Pišeš neistine, a Pape ima argument: zadnji gol nije čista genijalnost. Znači bolji je TSS.EmirTM87 je napisao/la:Golovi iz prosle sezone za Wislu. Svaki gol cista genijalnost!!
Pa ebem mu misa bolji je od Tine Svena bar 7645 puta..
[youtube][/youtube]
Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Unknown Genius
- Kontakt:
Re: Semir Štilić
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Stilic je star igrac ima 26 godina. I nije igrac od pasova i golova. Zato Stila

- Consigliere
- Kontakt:
Jedinu pravu, ozbiljnu priliku je dobio protiv Bjelorusije kuci nakon povrede Salihovica.
Obratite paznju:
[youtube][/youtube]
3:30 - ulazak u igru
5:30 - pogadja Dzeku u trepavicu, sa linije skinuta, Kristic govori da je do tada odlicno izvodio kornere
6:40 - radi Ibriciceve sebicnosti ne upisuje prvijenac za repku
7:50 - perfektan zadnji pas za Dzeku
9:10 - dobra zadnja lopta iza ledja odbrane
Samo zbog spleta okolnosti nije pogodio ili upisao asist na toj utakmici, a prema pisanju nekih ovdje bi se reklo da nije znao primiti loptu. Treba napomenuti da je upisao samo 99 minuta u kvalifikacijskim utakmicama.
Ponavljam, sa Zvjezdanom se nije mogao takmiciti, ali sada mora biti jedan od igraca na koje se racuna za poziciju desetke.
Obratite paznju:
[youtube][/youtube]
3:30 - ulazak u igru
5:30 - pogadja Dzeku u trepavicu, sa linije skinuta, Kristic govori da je do tada odlicno izvodio kornere
6:40 - radi Ibriciceve sebicnosti ne upisuje prvijenac za repku
7:50 - perfektan zadnji pas za Dzeku
9:10 - dobra zadnja lopta iza ledja odbrane
Samo zbog spleta okolnosti nije pogodio ili upisao asist na toj utakmici, a prema pisanju nekih ovdje bi se reklo da nije znao primiti loptu. Treba napomenuti da je upisao samo 99 minuta u kvalifikacijskim utakmicama.
Ponavljam, sa Zvjezdanom se nije mogao takmiciti, ali sada mora biti jedan od igraca na koje se racuna za poziciju desetke.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Stilic je dobar,zahvalan igrac...samo, pretjerali ste...on vjerovatno zasluzuje da se nadje na spisku ali da zamijeni Misimovica... 
Samo jedan drugi genije moze da zamijeni genija...njegovo ime je Pjanic.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
-
pobjedesve
- Kontakt:
Stilic je odavno zasluzio poziv, pogotovo sada kad je Miske otisao
Al onaj mejmun ga opet nece pozvati

Al onaj mejmun ga opet nece pozvati
a... pehari su tu
- Consigliere
- Kontakt:
Pjanic treba da ostane na poziciji na kojoj je igrao na Svjetskom. Jasno je da mu odgovara, posebno sada kad pored sebe ima jednog razbijaca Besica. Igrac koji ce igrati iza Dzeke (ako ostanemo pri 4-5-1) ce biti neko drugi.Juventinisimo je napisao/la:Stilic je dobar,zahvalan igrac...samo, pretjerali ste...on vjerovatno zasluzuje da se nadje na spisku ali da zamijeni Misimovica...
.......X......
Besic...Pjanic
Ovako treba da izgleda nasa veza
Štilić izabran za igrača kola 

A, forumaši nisu znali za anketu: to već znači nešto.Sheyi je napisao/la:Štilić izabran za igrača kola![]()
Bravo, Štiliću!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
hajde Pape daj decku sansu, nema Misketa i Ibrice, zasluzuje biti tu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Misimovic, Ibricic oprostili se, Hadzic realno ne moze, evo i da ostavi TInkeca i Avdijicu ima prostora i za Stilica i Prcica
Pape ga opet nije pozvao. Najveći znalac nakon Misketa ne dobija poziv selektora. BRUKA!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Tolika nepravda prema momku koji jedini moze biti zamjena za Misketa.
Ovakvog fudbalskog znalca mi nemamo trenutno, i svako ko prati njegove igre ne moze reci suprotno!!
Ne da zasluzuje poziv, nego mora biti u prvih 11!!
Ali da je to bar jedini Safetov kiks, sta je sa Zukanovicem, Sehicem, Zecom?

Ovakvog fudbalskog znalca mi nemamo trenutno, i svako ko prati njegove igre ne moze reci suprotno!!
Ne da zasluzuje poziv, nego mora biti u prvih 11!!
Ali da je to bar jedini Safetov kiks, sta je sa Zukanovicem, Sehicem, Zecom?
Izdrzi Stilke i natjeraj panja da te pozove.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
"Nepravda" prema štiliću? Pa ko mu je prvi uputio poziv u A selekciju? Baka Slišković? 
Dobijao je šanse i nije se dokazao u reprezentaciji. Da, nije igrao desetku, ali apsolutno ništa nije pokazao igrajući za A selekciju. Trom, izgubljen, Itd. Moje lično mišljenje.
Dobijao je šanse i nije se dokazao u reprezentaciji. Da, nije igrao desetku, ali apsolutno ništa nije pokazao igrajući za A selekciju. Trom, izgubljen, Itd. Moje lično mišljenje.
Misljenje je ko guzica svako ga ima...fkv123 je napisao/la:"Nepravda" prema štiliću? Pa ko mu je prvi uputio poziv u A selekciju? Baka Slišković?
Pogledaj klip iznad pa opet ovo napisi.Svojom formom u posljednjih godinu dana je zasluzio priliku barem u prijateljskoj utakmici.Selektor ga je trebao pozvati sad i dati mu priliku da pokaze da li je kalibar za reprezentaciju nista ne bi izgubio.Ovakve golove kao na klipu iznad moze dati samo inteligentan igrac al eto Hadzic je brzi i veci tehnicar i u boljoj formifkv123 je napisao/la:"Nepravda" prema štiliću? Pa ko mu je prvi uputio poziv u A selekciju? Baka Slišković?
Ma za Hadžića i Tinu, Štilić je Maradona ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Trebao je on na spisku biti umjesto Hadžića....
https://****.com - Connect With Girls - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Real People Dating [/url]
- Consigliere
- Kontakt:
Nadam se da cita temu, i da zna da ga navijaci nisu zaboravili, za razliku od selektora- kriminalca. Cuj, Hadzic
Pa, zamslite da Hadzic postigne barem jedan od ovih svih Stilicevih eurogolova... 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Kad sam vidio Hadzica na spisku....
Selektor je kriminal veliki.
Selektor je kriminal veliki.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.