU, ILI SARAJEVO, ILI SLOBODU ILI NJEMACKU ILI MARSOVCE BICE BANOVAN

IMATE TEMU "CHAT" http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=507 PA TAMO SE PREPUCAVAJTE, A OVDJE CETE PISATI O TEMI, A TO JE KOSARKASKA REPREZENTACIJA BOSNE I HERCEGOVINE

DAKLE, PRICAJTE O UTAKMICAMA, IGRACIMA I OSTALIM STVARIMA VEZANIM ZA NASE KOSARKASE
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 18 avg 2014, 01:46

Neće se nigdje prepucavati već će svaki naredni komentar Tz-Sa otići trajno, pa bujrum... :kafa:
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 avg 2014, 01:47

Napokon. Bilo je i vrijeme...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 18 avg 2014, 01:52

nek su nas sarajlije ispljuvale,ponizavale,omalovazavale,i onda se pojavljuju moderatori,naravno brane cast nase kosarke :thumbup:
nigdje bolja atmosfera,hvala ti grade moj,lekcija za sve buduce gradove kako se bodri repka :bih:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 18 avg 2014, 01:55

KK_Bosna je napisao/la:ZNACI SADA JE DOSTA :!:

OVO JE POSLJEDNJE UPOZORENJE, SLJEDECI KO SPOMENE KAKO MRZI SARAJEVO ILI TUZLU, ILI ZELJU, ILI SARAJEVO, ILI SLOBODU ILI NJEMACKU ILI MARSOVCE BICE BANOVAN

IMATE TEMU "CHAT" http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=507 PA TAMO SE PREPUCAVAJTE, A OVDJE CETE PISATI O TEMI, A TO JE KOSARKASKA REPREZENTACIJA BOSNE I HERCEGOVINE

DAKLE, PRICAJTE O UTAKMICAMA, IGRACIMA I OSTALIM STVARIMA VEZANIM ZA NASE KOSARKASE
Ja sam mislio da je i ta tema dozvoljena, jer se dobro sjecam tvog posta na neki video, gdje si i sam, pomalo ironicno, pomenuo te psovke i ostale gluposti... :)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 18 avg 2014, 01:57

Za druga Mozambičara koji je tražio himnu, nije ona anam, ali nadam se da i ova može proći :salut: :bih: [youtube][/youtube]

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 18 avg 2014, 01:57

wienultras je napisao/la:nek su nas sarajlije ispljuvale,ponizavale,omalovazavale,i onda se pojavljuju moderatori,naravno brane cast nase kosarke :thumbup:
nigdje bolja atmosfera,hvala ti grade moj,lekcija za sve buduce gradove kako se bodri repka :bih:
prvi si...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 18 avg 2014, 01:58

Čudi me da nisu pjevali " *ebem te saraj'vo " :o :o :o

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 avg 2014, 02:01

ade43 je napisao/la:Čudi me da nisu pjevali " *ebem te saraj'vo " :o :o :o
drugi si...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 18 avg 2014, 02:05

al klizanje pom. sudije :urnebes: , dugo bolji pad nisam vidio
Zarathustra

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 18 avg 2014, 02:10

Moggi je napisao/la:al klizanje pom. sudije :urnebes: , dugo bolji pad nisam vidio
Hahaha, a ni pocela utakmica nije. :D
Da nije on bio Izraelac, pa se prep'o da mu ko nece kakvu kuku podmetnut'? :P

P. S. Je l' se na tv-u mogla vidjeti ona situacija oko palestinske zastave?

m_ballack
Kontakt:

Post Postao/la m_ballack » 18 avg 2014, 09:39

da li neko zna kada reprezentacija igra sledecu utakmicu u mejdanu? Pozdrav svim navijacima

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 avg 2014, 10:17

Najjače je bilo kad dvorana proključa kod Mirzine trojke pred poluvrijeme. :mrgreen: Uz pjevanje himne, kada se vidjelo koliko Tuzlaci vole BiH. :cool:

[youtube][/youtube]

Što se tiče igre, rekao bih da smo platili danak uobičajenom opuštanju pri vodstvu, ali pobjeda definitivno od početka do kraja nije dolazila u pitanje. I za to najviše možemo zahvaliti Teletoviću, istinskom vođi ove reprezentacije bez kojeg ne bismo prošli čak ni ovako laganu grupu, a koji je dizao momke iz mrtvih kad god smo ušli u blackout. Naravno, gromoglasna podrška publike je jednako zaslužna za sjajan nastup našeg kapitena i cijelog tima. Dugo Mejdan nije bio tako krcat kao sinoć. :clap:

Kad smo već kod Mirze, mislim da više ne smije biti dileme o tome gdje košarkaška repka treba igrati domaće utakmice. Kad ti ubjedljivo najbolji igrač i ujedno kapiten tima kaže da se osjeća najugodnije u svom drugom domu (a kako i ne bi kada im se konačno priredi doček kakav zaslužuju!?), onda je svakoj priči kraj. :zviz:

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 18 avg 2014, 10:40

sinoć sam bio napisao post ali zaključana tema, pa evo sad:

sad i ja iz Tuzle, sve pohvale za Tuzlu prava atmosfera još sat i jače prije tekme...
jedna od jačih scena na početku, skandira se Palestina i to sve, i stavljaju ovi zastavu, kad dolaze policajci, "skidaju" zastavu palestine, to čitava dvorana zviždi, grupno se "J**+ mater" policiji, kad šta je bilo, policajci skinuše i ponovo je staviše samo malo dalje da ne bude ispod židovske zastave :urnebes: :urnebes: raja aplauz šta će :D

ja nisam zadovoljan našom predstavom, ovakav island se morao razbiti 30 razlike, i mi, nažalost, samo zavisimo od mirze, da ga večeras nije bilo, ovo bi vjerovatno i izgubili... mitrović prekasno uzeo prvi šut i logično nije mogao ništa, gordić solidno, andrija horor prvo poluvrijeme, haman da je bilo 0/6 ili 0/7, u drugom mnogo bolje.. kikan solidno...
sve u svemu tuzla je položila, nek se sve igra tamo što se mene tiče.. i nisam čitao to za skandiranje, al meni koji sam iz sarajeva sve je bilo korektno, nije bilo tog nekog slobodinog navijanja što bi nekom trebalo smetati.. dobro čuo sam nešto da se spominje fukara-tuzla, al ne daj Bože da mi je to smetalo.. sve pohvale i za skandiranje palestine i one zastave :thumbup:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 18 avg 2014, 10:42

kostatno citam kako eto da nema mirze mi se nebi kvalifikovali

pa da nema mirze nebi bilo 4 od 5 najboljih igraca koji trenutno BiH ima + izuzetno vazan igrac rotacije (bez todica mi sem mirze nemamo 4), pa da oduzmete toliki broj najkvalitetnijih igraca 90% reprezentacija svijeta sve bi bile 30-50% slabije

a inace sam misljenja da bi ova reprezentacija i bez mirze prosla dalje jer nebi bilo nekih opustanja, nekih divljih suteva (koje samo mirza zna pogoditi, ali istoa tako i dosta njih fuliti), nekih propusta u odbrani koji se desavaju bas kada je mirza u igri jer na momente ima rupetine u odbrani
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 18 avg 2014, 10:44

nasa reprezentacija, u punom sastavu, na iducem prvenstvu moze bit jaaako bitan faktor :kafa:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 18 avg 2014, 10:50

Evo snimak utakmice

[youtube][/youtube]
FORZA MILAN

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.