Safet Sušić - Pape

cobefks
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la cobefks » 18 avg 2014, 17:11

Nadam se da je istina to sto pricas za Zakarica, kamo srece da i ostali tako razmisljaju. Ali ja sam misljenja da je njima nasa repka tek na drugom mjestu, sto zolosno i porazavajuce za momke koji se rode u BiH i odrastu tu. Nemam ja nista protiv Zole, da bog da zavrsio u realu, ali nema smisla i nerealno je tvrditi da zasluzuje poziv samo zato sto je potpisao za Gent, a nije utakmice jos odigrao za njih. Pape mora zvati nekog iz nase lige. Trenutno Sarajevo zasluzuje da ima bar jednog reprezentativca jer su se najbolje pokazali i treba ih nagraditi. Isto tako da je neki drugi klub u pitanju, meni ne bi smetalo. Ako mi ne budemo cijenili i postovali svoje, necemo nikad napredovati...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 avg 2014, 17:15

Mislim da Zakaric uopste nije Hrvat, nego Srbin.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 18 avg 2014, 17:16

Kod poziva za ove onako igrace od kljucne je vaznosti ko su im menadzeri i koliko su fleksibilni.

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la cobefks » 18 avg 2014, 17:17

EmirTM87 je napisao/la:@cobefks Nigdje nisam napisao da Zolotic treba dobiti poziv. Samo sam odgovorio na onu tvoju glupost gdje si napisao "eto Zolotica nazad u Zelju". A da je Zolotic bolji od Cimirota jeste, ali trenutno imamo Besica i Vrancica kao zadnje vezne.

Nakon odlaska Misimovica i Ibricica, igrac koji mora dobiti poziv je Semir Stilic. Nakon njegovog poziva nek pozove komplet ekipu Sarajeva, svakako nijedan nece zaigrat.
Po cemu je bolji? Sto je potpisao za Gent? To je jedini tvoj argument za njega. Momak je pretrpio tesku povredu, otisao u novi klub, trebat ce njemu vremena da se nametne. Cimirot je bolji trenutno, i zasluzuje poziv. Bas iz razloga, promocije lige i domacih igraca, vec je neko pisao o tome.
Zadnja izmjena: cobefks, dana/u 18 avg 2014, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 avg 2014, 17:18

bordobijeli je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Pa, zamisli sta bi Zec, Stilic, Buric, Zahirovic, Pandza radili u nasoj ligi :crazy:
ovdje se radi o necemu potpuno drugom o promociji domace lige i igraca to svaki savez radi ,pa hrvatska godinam to radi brozovic iz dinama dobije poziv ili neko iz hajduka a klasnic i badelj i neki bolji stranac ne dobije iz jednostavnog razloga sto zele da promovisu svoje mlade igrace i svoju ligu .i to im daje vec dugo uspjeha .ne radi se sad o tome jeli cimirot klasa ili ne ,on ce tu biti na okupljanju i mozda dobiti neku minutu u prijateljskoj utakmici al to za njegov razvoj ce puno znaciti ,sad on sutra neko iz zelje,slobode,zrinjskog,borca.mislim da je to jako dobra stvar a vidim ovdje vec neki ismijavaju takve poteze selektora .
Svraka se jucer prodao za 20 kila brasna u Iran... nakon 2 GOLA za repku. Ako nemas kvalitete, dzaba ti boziji poziv. Najbolje se to vidi na Safetovom trojcu iz Brazila. ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 avg 2014, 17:24

Consigliere je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Pa, zamisli sta bi Zec, Stilic, Buric, Zahirovic, Pandza radili u nasoj ligi :crazy:
ovdje se radi o necemu potpuno drugom o promociji domace lige i igraca to svaki savez radi ,pa hrvatska godinam to radi brozovic iz dinama dobije poziv ili neko iz hajduka a klasnic i badelj i neki bolji stranac ne dobije iz jednostavnog razloga sto zele da promovisu svoje mlade igrace i svoju ligu .i to im daje vec dugo uspjeha .ne radi se sad o tome jeli cimirot klasa ili ne ,on ce tu biti na okupljanju i mozda dobiti neku minutu u prijateljskoj utakmici al to za njegov razvoj ce puno znaciti ,sad on sutra neko iz zelje,slobode,zrinjskog,borca.mislim da je to jako dobra stvar a vidim ovdje vec neki ismijavaju takve poteze selektora .
Svraka se jucer prodao za 20 kila brasna u Iran... nakon 2 GOLA za repku. Ako nemas kvalitete, dzaba ti boziji poziv. Najbolje se to vidi na Safetovom trojcu iz Brazila. ;)
slazem se da ako nemas kvalitet da je ostalo sve djaba ,al moje misljenje je da uvijek treba biti dvsa igraca iz nase lige neki ce se dokazati neki nece ,i nije uopšte bitno iz koje su ekipe .baka ubaci hrgovica i biscevica u danskoj pa pobjedismo i ta dva igraca fine karijere napravise ,pa grujic i jos neki .nisu to neke klase od igraca al mislim da treba forsirati iz nase lige igrace .recimo da je umjesto ibricica i hadzica bio cimirot i zolotic nista mi loši ne bi bili u Brazilu .

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 18 avg 2014, 18:00

cobefks je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:@cobefks Nigdje nisam napisao da Zolotic treba dobiti poziv. Samo sam odgovorio na onu tvoju glupost gdje si napisao "eto Zolotica nazad u Zelju". A da je Zolotic bolji od Cimirota jeste, ali trenutno imamo Besica i Vrancica kao zadnje vezne.

Nakon odlaska Misimovica i Ibricica, igrac koji mora dobiti poziv je Semir Stilic. Nakon njegovog poziva nek pozove komplet ekipu Sarajeva, svakako nijedan nece zaigrat.
Po cemu je bolji? Sto je potpisao za Gent? To je jedini tvoj argument za njega. Momak je pretrpio tesku povredu, otisao u novi klub, trebat ce njemu vremena da se nametne. Cimirot je bolji trenutno, i zasluzuje poziv. Bas iz razloga, promocije lige i domacih igraca, vec je neko pisao o tome.
Momak ima 21 godinu i poslije teske povrede, poslije loma noge je napravio dobar transfer sto dokazuje njegov kvalitet a koji je tvoj argument?

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 18 avg 2014, 18:09

EmirTM87 je napisao/la:
cobefks je napisao/la:

Momak ima 21 godinu i poslije teske povrede, poslije loma noge je napravio dobar transfer sto dokazuje njegov kvalitet a koji je tvoj argument?
Pa i Cimirot ima 21 godinu, standardni mladi reprezentativac, na pragu A tima. Vjerovatno ce ga Pape sad pozvati. Pruza dobre partije vec duze vrijeme, igra play off EL sa FKS.
Zeljo je Zolotica prodao jer stoje lose finansijski i vjerovatno su momku bili duzni. U FKS je sad druga prica, ima se para i nece se prodavati igraci tek tako. Da nije tako Cimirot bi vec bio bivsi. Uostalom sacekaj malo pa ces vidjeti kad Cimirot napravi transfer.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 18 avg 2014, 20:37

revan je napisao/la:
sanlituncay je napisao/la:”Zadovoljan sam uslovima koje sam vidio. Istina, Trening-centar je malo izolovan od grada, pa bi igračima moglo biti dosadno. :rol: :rol: :rol: :rol: Međutim, imat ćemo i utakmicu u Tuzli, putovat ćemo pa će vrijeme brzo proći. Da smo tu sedam, osam dana u kontinuitetu vjerovatno bi bilo teže za izdržati”, zaključio je Sušić.

Pa jarane njemu je svaka druga za šamara... Izolovano od grada :rol: :rol: Pa đe bi ti kamp na Baščaršiji ili kod Vječne vatre :facepalm:

Baš mi je žao što su daleko od civilizacije!!! Čovjek bi rek'o na Liscu kamp a ne na crkvičkom brdu :rol: :rol:
Ništa drugo ne preostaje nego da Savez izdvoji novce i "unajmi" Cecu na desetak dana. Može i par Ukrajinki, kao što neko već reče. Iz Tapasa donijeti šatore, rasporediti na terene, baciti koje janje na ražanj i eto ga. Zabava za igrače u sklopu Trening centra. Neka se tereni koriste za nešto i noću. :D
Kad budu imali prvi trening u kampu treba Papetu pustit ovu pjesmu :njanjanja:

Na Ilidzi po aleji
vidim srecna lica druga
samo jedan covjek sam je
u dusi mu gorka tuga

Na Ilidzi po aleji
staro drustvo pita za te
a ja molim prosle dane
u sjecanja da te vrate

[youtube][/youtube]
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 avg 2014, 21:29

Pozdrav za gravceta :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 18 avg 2014, 21:30

Zakaric,Stanic,CImirot dobili pozive sa Prcicem :clap: bravo Pape :thumbup:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 avg 2014, 21:31

zgembo89 je napisao/la:Zakaric,Stanic,CImirot dobili pozive sa Prcicem :clap: bravo Pape :thumbup:
:salut:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 avg 2014, 21:33

zgembo89 je napisao/la:Zakaric,Stanic,CImirot dobili pozive sa Prcicem :clap: bravo Pape :thumbup:
?
1946

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 avg 2014, 21:35

Neznam otkud ti te informacije ali ako je istina onda vrlo lijepa vijest. I ako je Stanic u zadnje vrijeme dosta stagnirao drago mi je isto za njega. A jos vise za Zakarica i Cimirota koji igraju vrlo dobro za svoje klubove. Za Prcica nemam komentara jer momka ju mjesto u A-repci.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 18 avg 2014, 21:36

sajo10 je napisao/la:
Neznam otkud ti te informacije ali ako je istina onda vrlo lijepa vijest. I ako je Stanic u zadnje vrijeme dosta stagnirao drago mi je isto za njega. A jos vise za Zakarica i Cimirota koji igraju vrlo dobro za svoje klubove. Za Prcica nemam komentara jer momka ju mjesto u A-repci.

http://www.****/sport/fudbal/pravi-l ... za-zmajeve" onclick="window.open(this.href);return false;

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 avg 2014, 21:42

Bassha je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:

http://www.****/sport/fudbal/pravi-l ... za-zmajeve" onclick="window.open(this.href);return false;
Osim toga, potvrda da u reprezentaciji BiH pušu neki novi vjetrovi, dolazi i u najavi da bi poziv u reprezentaciju moglo dobiti i nekoliko igrača iz Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ja nista ne vjerujem dok Pape ne procita imena igraca pred novinarima.
A sta je sa Stilicem ??

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 avg 2014, 21:53

Ajax je napisao/la: A sta je sa Stilicem ??
Praviti konkurenciju Tinkyu? Mora da se salis... ;)
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 avg 2014, 21:55

Pretjerujete sto za svakog igraca kritikujete Papeta a ovaj mu je vec ukazivao priliku. Takodje, Semir je sam sebe syebao odlaskom u Ukrajinu jer je poletio za parama. Ako ovako nastavi sigurno ce dobiti poziv.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 avg 2014, 21:56

Sabinho je napisao/la:Pretjerujete sto za svakog igraca kritikujete Papeta a ovaj mu je vec ukazivao priliku. Takodje, Semir je sam sebe syebao odlaskom u Ukrajinu jer je poletio za parama. Ako ovako nastavi sigurno ce dobiti poziv.
Slazem se. Jos 10 golova i 15 asistencija u pet puta jacoj ligi od nase i mozda dodje na nivo ovih nasih domacih dijamanata....

:roll:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 avg 2014, 21:58

Consigliere je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Pretjerujete sto za svakog igraca kritikujete Papeta a ovaj mu je vec ukazivao priliku. Takodje, Semir je sam sebe syebao odlaskom u Ukrajinu jer je poletio za parama. Ako ovako nastavi sigurno ce dobiti poziv.
Slazem se. Jos 10 golova i 15 asistencija u pet puta jacoj ligi od nase i mozda dodje na nivo ovih nasih domacih dijamanata....

:roll:
Ako aludiras na Stanica, Zakarica i Cimirota oni se prvi put pozivaju i tu nema nista lose. Sto se tice jacine, jaca je Legia 100X od svih nasih klubova a ostali klubovi su katastrofa, budi realan.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.