Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Eto Zole brzo nazad u zelju, jedino ako ce mu neko reci kakao se odbija zeljo? To je druga stvar.
Cimi je trenutno bolji, u boljoj formi je od Zolotica.
Ne lupetaj ziv bio...cobefks je napisao/la:Eto Zole brzo nazad u zelju, jedino ako ce mu neko reci kakao se odbija zeljo? To je druga stvar.
kad je Zola bio nosilac igre, nije ni u juniorima.pobjedesve je napisao/la:
Ne rise majke ti, bio je momak nosioc igre u Zelji i preso u 3x jaci klub a ovaj u Sarajevu mojne sviju ti
Ako "Cimi" zaigra za repku onda smo dotakli dno zivota.
Proklet je ovaj ponedjeljak
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
bordobijeli
- Kontakt:
ovdje se radi o tome da treba biti 1ili 2 igraca iz domace lige to je neka praksa uvijek bila .sad trenutno Sarajevo igra u europi i to je njima nagrada i nekom od igraca koji dobije poziv .to je kao neki stimulans svim igracima koji igraju u premijer ligi .moje misljenje je da je safet trebao povesti i na sp nekog iz nase lige,nece za par godina toliko djece biti u dijaspori pa da od njih sastavimo reprezentaciju .
Pored Cimirota, i Zakarić bi po meni trebao dobiti poziv.bordobijeli je napisao/la:ovdje se radi o tome da treba biti 1ili 2 igraca iz domace lige to je neka praksa uvijek bila .sad trenutno Sarajevo igra u europi i to je njima nagrada i nekom od igraca koji dobije poziv .to je kao neki stimulans svim igracima koji igraju u premijer ligi .moje misljenje je da je safet trebao povesti i na sp nekog iz nase lige,nece za par godina toliko djece biti u dijaspori pa da od njih sastavimo reprezentaciju .
glupost za hrabre je sebičan lijek
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Pa evo hajde ti reci kako se zeljo odbija? Onako kao sto ga je Bekric odbio?EmirTM87 je napisao/la:Ne lupetaj ziv bio...cobefks je napisao/la:Eto Zole brzo nazad u zelju, jedino ako ce mu neko reci kakao se odbija zeljo? To je druga stvar.
Tebi ako Cimirot nije bolji trenutno od Zolotica, nisi realan i objektivan.
Jedan igra nasu ligu koja je medju najgorim u Evropi, al opet sve sto iole valja brzo se proda.... kako to da se ultra mega giga cimi nije prpdao... to odbijena milionska ponuda slobodno macku o rep okacite
.. sarajevo nakon fuke muzurovica I varesanovicevog punca fazlagica nikog nije prodalo... a dr. ligu koja dobro kotira u evropskim okvirima....
Dakle otisli Ara, Zola, Grahovac, Maric, Spikic.... kvalitet.... a odron I kvantitet ostao cimi, jamak I sl.... a u buducnosti odose vani I sadikovic I memija, I radovac... jer su kvalitet al su jos premladi za vani...
Ako iko I truncicu zasluzuje poziv iz nase lige to je zakaric... dosad ubjedljivo najvise u ligi pokazao....
.. sarajevo nakon fuke muzurovica I varesanovicevog punca fazlagica nikog nije prodalo... a dr. ligu koja dobro kotira u evropskim okvirima....
Dakle otisli Ara, Zola, Grahovac, Maric, Spikic.... kvalitet.... a odron I kvantitet ostao cimi, jamak I sl.... a u buducnosti odose vani I sadikovic I memija, I radovac... jer su kvalitet al su jos premladi za vani...
Ako iko I truncicu zasluzuje poziv iz nase lige to je zakaric... dosad ubjedljivo najvise u ligi pokazao....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
bordobijeli
- Kontakt:
to je bezz rasprava meni je bolji cimirot ,tebi zolotic ,rodjenim hebibovic itd sad ce dobiti poziv neko iz sarajeva kao nagradu za uspjeh i da vide igraci da i iz nase lige se moze u reprezentaciju kao sto je bio svraka prije par godine i mnogo drugih .cobefks je napisao/la:Pa evo hajde ti reci kako se zeljo odbija? Onako kao sto ga je Bekric odbio?EmirTM87 je napisao/la:Ne lupetaj ziv bio...cobefks je napisao/la:Eto Zole brzo nazad u zelju, jedino ako ce mu neko reci kakao se odbija zeljo? To je druga stvar.
Cimi ce otici kad bude pravo vrijeme za to, i sigurno ce nadmasiti vecinu tih gore sto si nabrojao. Zakarica gotovo mozemo zaboraviti, oni biraju kockaste, takodjer i Spikic, pa onaj Maric....MrMuscle je napisao/la:Jedan igra nasu ligu koja je medju najgorim u Evropi, al opet sve sto iole valja brzo se proda.... kako to da se ultra mega giga cimi nije prpdao... to odbijena milionska ponuda slobodno macku o rep okacite
Zolotic igrac Genta a CImirot Sarajeva, sta jos dodati ?cobefks je napisao/la:Pa evo hajde ti reci kako se zeljo odbija? Onako kao sto ga je Bekric odbio?EmirTM87 je napisao/la:Ne lupetaj ziv bio...cobefks je napisao/la:Eto Zole brzo nazad u zelju, jedino ako ce mu neko reci kakao se odbija zeljo? To je druga stvar.
Pricate o Zoli i Cimirotu a ova glava ne zove tri puta bolje od igrace od njih, vidilo se protv Veleza kakav je Cimirot svaki pas duzi od 20 metara u autu mu je zavrsio, za spiska se moraju dobro potrudit obojica
Semir Stilic

Koliko je odigrao za Gent utakmica? To sto je tek nedavno potpisao za Gent ne mora znaciti da odmah mora u repku. Treba on jos dosta znoja proliti da bi bio standardan u Gentu i zasluzio poziv. Cimi je trenutno bolji i ako dobije poziv to ce biti nagrada njemu i FK Sarajevo za dostojanstveno predstavljanje kluba i drzave u evropskim takmicenjima.EmirTM87 je napisao/la:Zolotic igrac Genta a CImirot Sarajeva, sta jos dodati ?cobefks je napisao/la:Pa evo hajde ti reci kako se zeljo odbija? Onako kao sto ga je Bekric odbio?EmirTM87 je napisao/la: Ne lupetaj ziv bio...
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, zamisli sta bi Zec, Stilic, Buric, Zahirovic, Pandza radili u nasoj ligi 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ocekujem te u cetvrtak na Kosevu, naravno gdje i pripadas jer ti si najveca ziva legenda FK Sarajevo. Naravno da se i uvjeris u kvalitete pojedinih momaka koji ce se naci sutradan na spisku.
S tobom imperatore na krv Evrope u Francuskoj. Povedi nas u nove pobjede.
S tobom imperatore na krv Evrope u Francuskoj. Povedi nas u nove pobjede.
1946
VanBasten je napisao/la:
Pored Cimirota, i Zakarić bi po meni trebao dobiti poziv.
Cobefks
Zakaric je nas igrac od glave do pete
... odbio je momak Hrvatsku jos prije par god dok je junior jos bio... odrastao je on u drugacijem mentalitetu I okruzenju od kamenjara....nije iz Hercegovine uopce... posavina...
Spikic je dr prica al eto opet se momak odazvao sad u Vogoscu na neformalni skup... necu da sudim momku... al izgleda da ce igrati za nas... bar se stice takav dojam...
Svi mi kazemo ni Zola nije za spiska jer na njemu nisu ni puno bolji igraci Prcic I Vrancic... al je fazon sto treba ici po redu a ovi iz nase lige treba da imaju prednost jedino nad igracima hajduka... jer ako ne odes odavde znaj da ne vrijedis, I pritom ne mislim na iran, hong kong kazakhstan itd... korea je isto odron al tamo su pare ogromne, puno vece nego u prvonabrojanim (bekric za jednu god zaradio za veliku kucu, stan, bijesno auto I lokal I plus sto je trosio)...
Zakaric je nas igrac od glave do pete
Spikic je dr prica al eto opet se momak odazvao sad u Vogoscu na neformalni skup... necu da sudim momku... al izgleda da ce igrati za nas... bar se stice takav dojam...
Svi mi kazemo ni Zola nije za spiska jer na njemu nisu ni puno bolji igraci Prcic I Vrancic... al je fazon sto treba ici po redu a ovi iz nase lige treba da imaju prednost jedino nad igracima hajduka... jer ako ne odes odavde znaj da ne vrijedis, I pritom ne mislim na iran, hong kong kazakhstan itd... korea je isto odron al tamo su pare ogromne, puno vece nego u prvonabrojanim (bekric za jednu god zaradio za veliku kucu, stan, bijesno auto I lokal I plus sto je trosio)...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
@cobefks Nigdje nisam napisao da Zolotic treba dobiti poziv. Samo sam odgovorio na onu tvoju glupost gdje si napisao "eto Zolotica nazad u Zelju". A da je Zolotic bolji od Cimirota jeste, ali trenutno imamo Besica i Vrancica kao zadnje vezne.
Nakon odlaska Misimovica i Ibricica, igrac koji mora dobiti poziv je Semir Stilic. Nakon njegovog poziva nek pozove komplet ekipu Sarajeva, svakako nijedan nece zaigrat.
Nakon odlaska Misimovica i Ibricica, igrac koji mora dobiti poziv je Semir Stilic. Nakon njegovog poziva nek pozove komplet ekipu Sarajeva, svakako nijedan nece zaigrat.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ovdje se radi o necemu potpuno drugom o promociji domace lige i igraca to svaki savez radi ,pa hrvatska godinam to radi brozovic iz dinama dobije poziv ili neko iz hajduka a klasnic i badelj i neki bolji stranac ne dobije iz jednostavnog razloga sto zele da promovisu svoje mlade igrace i svoju ligu .i to im daje vec dugo uspjeha .ne radi se sad o tome jeli cimirot klasa ili ne ,on ce tu biti na okupljanju i mozda dobiti neku minutu u prijateljskoj utakmici al to za njegov razvoj ce puno znaciti ,sad on sutra neko iz zelje,slobode,zrinjskog,borca.mislim da je to jako dobra stvar a vidim ovdje vec neki ismijavaju takve poteze selektora .Consigliere je napisao/la:Pa, zamisli sta bi Zec, Stilic, Buric, Zahirovic, Pandza radili u nasoj ligi
Nije ni Sturm bas nesto ispred Sarajeva ako cemo realno. Hajduk mozda 20-30% jaci maksimalno. Ali ipak Sarajevo ( i bilo koji domaci klub ) bi se trebali forsirati iz razloga da se podignu nasi klubovi. A ne da pomazemo drugim klubovima iz komsilukaMrMuscle je napisao/la: Svi mi kazemo ni Zola nije za spiska jer na njemu nisu ni puno bolji igraci Prcic I Vrancic... al je fazon sto treba ici po redu a ovi iz nase lige treba da imaju prednost jedino nad igracima hajduka... jer ako ne odes odavde znaj da ne vrijedis, I pritom ne mislim na iran, hong kong kazakhstan itd... korea je isto odron al tamo su pare ogromne, puno vece nego u prvonabrojanim (bekric za jednu god zaradio za veliku kucu, stan, bijesno auto I lokal I plus sto je trosio)...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.