FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

NeverGiveUp
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NeverGiveUp » 18 avg 2014, 16:11

terabajt je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Dupe kad je glavom u utakmici je jedan jako ozbiljan stoper. Bolji sigurno i od Bičakčića i Šunjića. Problem je što mu se dešavaju nevjerovatni padovi koncetracije... a to je ipak za stopera podobar minus
Probudi se ne valja spavati u ikindijsko vrijeme.

Nemoš' vjerovat.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 18 avg 2014, 16:12

VanBasten je napisao/la:Dupe kad je glavom u utakmici je jedan jako ozbiljan stoper. Bolji sigurno i od Bičakčića i Šunjića. Problem je što mu se dešavaju nevjerovatni padovi koncetracije... a to je ipak za stopera podobar minus
Daj ziv bio smiri malo... Da je bolji od Bicakcica igrao bi u Bundesligi, a ne buranija ligi. I meni je Amer drag, ali ovo je smjesno.

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 avg 2014, 16:15

amstaff je napisao/la:
Daj ziv bio smiri malo... Da je bolji od Bicakcica igrao bi u Bundesligi, a ne buranija ligi. I meni je Amer drag, ali ovo je smjesno.

Ne radi se tu o ligi. Ne mozes porediti momka koji je izbjegao u Njemacku i tamo ostao i bavio se fudbalom i drugog momka koji nije izbjegao i poceo ovdje. :shhh: To je nesto skroz deseto...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 18 avg 2014, 16:19

I Mustafa Kucukovic je poceo u Njemackoj pa gdje je sad? Edin Dzeko poceo u Zelji i gdje je sad? Ovdje pricamo o kvalitetu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 avg 2014, 16:21

amstaff je napisao/la:I Mustafa Kucukovic je poceo u Njemackoj pa gdje je sad? Edin Dzeko poceo u Zelji i gdje je sad? Ovdje pricamo o kvalitetu.

Upravo tako i samo vrijeme moze pokazati je li neko kvalitet ili ne.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 avg 2014, 16:21

**** ga,glupa su vam poređenja.
Sigurno da je Dupovac kvalitetan stoper,a da nije tako sigurno ga Pape ne bi ni isprobavao i zvao u repku.Pa Medunjanin igra na slicnoj poziciji kao Cimirot.Po meni Cimi je bolji od njega duplo,puno je mlađi,a ne igra u Deportivu,i radi toga se sad ne bi trebao zvati u repku,jer je igrac Premijer lige. :hmmmmm:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 avg 2014, 16:22

amstaff je napisao/la:

Igro bi vjerovatno, da je u riješio spomenuti problem u vakat. Pošto nije, tu je gdje jeste...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 avg 2014, 16:24

amypitar je napisao/la:**** ga,glupa su vam poređenja.
Sigurno da je Dupovac kvalitetan stoper,a da nije tako sigurno ga Pape ne bi ni isprobavao i zvao u repku.Pa Medunjanin igra na slicnoj poziciji kao Cimirot.Po meni Cimi je bolji od njega duplo,puno je mlađi,a ne igra u Deportivu,i radi toga se sad ne bi trebao zvati u repku,jer je igrac Premijer lige. :hmmmmm:
Bolji od medunjanina za duplo oj boze kud ja zaluta na ovu temu, pa djeco draga jestel vi normalni.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 avg 2014, 16:27

terabajt je napisao/la:
Bolji od medunjanina za duplo oj boze kud ja zaluta na ovu temu, pa djeco draga jestel vi normalni.

Halo,sta ima strucnjak.Pa Cimi ce za njega, za par godina biti Makelele.

arhiva
Kontakt:

Post Postao/la arhiva » 18 avg 2014, 16:27

Ma ovi su prejaki. :D Samo Dupovcu fali kocentracije bio bi u Bayernu, o Boze pomozi im.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 avg 2014, 16:31

arhiva je napisao/la:Ma ovi su prejaki. :D Samo Dupovcu fali kocentracije bio bi u Bayernu, o Boze pomozi im.

Ko prica o Bajernu,jesi ti dobar. :damn:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 18 avg 2014, 16:32

terabajt je napisao/la:
Nisi ti nigdje 'zalutao' već si PRETPLAĆEN na ovu temu i čitaš svaku riječ i post na istoj pucaš od muke. :D

Dobar Tan via Tapatalk
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 18 avg 2014, 16:33, ukupno mijenjano 2 puta.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 avg 2014, 16:32

Dupovac nije bolji od Sunjica ili Bicakcica ali Cimirot i Medunjanin....hmm..po nekom rejtingu sigurno ne, ali realno gledajuci Cimirot je vec extra kvalitetan a mlad igrač , 7 godina mlađi od Medunjanina.Vidjecemo ubrzo, ako sad nije bolji za godinu - dvije ce biti sigurno ako bude srece sa povredama naravno.
A i nisu svakako ista pozicija...glupo poređenje.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 18 avg 2014, 16:33

Potencijal i trenutni kvalitet su dvije razlicite stvari. Cimi ima potencijal, ali kvalitetom je daleko od brade. Brada je sa 21 godinu igrao na EP za U21 Holandije... Inace citajuci ovo dolazim do zakljucka da smo jaci od od pola Bundeslige.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 18 avg 2014, 16:39

arhiva je napisao/la:Ma ovi su prejaki. :D Samo Dupovcu fali kocentracije bio bi u Bayernu, o Boze pomozi im.

pozdravio te svraka, iz lige petice, al azije !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 avg 2014, 16:40

amstaff je napisao/la:Potencijal i trenutni kvalitet su dvije razlicite stvari. Cimi ima potencijal, ali kvalitetom je daleko od brade. Brada je sa 21 godinu igrao na EP za U21 Holandije... Inace citajuci ovo dolazim do zakljucka da smo jaci od od pola Bundeslige.

Daleko od trenutnog brade, kako ga ti nazivas?
Niko ovdje nije poredio najboljeg Medunjanina i trenutnog Cimirota ali Medunjanin je daleko od najboljeg.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 18 avg 2014, 16:46

nukleusmember je napisao/la:
simon je napisao/la:
EXIT je napisao/la:Nemogu se oteti utisku da pored akademije nam mora biti prioritet rjesenje stadiona narednih 2- 3 godine. Nisam od onih kojih smatra Kosevo ukletim, cak sam i emotivno jako vezan za njega, ali sam u ovome trenutku svjestan da se ono i u narednih 5 godina nece mjenjati niti previse unaprijediti. Ovo govorim prvenstveno zbog toga sto kosevu je potrebna skoro cjelokupna rekonstrukcija da bi zadovoljilo sve kriterije fife. Mi moramo imati rjesenje kako rece gospodin Kusturica.
Sanjam a mozda i snovi postanu i java uskoro :mrgreen: , neki manji stadion od 10,000 min do 16,000 max., sa svim pratecim objektima, sav natkriven. Na Kosevu i kad po 8000 bude, sablasno izgleda jer jos ti blizu 30-et hiljada ostane da napunis. Najbolji primjer je ono jucer. Derbi starih rivala, a ti nemas infrastrukturu da primis 10,000 kojih sam 100% siguran da bi bilo. Nemozemo okrivljivati ljude i @ebati im majku kad jednostavno za nesto vise nemamo infrastrukturu jer recimo jucer nije doslo par mojih jarana sa svojom djecom kojoj su obecali zbog vremenskih nepogodnpsti. Znam ja bice protiv borusije al premalo je ovakvih utakmica koje ce napuniti Kosevo. Rjesenje je manji stadion 10K-16K sa svim mogucim uslovima fife, koji ce vratiti simpatizere na stadion, omoguciti idealne uslove da dolaze roditelji sa djecom. Pored toga ako imas dobar proizvod na terenu popravila bi nam se posjecenost duplo u to sam 100% siguran a kako bi tek grmilo......
Nama realno u PL netreba stadion veci od navedenog, i imat ces alternativu za evropu dok se kosevo neosposobi i dok mi nebudemo na tom nivou na kojem cemo ga moci puniti redovno a proteci ce jos dosta vode miljackom do tad.
Trebamo gledati samo u se i u nase investitore :mrgreen:
Infrastruktura je najbitnija i jednostavno temelj svakog daljnjeg napredovanja.
Siguran sam da ce nakon evrope biti vise price o ovome od strane nase uprave.
Ja licno nisam fan ideje da pravimo novi stadion, za Kosevo je povezan nas klub kroz dugi niz godina pa tako i mi navijaci i velika mi je zelja da konacno se zapocne neka prica oko rekonstrukcije Koseva, e sada kako je rekao Kusturica treba tu dosta ljudi aktivirati i tim ljudima nesto prezentovati tako nadam se da ce uskoro se ovo aktivirati i preci u ozbiljan projekat, trenutno ovo je sada samo "prica".

Gledao sam ovaj video i ideja mi se pravo svidza :

[youtube][/youtube]
od rekonstrukcije kosheva nema nishta,sve i da hochemo da ulazhemo u njega(kao shto nechemo jer nije nash) ne mozhemo jer je to nacionalni spomenik(nashi glupaci iz vlasti su mu dodijelili taj status radi olimpijade),zbog toga nema opcije da promijenish regulacioni plan shto bi bio tek prvi korak,a da ne pricham o daljim komplikacijama,eh,jedina realna opcija bi bila da skretnichari prodaju piljaru jer ni oni nikada neche renovirati istu,tj,niko nije tolika budala da im da pare za renoviranje koje nikada neche vratiti,i da se sa nama utale da napravimo negdje na nekoj ledini zajednichki stadion,jedno sedmicu da igramo mi a jednu oni,to je jedina isplativa opcija za investiciju te vrste,i u nashem tako i u sluchaju vase miskina crnog,znam da se ta ideja neche plaho svidjeti ni jednima ni drugima ali to bi bila jedina realnost

VVVBK
na stranu epiteti, koje si dodjelio klubu za koji navijam i koji volim, ali sam slicno razmisljao. kada bi bilo volje s obje strane, najrealnija opcija da dodjemo do stadiona.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 18 avg 2014, 16:48

Ja koliko sam čuo Radovac će nas veoma,veoma brzo napustiti, naravno uz odštetu koja će zadovoljiti naš klub. Izgleda da će on biti 1 igrač koji će otići i na kojem ćemo uzeti lijepu lovu.
SRETAN BROJ - 1725

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 avg 2014, 16:48

amstaff je napisao/la:Potencijal i trenutni kvalitet su dvije razlicite stvari. Cimi ima potencijal, ali kvalitetom je daleko od brade. Brada je sa 21 godinu igrao na EP za U21 Holandije... Inace citajuci ovo dolazim do zakljucka da smo jaci od od pola Bundeslige.

Pa kao takav super talenat,sto nije ostao igrati i za seniore te zemlje.Ili je proradio patriotizam pa se odlucio za BiH. :mrgreen: Imas jos primjera gdje su nasi igrali za U 21 i druge malađe selekcije drugih zemalja.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 18 avg 2014, 16:53

BordoArmy88 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Nisi ti nigdje 'zalutao' već si PRETPLAĆEN na ovu temu i čitaš svaku riječ i post na istoj pucaš od muke. :D

Dobar Tan via Tapatalk
Jedino to i zna, ali ništa čudno to je njegova stara navika.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kera1403, rimljanin90 i 22 gosta.