Pa plaćali bi miCartman je napisao/la:Ako cemo nastavit igrat 3-5-2, onda Nani nema nikakvu vrijednost za nas, jer tu za njega pozicije nema. Ali sumnjam da Sporting moze placat njega.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Pa plaćali bi miCartman je napisao/la:Ako cemo nastavit igrat 3-5-2, onda Nani nema nikakvu vrijednost za nas, jer tu za njega pozicije nema. Ali sumnjam da Sporting moze placat njega.
da je valjo imalo ostao bi na klupi...Belmin6 je napisao/la:Vratite mi Davida Moyesa.![]()
Ako ništa, doveli smo njegove želje kada su pojačanja u pitanju.Belmin6 je napisao/la:Vratite mi Davida Moyesa.![]()
Giggsy11 je napisao/la:Jbt ko ne prati United a ovo cita rekao bi da imamo silna krila pa nam Angel nije potreban..
Bog me ubio ako ikoga dovede.Cartman je napisao/la:1. septembra ce biti spektakl. Bice tesko nadmasit transfer Fellainia za 30 miliona funti, ali moze to Woodward. Joey Barton za 50 miliona? Andy Carroll za 60? Avdija za 100? Can't wait.
Preglupa teorija. Kao da se radi o nekom trećerazrednom, a ne najvećem klubu na svijetu. Samo nek vlasnici, da ih ne nazovem nekim pogrdnijim imenom, pripreme novce pa ćeš vidjeti. Odakle igrači svjetske klase City-u? Sigurno su zbog prebogate historije i redovnog učešća u Ligi Prvaka došli u City?FCUM je napisao/la:vidjet cemo ali ovo do sada je katastrofa,niko i nece u united i ako bude neko dolazio to ce biti neki igraci tipa Rojo itd,kakvi Vidali i di marie sta vam je
Evo vam nas Arteta ,Cartman je napisao/la:Zasto ne dovedemo Songa? Barca bi ga sigurno pustila. Dokazan u Premiershipu, jak, a zna i sa loptom. U Arsenalu je imao i fantasticnu saradnju sa Robinom. Bezbroj puta mu je asistirao. Nema vise vremena za puno razmisljanja, daj igrace sto su dostupni. Jos jedna sezona bez top 4 je katastrofa.
Taj ce u LiverpoolCartman je napisao/la:Zasto ne dovedemo Songa? Barca bi ga sigurno pustila. Dokazan u Premiershipu, jak, a zna i sa loptom. U Arsenalu je imao i fantasticnu saradnju sa Robinom. Bezbroj puta mu je asistirao. Nema vise vremena za puno razmisljanja, daj igrace sto su dostupni. Jos jedna sezona bez top 4 je katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.