sanlituncay je napisao/la:Poceli su gurati i Cimirota u repku Dajte ba ljudi,šta vam je... počelo vam prelaziti od Safeta... Naši najbolji igrači lige ne mgu prići prvom timu,osim ako im selektor nije amidža Ni Hajdukovi ako ćemo pošteno ne mogu,ali kad idemo malo lijevo,pa malo desno,uguraju se
Opa gravče dobrodošao nazad
A što da ne Cimirot, kao zamjena za Bešića. Znam ja da bi ti volio Zahirovića, ali ne može prije Gojka
Niti jedan igrac iz nase lige nema kvalitet za repku. Mi smo medju 10 ekipa Evrope po rezultatima u zadnjih 5-6 godina, a liga nam je medju najnekvalitetnijim sigurno Svidjelo se to nekom ili ne, ali je tako... Moze se neko pozvati radi promocije, ali Svraka je primjer da to ne mora nista znaciti, ni za njega, ni za ekipu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:Niti jedan igrac iz nase lige nema kvalitet za repku. Mi smo medju 10 ekipa Evrope po rezultatima u zadnjih 5-6 godina, a liga nam je medju najnekvalitetnijim sigurno Svidjelo se to nekom ili ne, ali je tako... Moze se neko pozvati radi promocije, ali Svraka je primjer da to ne mora nista znaciti, ni za njega, ni za ekipu.
A stvarno mislis da ne zaslužuje da se nadje barem na spisku jedan igrac ekipe koja je razvalila Atromitos, ekipu koja je medju top 4 u Grckoj(a znamo kakva je njihova liga)? Uz to taj momak je bio standardan u mladoj repci i ima 21 godinu?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
moze ako ne bude legende. Previse bi tu bilo klase i jacine da vas dva budete u isto vrijeme na isto mjesto Znaci iduce ljeto skupljanje forum dijaspore. Ja cu tu biti kao povremeni izaslanik iz Luxembourga
Inace da ne bude off, Cimirot u repku
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Aferim momcino, a legenda nema sad vremena, zaposlio se covjek. Vidis da je zaboravio na sirotinju sa foruma.
A vi sto spominjete Zolotica, lik je odigrao samo 45 minuta ove sezone, i zadnjih nekoliko utakmica nikako ne ulazi u igru, u prosloj nije bio ni na klupu. Znaci prelaz iz nase ligu cak u drzavu tipa Belgije, je velika promjena. Neka bude standardan u Belgiji, i poziv nece izostat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester