A sta je sa Gerlitzom jel on jos uvijek kod nas u klubu ili je negdje na posudbi? on moze stopera igrati.geronimo je napisao/la:Zeznuta situacija pravo. Mi smo zadnjih dana toliko pominjali Contenta, a on ce izgleda biti nasa sudbina.Prelomni dio sezone igrati sa tako dva mlada igraca u odbrani. Badstuber i Contento, lijeva odbrambena strana Bayerna, je li se ko tome nadao pred pocetak sezone?
Martinu je pukla jagodicna kost, pored jos nekih preloma na predjelu glave. Ipak po prognozi Bayernovog doktora Muller-Wohlfahrta, ako sve bude teklo optimalno Mishin povratak se ocekuje 24.3 u Kup utakmici protiv Schalkea.
Daniel se vraca, a u slucaju neke nuzde ja ne vidim razlog zasto tu poziciju ne bi mogao odigrati T44.![]()
Samo ne Lelcina.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Volim te Zeljo!!!
Andreas Gorlitz je još uvijek u nas, ni pod razno on ne može igrati stopera. To bi i više od suicidno bilo. Pa bolje da odmah protivnicima dadnemo prednost od tri gola pa da krenemo bez njega. On se vrati sa željom dokazivanja, ali ustvari je igrač koji me najviše uz Pranjića razočarao.
On se drzi one..."Bolje prvi u selu nego drugi u gradu".Neutral je napisao/la:Kroos se ne želi vratiti u Bayern, cool
Ne znam sta je s momka, mora da se prepao konkurencije. Muller bi mu mogao biti najveci rival (kako stvari stoje), a ovaj opet debitovao za Elf.
zlatan - evo neutral ti je odgovorio.
Vom Jäger zum Gejagten
Pa dobro, razumijem ga ja, tamo je zvijezda, kupi sigurno curice po Leverkusenu, a vamo u Munchenu bi hodao po terenu i oslanjao bi se na Robbena i Bilala.
TO je to psihe kod čovjeka. Kada je neko dobar ode da igra sa igračima koji su na samo malo manjem nivou od njega on je najbolji, i nekako nadahnutije igra i sa više žara, dok je to u ekipi gdje su svi isti odnosno jednaki , malo drugačije. Tamo on sebi govori, ma neću ja ovdje potrčati, ima ovaj da trči , stignuti će on već to.
Nešto kao u Pesu one strijelice za raspoloženje.
TO je to psihe kod čovjeka. Kada je neko dobar ode da igra sa igračima koji su na samo malo manjem nivou od njega on je najbolji, i nekako nadahnutije igra i sa više žara, dok je to u ekipi gdje su svi isti odnosno jednaki , malo drugačije. Tamo on sebi govori, ma neću ja ovdje potrčati, ima ovaj da trči , stignuti će on već to.
Nešto kao u Pesu one strijelice za raspoloženje.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rjesenje je da ga ostave jos jednu godinu na posudbi. Ali da Kroos produzi sa Bayernom jos barem za dvije godine. Tesko da bi imao mjesta u ovom sastavu Bayerna, ali nikad se ne zna sa Gaalom.
Od prodaje nista. Bavarska prijestolnica je tvoj dom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Steta bi bilo to za Krosa ja ga iskreno vidim u prvih 11 Bajerna, a stvarno me cudi kako nisu kupili bar jednog stopera sad u zimskom prelaznom roku :Somerbavarac je napisao/la:Rjesenje je da ga ostave jos jednu godinu na posudbi. Ali da Kroos produzi sa Bayernom jos barem za dvije godine. Tesko da bi imao mjesta u ovom sastavu Bayerna, ali nikad se ne zna sa Gaalom.
Volim te Zeljo!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pokusali su se osloniti na 3 stopera. Trenutno je jedan povrijednjen, ostala dva mogu izdrzati, u to sam siguran. Nadam se da nece biti vise povreda. Nije se moglo ocekivati da nece biti povreda, one su sastavni dio igre i kad tad se neko povrijedi. U slucaju nedostatka stopera dobro je neko napisao da je Tymo moguce rjesenje.zlatandr je napisao/la:Steta bi bilo to za Krosa ja ga iskreno vidim u prvih 11 Bajerna, a stvarno me cudi kako nisu kupili bar jednog stopera sad u zimskom prelaznom roku :Somerbavarac je napisao/la:Rjesenje je da ga ostave jos jednu godinu na posudbi. Ali da Kroos produzi sa Bayernom jos barem za dvije godine. Tesko da bi imao mjesta u ovom sastavu Bayerna, ali nikad se ne zna sa Gaalom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Polako se priblizava trenutak odluke u vezi Riberya. Po svemu sudeci to ce se znati nakon okrsaja sa Fiorentinom.
Sto prije, to bolje. Jedno je sigurno, da se celnici Bayerna trude na sve moguce nacine da ga zadrze. Mnogo toga zavisi od perspektive i mogucih uspjeha sa ekipom Bayerna. Naravno, sa Bilalovog gledista. Eventualni prolazak u 1/4 finale LP-a, i najava dobre soping-ture Ulijevih sljedbenika, bi mogle prevagnuti u konacnoj odluci.
Vecina nas zeli da on i dalje nosi dres Bayerna, ali ove povrede i stalne spekulacije, ubise!
Neke od njih su....da su pojedini igraci Reala izjavljivali da im ne treba Ribery, navodno su odustali od njega. Dalje...Barca nudi Hleba i nekih 45 milona...pa onda evt. trampa sa Juventusom...da ne pisem koja, mnogi od vas to vec znaju.
Ali opet mi naupade ona izjava Ulija od prije...kada bi znali da cemo sa Riberyjem osvojiti ligu prvaka, ne bi bilo nikakvih problema da ga pustimo da ode bez odstete. To govori da Bayernu, u ovom slucaju, novac nije bitan.
Ogroman plus za Bayern bi bio ako bi ga mogli zadrzati, jer je on igrac koji se rijetko vidja. Pod uslovom da konacno bude potpuno spreman, bez povreda i u ekipi koja zadovoljava njegove kriterijume. Ali et' pred nama je trenutak odluke, vidjet cemo.
Uveliko se prica da bi Rensing mogao preci u Koln, posto je u Bayernu u.sro sefa i stanicu.
Sto prije, to bolje. Jedno je sigurno, da se celnici Bayerna trude na sve moguce nacine da ga zadrze. Mnogo toga zavisi od perspektive i mogucih uspjeha sa ekipom Bayerna. Naravno, sa Bilalovog gledista. Eventualni prolazak u 1/4 finale LP-a, i najava dobre soping-ture Ulijevih sljedbenika, bi mogle prevagnuti u konacnoj odluci.
Vecina nas zeli da on i dalje nosi dres Bayerna, ali ove povrede i stalne spekulacije, ubise!
Neke od njih su....da su pojedini igraci Reala izjavljivali da im ne treba Ribery, navodno su odustali od njega. Dalje...Barca nudi Hleba i nekih 45 milona...pa onda evt. trampa sa Juventusom...da ne pisem koja, mnogi od vas to vec znaju.
Ali opet mi naupade ona izjava Ulija od prije...kada bi znali da cemo sa Riberyjem osvojiti ligu prvaka, ne bi bilo nikakvih problema da ga pustimo da ode bez odstete. To govori da Bayernu, u ovom slucaju, novac nije bitan.
Ogroman plus za Bayern bi bio ako bi ga mogli zadrzati, jer je on igrac koji se rijetko vidja. Pod uslovom da konacno bude potpuno spreman, bez povreda i u ekipi koja zadovoljava njegove kriterijume. Ali et' pred nama je trenutak odluke, vidjet cemo.
Uveliko se prica da bi Rensing mogao preci u Koln, posto je u Bayernu u.sro sefa i stanicu.
Vom Jäger zum Gejagten
One Viole ispadoše kao neka zafrkana ekipa. Treba ono pod hitno spustiti na zemlju, te neka nastave sa svojim igrama i namještanjima u Seria A, ne kažem da je čitava liga namještena, ali gubiti od Livorna pa preokrenuti, pa gubiti od nekim ekipa gdje znam samo po 5 igrača napamet je sramotno. Odigrali jednu dobru utakmicu protiv nas i to je to.
Nadam se pravom bayernu ako Bog da na Artemiu Franchiu. Očekujem pobijedu i tako potvrdimo prolazak u sljedeću fazu Lige prvaka. Poslije toga, očekuje Bilalov potpis na novi ugovor u Bayernu.
To su ta moja očekivanja u narednim danima, samo da počnemo zabijati , a ne promašivati .
Nadam se pravom bayernu ako Bog da na Artemiu Franchiu. Očekujem pobijedu i tako potvrdimo prolazak u sljedeću fazu Lige prvaka. Poslije toga, očekuje Bilalov potpis na novi ugovor u Bayernu.
To su ta moja očekivanja u narednim danima, samo da počnemo zabijati , a ne promašivati .
Od kad traje ova prica sa Riberyem i odlaskom
Istina da nam fali golman al' kakav crni Buffon nije on ni sijena onoga sto je bio, inace nebi ga davao Juve tako lahko.
Isto tako prica sa Hlebom kad se sjetim kakav je igrac bio dok je igrao prije u Sttutgartu i Arsenalu strasan, ali i on nije ni blizu onoga.Ne bih volio da ode al' nemoze nista tu uprava ako on odluci da ode, sta cemo bice mi jako zao, postao mi je najdrazi igrac u vrlo kratkom periodu, ali sve mi se cini kako on uskoro ide, izgleda da se zasitio Bayerna i Munchena i Njemacke i svega ... To se vidi i po igri njegovoj u zadnje vrijeme, kad vec mora da ide najradije bih pristao samo na novac jer nijedan klub nece dati dobrog igraca, ukoliko ode volio bih vidjeti Krasica ili Lenona.
RIBERY OSTANI
Istina da nam fali golman al' kakav crni Buffon nije on ni sijena onoga sto je bio, inace nebi ga davao Juve tako lahko.
Isto tako prica sa Hlebom kad se sjetim kakav je igrac bio dok je igrao prije u Sttutgartu i Arsenalu strasan, ali i on nije ni blizu onoga.Ne bih volio da ode al' nemoze nista tu uprava ako on odluci da ode, sta cemo bice mi jako zao, postao mi je najdrazi igrac u vrlo kratkom periodu, ali sve mi se cini kako on uskoro ide, izgleda da se zasitio Bayerna i Munchena i Njemacke i svega ... To se vidi i po igri njegovoj u zadnje vrijeme, kad vec mora da ide najradije bih pristao samo na novac jer nijedan klub nece dati dobrog igraca, ukoliko ode volio bih vidjeti Krasica ili Lenona.
RIBERY OSTANI
ne znam jeste li gledali van gaala u emisiji audi star talk?... evo linka na kojem ce biti snimak emisije.
covjek je kraaaalj..
http://www.dsf.de/fussball/audi-star-talk.html
covjek je kraaaalj..
http://www.dsf.de/fussball/audi-star-talk.html
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
steta!HuX je napisao/la:U 54. minuti prijateljskog dvoboja nogometaša Njemačke i Argentine na Allianz Areni ozbiljno je stradao stoper gostujuće ekipe i minhenskog Bayerna, Martin Demichelis (29).
bice nam teze osvojiti lp, ali neka...nek´ se konkurencija moze nadati.
ps
a onog djubre maradone..
ne htjede sjediti kraj naseg müllera...mamu mu narkomansku..
trt-vrt i müller napusti koferenciju za novinare ostavljajuci mjesta velikom narkomanu i slabom treneru madoni.
misli narkic da je on neko i nesto, a ne sluzi nizasto osim za sprdnju.
fuuuuj, kakvo djubre.
- rob do bagro
- Kontakt:
Poslije je se izvinio prco, doslo je do tog nesporazuma a onda poslije svi sretnisecer je napisao/la:steta!HuX je napisao/la:U 54. minuti prijateljskog dvoboja nogometaša Njemačke i Argentine na Allianz Areni ozbiljno je stradao stoper gostujuće ekipe i minhenskog Bayerna, Martin Demichelis (29).
bice nam teze osvojiti lp, ali neka...nek´ se konkurencija moze nadati.
ps
a onog djubre maradone..
ne htjede sjediti kraj naseg müllera...mamu mu narkomansku..
trt-vrt i müller napusti koferenciju za novinare ostavljajuci mjesta velikom narkomanu i slabom treneru madoni.
misli narkic da je on neko i nesto, a ne sluzi nizasto osim za sprdnju.
fuuuuj, kakvo djubre.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
From Germany arrive important market news about Barcelona and Bayern Munich. The German team could sign in the summer Bojan Krkic (20). The young striker would arrive in exchange with the money for Franck Ribery (27) transfer. Krkic is worth 15 million euros.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
aaaa...Saurman je napisao/la: Bojan Krkic (20)
zayeban ovaj engleski jezik, pravo..
valjda se na engleskom ovako(podvuceno) pise iniesta i xavi koje ce barcelona dati za riberija.
ovo dvadeset u zagradi(20) sigurno je suma(u eurima) koju ce barca poslati u paketu sa ova dva igraca u zamjenu za riberija.
ciganija..
Malo su nam Scavi i Iniesta, trebamo im jos nekog uzeti, imaju oni mnogo stopera.secer je napisao/la:aaaa...Saurman je napisao/la: Bojan Krkic (20)
zayeban ovaj engleski jezik, pravo..
valjda se na engleskom ovako(podvuceno) pise iniesta i xavi koje ce barcelona dati za riberija.
ovo dvadeset u zagradi(20) sigurno je suma(u eurima) koju ce barca poslati u paketu sa ova dva igraca u zamjenu za riberija.
ciganija..
A ovaj Spannjolac iz Serbije ima dvaes godina, vrijedi 15 milioncica
hahhaha kakve smijesne ponude tim ponudama mogu samo guzicu obrisati
Velika steta za stopera istina nije Demikelis neki igrac ali fazon je sto nemamo stopera
Znaci odbrana ce nam ovako izgledati
Conteno/Pranjic - Badstruber - VanBuyten - Lahm
Badstruber ce morati igrati stopera dok ce lijevog igrati Conteno ili Pranjic ma da poznavajuci LvG i njegovo forsiranje mladih igraca prije ce zaigrati Conteno sto je meni i bolje nek napreduje momak, al steta je ovo za velike utakmnice (LP) jer ne znam kako ce ova odbrana izdrzati vecim klubovima.
Velika steta za stopera istina nije Demikelis neki igrac ali fazon je sto nemamo stopera
Znaci odbrana ce nam ovako izgledati
Conteno/Pranjic - Badstruber - VanBuyten - Lahm
Badstruber ce morati igrati stopera dok ce lijevog igrati Conteno ili Pranjic ma da poznavajuci LvG i njegovo forsiranje mladih igraca prije ce zaigrati Conteno sto je meni i bolje nek napreduje momak, al steta je ovo za velike utakmnice (LP) jer ne znam kako ce ova odbrana izdrzati vecim klubovima.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
**** ovo sa stoperima ,ima neki iz II tima ,pa ako zatreba da ga prekomanduju .
Kakav Krkic ,bolje igra Fajic iz Travnika
Treba dati jedino ako ce nam dati Piquea 
Kakav Krkic ,bolje igra Fajic iz Travnika
- Omerbavarac
- Kontakt:
Barca i njihove price u prazno. Cuj Krkic.
Ribery ostaje u Bayernu, to svima treba da bude jasno.

Ribery ostaje u Bayernu, to svima treba da bude jasno.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
MA pusti prnuli su u sisu
Ako Ribi zaista bude htio ici mislim da to nece biti Juve ,a mislim ni Barca ,vec Real . SAm je rekao da bi volio igati za njih . Ja se nadam da ce ostati 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.