Pa buraz vi ste krivi, jedva ste docekali i poceli sa sprdnjom a Pape jos nije ni rekao koga ce pozvati.bagrcavi je napisao/la:Buraz ponašaš se djetinjasto, a znam da imaš dovoljno godina.Sabinho je napisao/la:Papeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pajkan Svraka
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa buraz vi ste krivi, jedva ste docekali i poceli sa sprdnjom a Pape jos nije ni rekao koga ce pozvati.bagrcavi je napisao/la:Buraz ponašaš se djetinjasto, a znam da imaš dovoljno godina.Sabinho je napisao/la:Papeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pajkan Svraka
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemojte*Nerminovic je napisao/la:Nemoj te biti smijesni, Cimirot ima mjesta u reprezentaciju.![]()
Smijesno samo navijaci Zeljeznicara kazu da nema nivo.
Eto ko nam transparente praviEmirTM87 je napisao/la:Nemojte*Nerminovic je napisao/la:Nemoj te biti smijesni, Cimirot ima mjesta u reprezentaciju.![]()
Bruka... sramota. Momak iz dijaspore grijesi.EmirTM87 je napisao/la:Nemojte*Nerminovic je napisao/la:Nemoj te biti smijesni, Cimirot ima mjesta u reprezentaciju.![]()
Pa dobro svakako da pojedinci pretjeruju ali sta da se radi, probja shvatit' i njih.bagrcavi je napisao/la:Od Papeta me ništa ne može iznenaditi, tako da se za spisak ne sekiram. Cimirot je mlad momak, finu je formu uhvatio, prošao omladinske selekcije, A repka? Why not?
Ali pisati da je Dupovac bolji od Bičakčića i Šunjića, samo malo ga yebe koncentracija, ili reći da je Cimirot bolji od Medunjanina, samo ovaj yebi ga igra u Deportivu. Haj sviju ti reci, bil' se ti sprdo da čitaš ovo o Staniću i Jamaku naprimjer?
molim?Rusilac je napisao/la:Moze li Puzigaca igrat za nas?Bolji je od Kolasinca.
pobjedesve je napisao/la:Eto ko nam transparente praviEmirTM87 je napisao/la:Nemojte*Nerminovic je napisao/la:Nemoj te biti smijesni, Cimirot ima mjesta u reprezentaciju.![]()
Smijesno samo navijaci Zeljeznicara kazu da nema nivo.![]()
Vidis moj majstore kako su navalilimaster1015 je napisao/la:molim?Rusilac je napisao/la:Moze li Puzigaca igrat za nas?Bolji je od Kolasinca.
objasniSarajlijc@ je napisao/la:Emire drzi se ti tenisa.
Haj' brate sta ima veze, nek' imas sta komentarisati kad pisem - nemoj te.EmirTM87 je napisao/la:objasniSarajlijc@ je napisao/la:Emire drzi se ti tenisa.
Rekao si da nije Cimirot najbolji igrac Sarajeva, Stojcev je veliki majstor to stoji ali nije najbolji.EmirTM87 je napisao/la:objasniSarajlijc@ je napisao/la:Emire drzi se ti tenisa.
Aferim.Bosniacum Lilium je napisao/la:Nerminovac vodim te na pecenje kad dodjes u Sarajevo, samo javi kad budes dolazio
I kakve sve to veze ima sa tenisomSarajlijc@ je napisao/la:Rekao si da nije Cimirot najbolji igrac Sarajeva, Stojcev je veliki majstor to stoji ali nije najbolji.EmirTM87 je napisao/la:objasniSarajlijc@ je napisao/la:Emire drzi se ti tenisa.
Ako volite zestu ja je placamNerminovic je napisao/la:Aferim.Bosniacum Lilium je napisao/la:Nerminovac vodim te na pecenje kad dodjes u Sarajevo, samo javi kad budes dolazio![]()
Jos godinu dana i eto me.
Pa do juce ste se kleli u Stojceva a sad kad je Tele spomenulo poziv u repku odjednom vam je Cimirot glavni igrac..cccccSarajlijc@ je napisao/la:Ima veze da se ne bavis stvarima o kojima pojma nemas, naprimjer FKS.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Kajkutenjoyer i 39 gostiju.