Volio bih da se slozim ,ali tesko... Mozda bi i prosli na neku razliku jedva, ali previse se oslanjamo na Mirzu. Nazalost...nerminh74 je napisao/la:kostatno citam kako eto da nema mirze mi se nebi kvalifikovali
pa da nema mirze nebi bilo 4 od 5 najboljih igraca koji trenutno BiH ima + izuzetno vazan igrac rotacije (bez todica mi sem mirze nemamo 4), pa da oduzmete toliki broj najkvalitetnijih igraca 90% reprezentacija svijeta sve bi bile 30-50% slabije
a inace sam misljenja da bi ova reprezentacija i bez mirze prosla dalje jer nebi bilo nekih opustanja, nekih divljih suteva (koje samo mirza zna pogoditi, ali istoa tako i dosta njih fuliti), nekih propusta u odbrani koji se desavaju bas kada je mirza u igri jer na momente ima rupetine u odbrani
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Sport je lijek za tijelo i duh.
Defanziva bi mogla nekako proći, ali nemoguće je zamisliti ofanzivu bez Mirze. A biće još bolje kad bude imao podršku Đedovića, Nurkića u reketu, zatim Amerikanca na jedinici... Tim će mnogo profitirati od njihovog povratka u reprezentaciju, samo da s Jusufom bude sve u redu.
Ostaje li Zack Wright sljedece sezone u Panathenaikosu?? Ako ostaje, saradjivat ce sa selektorom citavu sezonu do Eurobasketa, trebali bi ga nekako vratiti u reprezentaciju. Nije mala stvar kad igrac igra kod selektora godinu dana u najjacim evropskim takmicenjima...
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Crna Gora izgubila od Holandije kod kuce mi da smo izgubili to bi bio smak svijeta
a Crnogorci dobiju Srbiju a mi ne mozemo da istu pobjedimo nikako a opet Crnogorci nam redovna musterija u posljednje vrijeme ...
ne volim te price da nemamo Mirze bili bi ispodprosjecna repka pa da nemamo Pjanica ili ti Edina isto bi bilo i u fudbalu a plus tu nije bilo ni Nihada ni Juke ni amerikanca
ne volim te price da nemamo Mirze bili bi ispodprosjecna repka pa da nemamo Pjanica ili ti Edina isto bi bilo i u fudbalu a plus tu nije bilo ni Nihada ni Juke ni amerikanca
pa bas radi ovoga mnogi igraju sa zadrskom jer se zna ko je serif kod nasstorm_raider je napisao/la:Volio bih da se slozim ,ali tesko... Mozda bi i prosli na neku razliku jedva, ali previse se oslanjamo na Mirzu. Nazalost...nerminh74 je napisao/la:kostatno citam kako eto da nema mirze mi se nebi kvalifikovali
pa da nema mirze nebi bilo 4 od 5 najboljih igraca koji trenutno BiH ima + izuzetno vazan igrac rotacije (bez todica mi sem mirze nemamo 4), pa da oduzmete toliki broj najkvalitetnijih igraca 90% reprezentacija svijeta sve bi bile 30-50% slabije
a inace sam misljenja da bi ova reprezentacija i bez mirze prosla dalje jer nebi bilo nekih opustanja, nekih divljih suteva (koje samo mirza zna pogoditi, ali istoa tako i dosta njih fuliti), nekih propusta u odbrani koji se desavaju bas kada je mirza u igri jer na momente ima rupetine u odbrani
mislim da bi nemanja daleko vise mogao kada bi imao slobodu kao u igokei
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
ne, cim je dusko dosao odmah ga je liferovaobulbasor je napisao/la:Ostaje li Zack Wright sljedece sezone u Panathenaikosu?? Ako ostaje, saradjivat ce sa selektorom citavu sezonu do Eurobasketa, trebali bi ga nekako vratiti u reprezentaciju. Nije mala stvar kad igrac igra kod selektora godinu dana u najjacim evropskim takmicenjima...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
žiku Andrije na 5:05
kakav lik
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 18 avg 2014, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
ne ostaje. prvi igrac kojem je dusko urucio sut-kartu nakon potpisa ugovora je zeko.bulbasor je napisao/la:Ostaje li Zack Wright sljedece sezone u Panathenaikosu?? Ako ostaje, saradjivat ce sa selektorom citavu sezonu do Eurobasketa, trebali bi ga nekako vratiti u reprezentaciju. Nije mala stvar kad igrac igra kod selektora godinu dana u najjacim evropskim takmicenjima...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
po meni nam treba jedan garo, uz Đedovića i Nurkića, ovo će biti sasvim druga ekipa 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Al' fakat nisam znao da je, pored Mirze, i Andrija Stipanovic iz Jablanice, lik iz jednog sela odavde..jucer mi rekose u toku tekme, ja mislio sega, kad fakat stare mi 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- HeavensWonder
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: HeavensWonder, dana/u 18 avg 2014, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Cooper u Eniseyu ne znam kako povrijedjen igrac moze preci u neki drugi klub pretpostavljam da je bio dogovor izmedju saveza i njega da uplati neki iznos i da bude slobodan sjecam se da je slicna stvar bila sa JR Bremerom uplatio oko 50.000evra
Transfer je dogovoren 2-3 sedmice prije pocetka priprema.zgembo89 je napisao/la:Cooper u Eniseyu ne znam kako povrijedjen igrac moze preci u neki drugi klub pretpostavljam da je bio dogovor izmedju saveza i njega da uplati neki iznos i da bude slobodan sjecam se da je slicna stvar bila sa JR Bremerom uplatio oko 50.000evra
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
andrija stipanovic je iz medjugorijaPapastathopoulos je napisao/la:Al' fakat nisam znao da je, pored Mirze, i Andrija Stipanovic iz Jablanice, lik iz jednog sela odavde..jucer mi rekose u toku tekme, ja mislio sega, kad fakat stare mi
Pa realno i jeste tako kad pogledaš u ove dvije utakmice. Tu nisu u pitanju samo poeni i skokovi, koji su naravno presudni, več i cjelokupni uticaj na ostale igrače.nerminh74 je napisao/la:kostatno citam kako eto da nema mirze mi se nebi kvalifikovali
Da ponovim again - ova ekipa bez Mirze bi zijanila od širokog ili igokee.
Ne govorim sada o povrijeđenim igračima i slično, već o tome što imamo trenutno.
Isto tako, bez Nihada, Nurkiča i Amera, mi nemamo tražiti šta na evropskom.
Več ranije sam pisao da je veliki gubitak neigranje Đedovića i to se sada itekako vidi + veliki dobitak Nurkića koji če tek u narednom periodu biti faktor x za nas. Amer svakako, jer Gordić ne može sam igrati i po meni bi on trebao biti rezervni play.
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Mi imamo 3 vrhunska igrača u Teletoviću,Đedoviću i recimo Nurkiću iako to još nije sigurno.
Imamo još 6 dobrih role igrača u Gordiću,Stipanoviću,Kikanoviću,Mitroviću,Todiću i donekle Šutalu.
Dodaj na to crnca,i mlade igrače koji će uskoro biti faktor,i više nego dovoljno za prolazak prve grupe Eurobasketa.
Glupa je ta priča o tome kako ova ekipa ne bi nikog' dobila bez Mirze,Crnu Goru su lagano savladali bez da je Mirza minutu ušao.
Imamo još 6 dobrih role igrača u Gordiću,Stipanoviću,Kikanoviću,Mitroviću,Todiću i donekle Šutalu.
Dodaj na to crnca,i mlade igrače koji će uskoro biti faktor,i više nego dovoljno za prolazak prve grupe Eurobasketa.
Glupa je ta priča o tome kako ova ekipa ne bi nikog' dobila bez Mirze,Crnu Goru su lagano savladali bez da je Mirza minutu ušao.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Nije problem bez Mirze,problem je bez Mirze,Djedovića,Nurkića i crnca 
Nad tobom sunce najljepše sja
Cestitke momcima i na drugoj pobjedi u kvalifikacijama. Nakon sto smo u prethodnih nekoliko ciklusa imali problema sa trecom cetvrtinom, sada je to cetvrta. Jos uvijek ne mozemo odigrati cijelu utakmicu bez pada koncentracije, ali to cemo pripisati tome sto nismo kompletni. Sada smo jednom nogom na EB-u i treba odigrati pametno do kraja.
Pohvale i za Tuzlu koja se pokazala kao izvrstan domacin.
P.S. Pohvale i za kamermana sto je snimao trebe na tribinama
Tuzlanke 
Pohvale i za Tuzlu koja se pokazala kao izvrstan domacin.
P.S. Pohvale i za kamermana sto je snimao trebe na tribinama
Ja samo ne znam sta vi ocekujete, da bez Mirze igramo na istom nivou?? Pa Mirza kad udje u igru, odma se oko njega stvore minimalno 2 igraca, nekad i vise, zato i jeste nas najbolji igrac i igrac koji nam pravi razliku, i ostalima omogucuje da igraju bolje nego sto mogu i imaju brdo otvorenih suteva i laganih asistencija, ne mozete ocekivati da se to isto desava i kad je Mirza van terena jer slabo koji nas igrac osim njega "zahtjeva" udvajanja...
"Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine kako sada stvari stoje i kvalifikacioni susret protiv Velike Britanije mogla bi odigrati u tuzlanskom Mejdanu.
Utakmica sa Velikom Britanijom prvobitno se trebala igrati u Sarajevu, ali nakon što je reprezentacija sjajno dočekana u Tuzli, čelnici KS BiH rado bi povjerili Tuzli organiziranje još jednog susreta.
Kako saznajemo, KS BiH je već aplicirao kod FIBA-e za promjenu mjesta odigravanja utakmice sa Velikom Britanijom, a konačna odluka bit će poznata sutra."
Utakmica sa Velikom Britanijom prvobitno se trebala igrati u Sarajevu, ali nakon što je reprezentacija sjajno dočekana u Tuzli, čelnici KS BiH rado bi povjerili Tuzli organiziranje još jednog susreta.
Kako saznajemo, KS BiH je već aplicirao kod FIBA-e za promjenu mjesta odigravanja utakmice sa Velikom Britanijom, a konačna odluka bit će poznata sutra."
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.