BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Damir igrao sa Mannarinom u Sarajevu prije dvije godine. Zajedno sa organizatorima uhvatio Mannarina odmah u ponedjeljak, a Adrian došau u grad u nedjelju i uspio odraditi samo jedan trening na najbržoj podlozi na svijetu.
Odigrao jako dobar meč, dobro servirao, igrao fantastično S&V, držao servis do 5-5 a onda popustio. Na početku drugog seta napravio break za 2-0, ali odmah vratio dobijeno. Na 6-5 imao tri vezane set lopte i dugi naredni poen koji je izgubio. Adrian potom fantastično servirao i dobio lagano TB. U nastavku turnira nanizao još 4 pobjede i osvojio titulu protiv Dustina u finalu 7-6 7-6.
U normalni uslovima se s njim može igrati, ali vjerujem da će žulj presuditi...
Odigrao jako dobar meč, dobro servirao, igrao fantastično S&V, držao servis do 5-5 a onda popustio. Na početku drugog seta napravio break za 2-0, ali odmah vratio dobijeno. Na 6-5 imao tri vezane set lopte i dugi naredni poen koji je izgubio. Adrian potom fantastično servirao i dobio lagano TB. U nastavku turnira nanizao još 4 pobjede i osvojio titulu protiv Dustina u finalu 7-6 7-6.
U normalni uslovima se s njim može igrati, ali vjerujem da će žulj presuditi...
ma bolje nek on ovako nize pobjede na ovim ATP-i turnirimaUnofficialpage je napisao/la:Damir u 1. kolu igra protiv Mannarina, 87. igrač na atp listi. Moglo je i bolje ali nema veze, idemo na pobjedu.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Ocekujemo snijeg danas, Mirza dobio u prvom kolu futuresa Texeiru sa 7-6, 6-3.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ovo je pobjeda nakon kolko ? ima brat bratu 3 mjeseca ?bhsport je napisao/la:Ocekujemo snijeg danas, Mirza dobio u prvom kolu futuresa Texeiru sa 7-6, 6-3.
Jel možemo očekivati neki stream za Damira?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Nema streama za Damirov mec
Mene isto Mirza odusevio..jbt nemogu da vjerujem da je dobio mec nakon par mjeseci:)

setkic je dosao u usa
i nadal je otkazao , kao i nishikori i gasquet , al jos se ceka potvrda za ovu drugu dvojicu

Cini mi se da je zadnji put pobijedio u junu. Valjda ga sada krene..grgr je napisao/la:Ovo je pobjeda nakon kolko ? ima brat bratu 3 mjeseca ?bhsport je napisao/la:Ocekujemo snijeg danas, Mirza dobio u prvom kolu futuresa Texeiru sa 7-6, 6-3.
Damir pocinje u 19:30, izgleda da nece biti streama (osim ako Enver i Ernad nesto ne sklepaju

suhakrpa je napisao/la:Cini mi se da je zadnji put pobijedio u junu. Valjda ga sada krene..grgr je napisao/la:Ovo je pobjeda nakon kolko ? ima brat bratu 3 mjeseca ?bhsport je napisao/la:Ocekujemo snijeg danas, Mirza dobio u prvom kolu futuresa Texeiru sa 7-6, 6-3.
Damir pocinje u 19:30, izgleda da nece biti streama (osim ako Enver i Ernad nesto ne sklepaju)
Na rezultatima pise da pocinje u 20.05h
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
koliko igra Damir?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Malo prije satnicu pomjerii, treba da igra poslije Sijsling i Golubeva i oni postave oko 1:30 sat.
Damir počinje
Na bet-u ima live score, da ja ne postavljam jer je kod mene mobilna verzija
Idemo majstore.

Damir počinje
Na bet-u ima live score, da ja ne postavljam jer je kod mene mobilna verzija

Idemo majstore.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
odmah Francuz pravi brejk
15.10.2013.
Ma vala kad sam vidio Damiru ruke i žuljeve dobro je i dovde dogurao 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ja sam mislio da nece riskirati i da ce preskociti ovaj turnir. Damir se ipak odlucio da ucestvuje i dogurao je do glavnog zrijeba. Neka u ovom mecu uradi koliko moze, nema potrebe da forsira i dobije povredu zbog koje moze propustiti USO.Vedad87 je napisao/la:Ma vala kad sam vidio Damiru ruke i žuljeve dobro je i dovde dogurao
I meni je to u glavi, Više bih volio da se odmori, pripremi za USO i da mu prođu žuljevi na rukama. Jer ono što sam vidio, baš izgleda kritično.suhakrpa je napisao/la:Ja sam mislio da nece riskirati i da ce preskociti ovaj turnir. Damir se ipak odlucio da ucestvuje i dogurao je do glavnog zrijeba. Neka u ovom mecu uradi koliko moze, nema potrebe da forsira i dobije povredu zbog koje moze propustiti USO.Vedad87 je napisao/la:Ma vala kad sam vidio Damiru ruke i žuljeve dobro je i dovde dogurao
mozel slika te njegove ruke ?
mirzatele je napisao/la:mozel slika te njegove ruke ?

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Za sad Damir bez šansi, ovaj ima samo 1 poen izgubljen na svom servisu. 2-5 i servira za set Mannarino.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hvala za sliku
Samo da ne preda,imam ga na tiketu
Morao sam jbg,sigurica bila

Samo da ne preda,imam ga na tiketu

-
- Kontakt: