Što se novog stadiona tiče, koliko god zvučalo atraktivno i primamljivo na određen način, ja se ne mogu oduprijeti nikako pomisli da jednog dana Koševo više neće biti naš dom. Čitav život me veže za Koševo gdje sam doživio najsretnije i najtužnije trenutke u mom životu, mjesto koje uvijek iznudi onaj dobro poznat osjećaj u stomaku svima nama pred početak utakmice. Ne bi se baš lahko bilo odreći stadiona gdje je i naše Saraj'vo sraslo a i mi zajedno s njim. Nema tog stadiona sa tolikim kapacitetom i ljepotom koji bi meni mogao bar u pola zamijeniti Haseta...
Što se tiče naše igre, pogotovo uzimajući u obzir ovu sad zadnju protiv Veleža, a i onu protiv Haugesunda, posebno me zabrinjavaju ti centaršutevi, nije problem to što nemamo neku gromadu u vrhu napada koji može visoko skočiti, već što nemamo dobro ispraksiranog beka/krila za te ubačaje, pogotovo kad protivnici igraju bunker. Bunker nije toliko yebena taktika za probiti i zna se koji je lijek za nju, ali jednostavno nismo dovoljno radili na tome i mislim da je Dženo već počeo raditi ozbiljno na tom problemu.
Radoš me je baš pozitivno iznenadio, očekivao sam da će mu trebati duže vremena da se uklopi i da se 'opusti', ali dečko evidentno nema straha i samo gazi.

Nadam se da će Džemo doć sebi u skorije vrijeme jer mi nije drago slušat raju kako mu, doduše, opravdano zamjeraju mnoge stvari jer znam da je Džemo igrač i po i da može još koju sezonu odigrati vrhunski. Bilo bi dobro i za njega i za tim da konačno proradi. Neki su već digli ruke od njega al ja sam čvrst u ubijeđenju da će on počet igrat ubrzo onako kako smo svi očekivali.
Kakav je pljusak bio, ja sam zadovoljan posjetom preksinoć, da nije pljuska bilo sigurno bi za 50% bilo više raje. Suma sumarum nije mi žao što sam pokis'o ko pitchka po hiljaditi put.
Misli sa četvrtka nikako da se umanje, daj Bože da povedemo da svi poludimo skupa, a poslije nek bude šta bude