FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sa njima smo odigrali ukupno 24 utakmice ,imamo 6 pobjeda ,10 remija i 8 poraza uz gol razliku 18-23 .
Na Tusnju je odigrano 12 tekmi ,skor je 6 - 5 - 1 ,dakle jedna pobjeda Sirokog (0-1) ,gol razlika 15-5 .
Ocekujem borbenu igru i zalaganje a tako kad se postavis i rezultat ce doci .
Na Pecari imamo 7 poraza i 5 remija .
Na Tusnju je odigrano 12 tekmi ,skor je 6 - 5 - 1 ,dakle jedna pobjeda Sirokog (0-1) ,gol razlika 15-5 .
Ocekujem borbenu igru i zalaganje a tako kad se postavis i rezultat ce doci .
Na Pecari imamo 7 poraza i 5 remija .
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa jbt,dal cemo se ikad rijesit tog p.i.c.k.a.s.t.o.g gubitnickog mentaliteta
...ovoj ekipi tacno psiholog treba al ono da bas bude uz igrace non stop.....znaci,na Tusnju je dobar i bod
....e super onda.....pa se to prenese i na igrace i na strucni stab....pa se to onda prenese i na sljedece gostovanje gdje smo se godinama nadali nekim minimalnim porazima...kao,dobro je..izgubili smo 1 0
...vazda dobro a nikad nista nismo osvojili....boj se ovna,boj se g.o.v.n.a i citav ti zivot prodze u nekom strahu,jbt....velez otkide bod dream team sarajeva i to na kosevu....manco zijani na old trafordu od mrtvog svonsija...a mi se 5 dana pred tekmu sa sirokim brijegom na Tusnju vec bodom zadovoljili...e svaka nam cast....pa igraj jbt pred punim stadionom ko da ti za zivot treba...jos ces bit premiran za pobjedu....a oni se vec sasrali...dolazi wagner koji je penziju zaradio u sirokom jer se nije imao gdje prodat nego ostao u ovom odronu od lige i zakaric ,rezervina rezerva zagrebackog dinama....
...vazda isti gubitnicki mentalitet

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Najvatreniji što se tiče tribine, sigurno nisam, ali sa zapada moja podrška rijetko kad izostane. Pratim dugo ovu temu na forumu, pa sam odlučio i da se uključim u buduće diskusije. Smatram ovaj post, nekim vidom predstavljanja, vama svima i naravno za početak šaljem lijep pozdrav, iskrenim navijačima, našeg nam najdražeg i jedinog kluba, FK SLOBODA TUZLA. 

Momcima treba dati podršku sa sjevera u subotu da grmi,naravno i zapad..oni će nam uzvratiti pobjedom.Mislim da im je baš naša podrška trebala na Otoci,mada nikome nije bilo do navijanja protiv Olimpica.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Dobrodošao međ´ raju
.

prvi je vjerojatno najbolji igrač lige..a drugi je eto i takav kakvim ga pišeš među top igračima lige..pa onda zamisli kakvi su slobodini ili ostalih ekipa..staragarda je napisao/la:pa jbt,dal cemo se ikad rijesit tog p.i.c.k.a.s.t.o.g gubitnickog mentaliteta![]()
![]()
![]()
...ovoj ekipi tacno psiholog treba al ono da bas bude uz igrace non stop.....znaci,na Tusnju je dobar i bod
....e super onda.....pa se to prenese i na igrace i na strucni stab....pa se to onda prenese i na sljedece gostovanje gdje smo se godinama nadali nekim minimalnim porazima...kao,dobro je..izgubili smo 1 0
![]()
![]()
...vazda dobro a nikad nista nismo osvojili....boj se ovna,boj se g.o.v.n.a i citav ti zivot prodze u nekom strahu,jbt....velez otkide bod dream team sarajeva i to na kosevu....manco zijani na old trafordu od mrtvog svonsija...a mi se 5 dana pred tekmu sa sirokim brijegom na Tusnju vec bodom zadovoljili...e svaka nam cast....pa igraj jbt pred punim stadionom ko da ti za zivot treba...jos ces bit premiran za pobjedu....a oni se vec sasrali...dolazi wagner koji je penziju zaradio u sirokom jer se nije imao gdje prodat nego ostao u ovom odronu od lige i zakaric ,rezervina rezerva zagrebackog dinama....
![]()
...vazda isti gubitnicki mentalitet
![]()

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Ogromnu grešku su napravili što su tako lako pustili Jusufbašića,kakav gol zabi momak Borcu!!! 

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Iz vlastite arhive
,naravno sabrano sve na jednom mjestu,ako te zanimaju pojedinacno rezulati msm da imas na ss.ba tabelarnu statistiku i rezultate od 95-e pa na ovamo.

Ma ova liga je ko kad se sastanu djeca pa razbace cijele pole, svak svakoga moze dobit.. doduse sad je tu Sarajevo a ostali da se niko ne uvrijedi su svi u 5 deka ostalo fakat jest u mentalitetu i pripremi. Kad imas u glavi jasan cilj i kad dajes 100% nema nepobjedivih pogotov na Tusnju.
Marseille, Guti dobrodosli
Marseille, Guti dobrodosli

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
na kosarkaskoj utakmici sve vrh
samo brate onaj korteo -.- ic na drzavnu utakmicu i cijelo vrijeme pjevat pjesme za Slobodu.. zamislite kad igra repka u Zenici da robijasi dodju pjevat njihove pjesme..
na sto bi to licilo cc i onda ono ebanje sarajeva i zelje nema smisla na takvoj utakmici,mozda je bilo ljudi iz Sarajeva i uostalom kosarkasa iz Sarajeva. licno sam se razocaro 

U srcu mome samo zivis, ti Slobodo moja ljubavi !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije to kompleks, to je nasljeđe. S koljena na koljena prenoseno. Ja se slazem da ne treba na utakmicama reprezentacije, ali na utakmicama Slobode svakako da 

Prijatelju zaista me zanima kakav mi to imamo kompleks prema glavnom gradu, ako mozes da meni objasnis o kom je kompleksu rijec, jer napisati kompleks prema glavnom gradu totalno mi je nejasan i nedefinisan, et ako ti nije tesko molim te obrazlozi mi.gio10 je napisao/la:Šta ćeš momčino, kad vas više od pola tuče jaki kompleks prema glavnom gradu
Sto se tice situacije kada smo ispali istina je da mi snosimo najvecu krivicu, ali valjda ako ti je prijatelj u problemu ti mu pokusas pomoci ili jednostavno receno niste nas ispostovali.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 19 avg 2014, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
Psovanje se odnosi na fudbalske klubove Željezničar i Sarajevo a ne na sam grad Sarajevo i ljude iz Sarajeva!!! Animozitet između Sarajeva i ostalih gradova postoji zbog toga što je Sarajevo centar političke moći i što kroji kapu svima i što se sve sljeva u Sarejvo prvo pa onda "Sarajevo" raspoređuje.
I ne,nije uredu da se to radi na utakmicama reprezentacije. "Primjereno" bi bilo to raditi na utakmicama s tim klubovima. Isto tako nije primjereno da pojedinci iz Sarajeva omalovažavaju sve živo što urade TZ. Kad god je došla reprezentacija u bilo kom sportu ispoštovali smo maksimalno i uvijek ćemo što nije slučaj u Sarajevu nažalost.
Da završimo više raspravu o tome i da se vratimo na temu
Nakon koliko kartona se ovde pauzira utakmica, 3 jel de? Kakva je situacija kod nas, kome prijeti suspenzija?
I ne,nije uredu da se to radi na utakmicama reprezentacije. "Primjereno" bi bilo to raditi na utakmicama s tim klubovima. Isto tako nije primjereno da pojedinci iz Sarajeva omalovažavaju sve živo što urade TZ. Kad god je došla reprezentacija u bilo kom sportu ispoštovali smo maksimalno i uvijek ćemo što nije slučaj u Sarajevu nažalost.
Da završimo više raspravu o tome i da se vratimo na temu

Nakon koliko kartona se ovde pauzira utakmica, 3 jel de? Kakva je situacija kod nas, kome prijeti suspenzija?
Brato ne zivi se od proslosti, vec gledaj malo buducnost, stadasnjost i nadam se da si shvatio sta sam htio reci, ti se dicis i hvalis sa onim gostovanjem sa Grbavice ? uredu svaka cast i veliki respeckt ste dobili od mene tada ali sta je sad ? Iza gola djecurlija po 15.17.18 godina.
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 19 avg 2014, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Fukare nemaju prošlost, jel'?RezervniGolman je napisao/la:Pa vi prošlost nemate o tome sam pisao.fukara87 je napisao/la:Brato ne zivi se od proslosti, vec gledaj malo buducnost, stadasnjost i nadam se da si shvatio sta sam htio reci, ti se dicis i hvalis sa onim gostovanjem sa Grbavice ? uredu svaka cast i veliki respeckt ste dobili od mene tada ali sta je sad ? Iza gola djecurlija po 15.17.18 godina.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.