SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: __Liedson__,deyo

arelinho
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la arelinho » 16 avg 2014, 23:08

el-fighter je napisao/la:Ako sam dobro upratio Topnici su nas opet uzelli u ovom SuperKupu. Ekipa jednostavno napravljena za kup takmicenja.

Cestitke na jos jednoj tituli i da i sljedece sezone igramo opet SuperKup. :)
Hvala brate,hocemo ako Bog da :)
Samo mi ove godine jurisamo na titulu,prosle 2 sezone mi titulu nismo uzeli :mrgreen: ne moze to tako :)
A standardno kup uzimamo :cool:
Sretno i vama u ligi i u kupu :)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 avg 2014, 23:22

jesam li ja ubačen u ekipu Stolac, ako jesam, ko je još u toj ekipi? neko je spomenuo neku suspenziju mog prethodnika, pa se kao prenijelo na mene :D .. i ako neko može da mi objasni kako se ovo igra, mala uputa i objašanje :mrgreen:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 avg 2014, 23:29

Chinaglia je napisao/la:jesam li ja ubačen u ekipu Stolac, ako jesam, ko je još u toj ekipi? neko je spomenuo neku suspenziju mog prethodnika, pa se kao prenijelo na mene :D .. i ako neko može da mi objasni kako se ovo igra, mala uputa i objašanje :mrgreen:
Moci ces igrati od drugog kola ali se smatras clanom ekipe :D

Igramo ti, kapiten enlninho_resto i ja. Prosle sezone smo zavrsili predzadnji ali smo skoro citavu sezonu igrali samo nas dva. Tako da te molim da budes redovan :D

A inace tipujes na rezultat parova i svaki pogođeni ti se broji kao gol. Nas 3 ne smijemo tipovati isti rezulatat na istu utakmicu. I ima jos par nekih zabrana ali to upratis ovako usput :D

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 16 avg 2014, 23:45

nerkolfc je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:jesam li ja ubačen u ekipu Stolac, ako jesam, ko je još u toj ekipi? neko je spomenuo neku suspenziju mog prethodnika, pa se kao prenijelo na mene :D .. i ako neko može da mi objasni kako se ovo igra, mala uputa i objašanje :mrgreen:
Moci ces igrati od drugog kola ali se smatras clanom ekipe :D

Igramo ti, kapiten enlninho_resto i ja. Prosle sezone smo zavrsili predzadnji ali smo skoro citavu sezonu igrali samo nas dva. Tako da te molim da budes redovan :D

A inace tipujes na rezultat parova i svaki pogođeni ti se broji kao gol. Nas 3 ne smijemo tipovati isti rezulatat na istu utakmicu. I ima jos par nekih zabrana ali to upratis ovako usput :D
To se inače uprati kad pobijediš i odjednom 3:0 izgubiš službenim :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 avg 2014, 00:02

ko bira tekme na koje se tipuje rezultat i kad počinje svako kolo? pa dajte nam još članova, malo nas trojica, koliko može maximalno?

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 avg 2014, 00:12

Chinaglia je napisao/la:ko bira tekme na koje se tipuje rezultat i kad počinje svako kolo? pa dajte nam još članova, malo nas trojica, koliko može maximalno?
Savez bira, iz svake lige po jednu od ovih Liga petica
Subotom se igra svako kolo
3 max :D

Mada bi ja i 4 uveo, al da bude Golman, i da tipuje protivničke rezultate, i ako pogodi neki rezultat da se briše njihov 1 postignut gol :P

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 avg 2014, 00:14

ok, a gdje je tabela, statistika i tako to? :mrgreen:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 avg 2014, 00:15

Chinaglia je napisao/la:ok, a gdje je tabela, statistika i tako to? :mrgreen:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=1880" onclick="window.open(this.href);return false;

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 avg 2014, 00:22

Ocekujem da se Pijetlovi prosetaju zweitom.

Prosle godine nas je samo sreca dijelila od prvaka i ispadanja. Izaslo je ovo drugo.

Vrijeme je da i uzmem titulu najboljeg strijelca. Uvijek sam negdje u vrhu a nikad na vrhu :oops: :oops:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 avg 2014, 00:25

ok hvala, ništa onda, moramo se popravit' :mrgreen: je l' krenula nova sezona? pretpostavljam da nije jer nisu sve lige krenule :mrgreen:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 17 avg 2014, 00:28

Chinaglia je napisao/la:ok hvala, ništa onda, moramo se popravit' :mrgreen: je l' krenula nova sezona? pretpostavljam da nije jer nisu sve lige krenule :mrgreen:
Nije jos, ali fkt mi je drago sto se ovako zanimas, to znac da ces biti redovan :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 avg 2014, 00:29

Čestitke ekipi FK Topnici na osvojenom super kupu 12.sezone, a Bilderima više sreće drugi put :D!

FK Topnici

slika
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 avg 2014, 00:38

nerkolfc je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ok hvala, ništa onda, moramo se popravit' :mrgreen: je l' krenula nova sezona? pretpostavljam da nije jer nisu sve lige krenule :mrgreen:
Nije jos, ali fkt mi je drago sto se ovako zanimas, to znac da ces biti redovan :D
ne znam, ne volim da gubim, nerviram se :D ako vas dvojica budete loši, brzo mi može pući živac :D k'o djete kad sam igrao čovječe ne ljuti se, pa kad sam gubio, ljutio sam se i plakao :mrgreen:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 avg 2014, 09:38

Padovan je napisao/la:Čestitke ekipi FK Topnici na osvojenom super kupu 12.sezone, a Bilderima više sreće drugi put :D!

FK Topnici

slika
Hvala :)
Ovu priliku koristim da cestitam svojim saigracima @Admir_SA i @Babinho :)
Sva trojica smo zabili po gol i to je dobro,eh sad idemo da prenesemo ovu formu i na ligu :cool:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 avg 2014, 14:30

Bilo bi dobro da svaki klub ima jedan wild card u sezoni (racunajuci i dio izmedju sezona) gdje moze dovesti igraca a drugom dati otkaz i da taj novi igrac moze odmah igrati.

Npr: Igrac odigra sva tekme jedne sezone i onda izmedju bude trajno banovani i klub moze iskoristiti wild card i dovesti igraca koji ce nastupiti odmah u prvom kolu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

TobeJarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeJarabi » 18 avg 2014, 16:51

Pozz svima..Ja sam novi,i ako treba nekom igrac tu sam ;)
Sta reci?

Koju posluku porati?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 avg 2014, 17:56

TobeJarabi je napisao/la:Pozz svima..Ja sam novi,i ako treba nekom igrac tu sam ;)
trebas da budes 3 mjeseca na forumu da bi mogao uci u neki tim :)

TobeJarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeJarabi » 18 avg 2014, 18:17

arelinho je napisao/la:
TobeJarabi je napisao/la:Pozz svima..Ja sam novi,i ako treba nekom igrac tu sam ;)
Lazes :nene:
Sta reci?

Koju posluku porati?

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 18 avg 2014, 18:19

TobeJarabi je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Lazes :nene:
Reci mu arelinho da ga malo zezaš. More komofrno, evo ima slobodno mjesto. Možeš već sad tipovati, samo pitaj admine da ti oključaju temu http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=8880" onclick="window.open(this.href);return false;

:cool:

TobeJarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeJarabi » 18 avg 2014, 18:29

Ja bi ovo sve pogodio :mrgreen:
Sta reci?

Koju posluku porati?

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.