RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Velež djeluje dosta ozbiljno, i teško će nas iko nadigrati, a da mi ne odgovorimo na igru protivnika.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Haurdic nije loš igrac sekunde, sad u Sarajevu en bi mogo igrat po krilu prije Duljevica i Stojceva (ako je on na krilu) ali bi po meni mogao igrati prije Okica u formaciji kad je Stojcev u sredini.Zapravo tu su negdje, Okic malo vise mozda lezi nasem stilu igre ali je Haurdic bolji igrac po meni.
Za ovog drugog na H nisam cuo, sumnjam da je bolji od nekog našeg
Ne dizite se puno
edit: vidim misli se na Hebibovica.Strasan igrac sigurno top 2-3 na svojoj poziciji u ligi.Sad bi nam trenutno lego umjesto Berberovica samo tako...mada nije Berberovic rekao svoje još uvijek, stari je to lisac, vratice on formu polahko
a ako i ne vrati tu su baric i kalasi 
LP
Za ovog drugog na H nisam cuo, sumnjam da je bolji od nekog našeg
edit: vidim misli se na Hebibovica.Strasan igrac sigurno top 2-3 na svojoj poziciji u ligi.Sad bi nam trenutno lego umjesto Berberovica samo tako...mada nije Berberovic rekao svoje još uvijek, stari je to lisac, vratice on formu polahko
LP
Vidim niko ne spominje Andriju Dragojevica, isto junak susreta u Sa. Svaka cast care, nas novi Petranovic!
da upravu si Kadet. Dragojević je dobro branio, ali uprkos svemu, treba ostati haldne glave, i ne letiti u oblake, jer se brzo razočaramo. 
Kadet91 je napisao/la:Osim extra ekipe ove godine, da se jos malo uigraju, bicemo machine, trener nam je extra znalac i gospodin.
Svaka cast Feja majstore!
@Aleme 100% se slazem
Uvjek se prvo Bogu zahvaljujem pa cu tako i sada,a onda ovoj upravi koja je zadnjih 3 godine skinula dugove gotovo do nule,a onda Bgm i nasem Feji koji radi fantastican posao sa ekipom.Za potpuni ugodjaj fale navijaci,koji su trenutno rak-rana za nase ambicije i ostvarivanje ciljeva.Itekako bi lakse bilo sa punim tribinama.
PS @Pile 87 postujem tvoje misljenje,al ja nesto ubjedjen da nece niko pitarima boda uzeti na Kosevu
I odma da znas ja sam jedan od onih Rodjenih koji tvog Zelju gotivim vise nego njih
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ma nema nikakvog dizanja, samo pohvale, treba pohvaliti kad se dobro igra. Ostajemo hladne glave, idemo naprijed po tri boda ove Subote. Nikoga ne podcjenjivati, ali mi znamo koji nam je cilj. Zna Feja najbolje.AlemC85 je napisao/la:da upravu si Kadet. Dragojević je dobro branio, ali uprkos svemu, treba ostati haldne glave, i ne letiti u oblake, jer se brzo razočaramo.
In Feja We Trust!
Forza Velez!
Sto se mene tice, Merza nek se sa Skahicem i Asimom bori za stopersku poziciju ili sa Maletom za desnog beka, jer je na poziciji defanzivnog veznog primat preuzeo Marko Nikolic. Glupo mi je forsirat Merzu na osnovu dobrih partija iz prosle sezone, a znamo da je i ove kao i prosle htio da napusti ekipu, te se naknadno pridruzivao pripremama.
I da, Nikolic jeste nase veliko, ako ne i najvece pojacanje a Mika u vezi nije bolji od njega.
Dakle duo na centru bi trebali ciniti Blagoje(kad se oporavi) i Nikolic.
I da, Nikolic jeste nase veliko, ako ne i najvece pojacanje a Mika u vezi nije bolji od njega.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
RAja znali iko gdje je novi golman Djokic? Da nije povreda u pitanju? Vidim Bobica su vratili nazad (vracen iz Austrije i nije ga bilo sve do prvog kola u ekipi kada se pojavio problem sa registracijom stranaca). Od prvog dana tvrdim da je Dragojevic bolji golman od Djokica i mislim da ce imati odlicnu sezonu. Volio bi viditi i malog Hodzica na desnog beku koji mi se ono malo sto sam vidio izuzetno svidja. Nadam se da smo kompletni u narednom kolu izuzev suspendiranog Maletica?
Prkosni i Ponosni od 1922
Ja nisam neki pretjerani simpatizer veleza mada ima dosta navijaca Zelje koji simpatisu veleza.Bolje receno koliko ne volim velez toliko ne volim ni sarajevo, mada se trudim biti realan.Gledao sam utakmicu jer sam htio vidjeti kakve su ekipe.Onog trena kada je Maletic iskljucen bilo mi je stalo da velez uzme ili odigra bar nerjeseno.rodjenisa je napisao/la:
PS @Pile 87 postujem tvoje misljenje,al ja nesto ubjedjen da nece niko pitarima boda uzeti na Kosevu
I odma da znas ja sam jedan od onih Rodjenih koji tvog Zelju gotivim vise nego njih
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma ti si cool lik Pile.pile87 je napisao/la:Ja nisam neki pretjerani simpatizer veleza mada ima dosta navijaca Zelje koji simpatisu veleza.Bolje receno koliko ne volim velez toliko ne volim ni sarajevo, mada se trudim biti realan.Gledao sam utakmicu jer sam htio vidjeti kakve su ekipe.Onog trena kada je Maletic iskljucen bilo mi je stalo da velez uzme ili odigra bar nerjeseno.rodjenisa je napisao/la:
Forza Velez!
Opet postujem.pile87 je napisao/la:Ja nisam neki pretjerani simpatizer veleza mada ima dosta navijaca Zelje koji simpatisu veleza.Bolje receno koliko ne volim velez toliko ne volim ni sarajevo, mada se trudim biti realan.Gledao sam utakmicu jer sam htio vidjeti kakve su ekipe.Onog trena kada je Maletic iskljucen bilo mi je stalo da velez uzme ili odigra bar nerjeseno.rodjenisa je napisao/la:
Dok se medjusobno uvazavamo i ne vrijedzamo nemam nista protiv ljudi koji razmisljaju drugacije.Ostaje cinjenica da trenutno diskutujemo o 3 velika BH kluba,a navijackih podyebavanja je bilo i bice,i neka je tako jer u protivnom nebi bilo interesantno.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
S normalnim se uvijek da normalno diskutovati pa taman i navijali za razlicte klubove ili imali razlicito misljenje.Svi smo tu jer volimo dobar nogomet neko samo preferira neki drugi klub i to je to.Isto tako ne dozivljavamo svi neke utakmice isto od tuda moja potreba da napisem kako mi je izgledala zadnja utakmica veleza mada to nikada ne cinim ni na jednoj temi.rodjenisa je napisao/la: Opet postujem.
Dok se medjusobno uvazavamo i ne vrijedzamo nemam nista protiv ljudi koji razmisljaju drugacije.Ostaje cinjenica da trenutno diskutujemo o 3 velika BH kluba,a navijackih podyebavanja je bilo i bice,i neka je tako jer u protivnom nebi bilo interesantno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:S normalnim se uvijek da normalno diskutovati pa taman i navijali za razlicte klubove ili imali razlicito misljenje.Svi smo tu jer volimo dobar nogomet neko samo preferira neki drugi klub i to je to.Isto tako ne dozivljavamo svi neke utakmice isto od tuda moja potreba da napisem kako mi je izgledala zadnja utakmica veleza mada to nikada ne cinim ni na jednoj temi.rodjenisa je napisao/la: Opet postujem.
naša dva igrača u timu kola i to: Dragojević i Škahić 
ako neko zna dokle su došli radovi na pomoćnom neka postavi slike, ako ima, naravno. 
Pa ne bih se baš složio sa tobom. Nikolić se zaista pokazao i treba da igra dok je u ovoj formi, ali ne mislim da su on i Mika konkurenti za poziciju u timu. Feja je dosada uvijek igrao sa dva zadnja vezna, Blagojević ne može igrati zadnjeg veznog, samo centralnog iliti predn jeg veznog.....dakle, u gostujućim utakmicama, Mika-Nikolić-Blagojević plus Janković kao neka vrsta polušpica...u domaćim utakmicama, sa slabijim prozivnicima, može se razmišljati o tome da samo Nikolić bude zadnji vezni, Blagojević cenmtralni, a da Popović ili Mace zajedno sa Jankovićem budu u špicu....Deniro je napisao/la:Sto se mene tice, Merza nek se sa Skahicem i Asimom bori za stopersku poziciju ili sa Maletom za desnog beka, jer je na poziciji defanzivnog veznog primat preuzeo Marko Nikolic. Glupo mi je forsirat Merzu na osnovu dobrih partija iz prosle sezone, a znamo da je i ove kao i prosle htio da napusti ekipu, te se naknadno pridruzivao pripremama.
Naravno, ako u uvijek kada pišem o sastavu, moram naglasiti da naprdujem , kao i svi, jer Feja to sasvim sigurno bolje zna.....al, haj nije zgorega ,malo i naprdivati
- RezervniGolman
- Kontakt:
Slozio bi se s drugom@Crvenaarmija u vezi Marka Nikolica. Momak je poginuo obadvije tekme. Prava radilica i borac na sredini. Ono sto nam je falilo pravo kad je defanzivni vezni u pitanju. U vezi Olivera Dragojevica kad Nadalina muti jaja isto rijeci hvali nase veliko pojacanje. Malo mi u prekidima glumi Jana Thorpa
ali i to ce se dat sredit s Dasom
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
@gost
Pa dobro, ako si imao na umu neku formaciju slicnu ovoj onda se ja slazem s tobom
..........Dragojevic...........
Maleta..Skahic..Asim..Peja
...........Merza..............
.....Nikolic.....Blagoje......
Hebibovic..........Haurdic..
..........Jankovic.........
S tim da Jankovic ne bi igrao poluspica vec neku false nine
Pa dobro, ako si imao na umu neku formaciju slicnu ovoj onda se ja slazem s tobom
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
- Mostarac1971
- Kontakt:
Dragojević je fenomenalno branio svaka mu čast baš kao PetranovićKadet91 je napisao/la:Vidim niko ne spominje Andriju Dragojevica, isto junak susreta u Sa. Svaka cast care, nas novi Petranovic!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
That's it, s tim što bi protiv ovih bunkeraških ekipa ja možda umjesto Mike stavio Popovića ( odnosno, da ne bude zabune, Nikolića na Mikino mjesto, Janka malo povukao i Popa (ili Macea ubacio) u vrh napada stavio...Deniro je napisao/la:@gost
Pa dobro, ako si imao na umu neku formaciju slicnu ovoj onda se ja slazem s tobom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.