Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
To znaci da si 1 dan blize ka tijelu o kojemu mastasRooney88 je napisao/la:dan 1 hiit , gotov
umro

Keep it up.
Nisam iz Sarajeva, pa mozda i nije toliko relevantno sto cu reci, ali bih ti ja preporucio Importane. Po meni fina, teretana, zna biti guzva i nesto je skuplja nego ostale teretane ali imas sat vremena besplatan parking i lokacijski je dobro smjestena.uschtipak je napisao/la:Gdje u Sa ima neki fitnes centar, a da je dobar? Neko da me uputi malo detaljnije?
Pozdrav.
Zadnja izmjena: ZuZa3, dana/u 18 avg 2014, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a Blue Day
Importane je 49 km a i imaju i half day za studente i penzionere 39 km, sve info na fb stranici imate i možete postavit
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
-
- Kontakt:
na ilidzi u merkatoru imas 2 sata besplatno parking i za zene je 35 KM, ima dosta sprava
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Unknown Genius
- Kontakt:
Nigdje veze ako je ulaz dozvoljen samo do 15:00 za ovu half day opciju...GameFKS je napisao/la:Importane je 49 km a i imaju i half day za studente i penzionere 39 km, sve info na fb stranici imate i možete postavit
Bolje da su stavili da se samo poslije 15:00 može ulaziti, nema hljeba da stignem tako rano sve obaviti.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ako si na ETF-u sa mnom, nećeš ti vidjet teretane, neće ti dat naukaUnknown Genius je napisao/la:Nigdje veze ako je ulaz dozvoljen samo do 15:00 za ovu half day opciju...GameFKS je napisao/la:Importane je 49 km a i imaju i half day za studente i penzionere 39 km, sve info na fb stranici imate i možete postavit
Bolje da su stavili da se samo poslije 15:00 može ulaziti, nema hljeba da stignem tako rano sve obaviti.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Dat će, nego šta, ne kontam cijeli dan samo učiti. RI nije štreberski smjer.Dex je napisao/la:Ako si na ETF-u sa mnom, nećeš ti vidjet teretane, neće ti dat naukaUnknown Genius je napisao/la:Nigdje veze ako je ulaz dozvoljen samo do 15:00 za ovu half day opciju...GameFKS je napisao/la:Importane je 49 km a i imaju i half day za studente i penzionere 39 km, sve info na fb stranici imate i možete postavit

Ajd barem ćeš me gledat na MMUnknown Genius je napisao/la:Dat će, nego šta, ne kontam cijeli dan samo učiti. RI nije štreberski smjer.Dex je napisao/la: Ako si na ETF-u sa mnom, nećeš ti vidjet teretane, neće ti dat nauka

Kontam i ja kakve treninge, mora nešto blizu bit, da se radi

- Unknown Genius
- Kontakt:
Hajde, izabrao si najlakši smjer i lafo se sad brineš.Dex je napisao/la:Ajd barem ćeš me gledat na MMUnknown Genius je napisao/la:Dat će, nego šta, ne kontam cijeli dan samo učiti. RI nije štreberski smjer.Dex je napisao/la: Ako si na ETF-u sa mnom, nećeš ti vidjet teretane, neće ti dat naukaValja na energetici izdurat
![]()
Kontam i ja kakve treninge, mora nešto blizu bit, da se radi

Valjda ima neka teretana u Nedžarićima ili negdje tu, ako ništa bar ponijeti košarkašku/fudbalsku loptu i pored doma razbaciti koju navečer dok ne bude tople vode za kupanje.

Pa msm brinem se za trening, treba tijelo održavat
Ako si u domu, pripremi se da ti guzove derem na basketu i fudbalu, barem tog znam igrat

Ako si u domu, pripremi se da ti guzove derem na basketu i fudbalu, barem tog znam igrat

- Unknown Genius
- Kontakt:
Ako ti je to najveća briga, onda je dobro.Dex je napisao/la:Pa msm brinem se za trening, treba tijelo održavat![]()

Da, u domu sam. Stiže ti na megdan jedan od boljih fudbalera i košarkaša na području SBK-a, sa dugogodišnjim treninzima i iskustvom pa ti vidi.

- Nerminovic
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
Bošnjo je al su izbjeglice u Americi ..Nerminovic je napisao/la:Jel' ovaj Sadik Hadzovic nas?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Nerminovic
- Kontakt:
Aha, momak je.IlPrincipe je napisao/la:Bošnjo je al su izbjeglice u Americi ..Nerminovic je napisao/la:Jel' ovaj Sadik Hadzovic nas?

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Eh sada imam problem. Zelim raditi HIIT dan 2 ali me listovi toliko bole da jedva hodam, da preskocim danas ili ipak da idem glavom kroz zid? Iko?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- BurningLegion
- Kontakt:
Odmori.
- Nerminovic
- Kontakt:
Odmori momcino, pa sutra fino.Rooney88 je napisao/la:Eh sada imam problem. Zelim raditi HIIT dan 2 ali me listovi toliko bole da jedva hodam, da preskocim danas ili ipak da idem glavom kroz zid? Iko?

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
@Dex, UG to tek upisali etf?? Necete vi vidjeti teretane na prvoj godini ako mislite ocistiti sta...ja sam ponovio jer sam "imao vremena"

Sve zavisi kako sebi rasporedis vrijeme i kakav pristup ucenju imas. Mi smo u teretanu ( Importanne ) obicno isli na pauzama izmedju predavanja ili kad cekamo tutoriale, naravno kad nismo imali drugih obaveza. Moglo se izac sa 3 treninga sedmicno, ponekad i 4.JHam je napisao/la:@Dex, UG to tek upisali etf?? Necete vi vidjeti teretane na prvoj godini ako mislite ocistiti sta...ja sam ponovio jer sam "imao vremena"![]()
Chelsea, Chelsea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.