Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
-
Gunner4
-
Kontakt:
Head je napisao/la:
Najbolji igrac svih vremena i neko brazilsko cigance...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
VaVaVoom
-
Kontakt:
Hvala ljudima u PSG koji nisu prepoznali talenat igrača koji će aBd uskoro činiti sa pogbom okosnicu veznog reda reprezentacije francuske.
Momak je cm, ovakvog igrača nismo imali još od viere. Visok, jak, dobar u defanzivi i jako dobar tehničar. Ako dodje rabiot vjerovatno se završava priča o dm. Bila bi to fina sredina dva box to box igrača, rabiot sa više defanzivnih zadatak, ramsey kao podrška ozilu i ozil na am.
Arsenal Football Club
-
rambo16
-
Kontakt:
Što se zahvaljuješ PSG-u? Pa ljudi imaju Verrattia (već prekaljenog igračinu) i vala ne treba im Rabiot. On možda jeste potencijal,ali ima 19 godina i mi očekujemo da bude startni DM ekipe koja se bori za titulu u najjačoj ligi na svijetu!!
Transfer pravog DM-a je propao onda kad je Arteta dobio kapitensku traku!!
A.F.C. Bournemouth!
-
QUARTERBACK
-
Kontakt:
Postao/la QUARTERBACK » 19 avg 2014, 00:42
Pa pogba IMA 20-21 pa sta, ako je kvalitet moze Igrati bez obzira na godine
-
anell
-
Kontakt:
I Wilshere je bio bolji sa 18 nego sad

Pld W D L
38 26 12 0
-
rambo16
-
Kontakt:
Baš. Poredimo Rabiota sa provjerenim Pogbom! Pa Rabiot se nije uspio izborit za minutažu u PSG-u,a u Premiershipu da odmah bude starter. Ni u njegovim najljepšim snovima!
Nama treba provjeren igrač na tako osjetljivoj poziciji!!
A.F.C. Bournemouth!
-
Harun93
-
Kontakt:
ja mislim da ce ovo bit dobra sezona bez obzira na krezu, trofeja ce biti za to se ne brinem, jer kad se pogleda sastav, imamo dosta dobrih igraca, a uz to ni rezerve dosta ne zaostaju za njima, jedino nas yebe ta dmf pozicija, al izdrzat ce se nekako
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 19 avg 2014, 00:51
Ne mislim da se njega dovodi da odmah riješi tu poziciju, već za budućnost, ove sezone će biti od pomoći također, ali ono najbolje će doći kasnije. Mislim da za tog pravog DM-a trebate malo odriješiti kesu, Khedira i Carvalho čekaju.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
QUARTERBACK
-
Kontakt:
Postao/la QUARTERBACK » 19 avg 2014, 00:54
Pa pogba je otisao sa 19 u juve I tako postao takav kakvim ga ti smatras - provjeren, zasto ne hi mogao rabiot ako IMA kvalitet igrati? Jedina prepreka mu je krezo zvani konstanta
-
Harun93
-
Kontakt:
samo da mi je znat sta profa vidi u arteti, jer logicnih objasnjena za to nema
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
-
VaVaVoom
-
Kontakt:
Zahvaljujem se PSG jer je motta već u godinama, a verratti će tu biti vjerovatno još sezonu ili dvije, ovako će opet morati dovoditi nekog igrača na te pozicije a imali bi rabiota da su pametni.
Arsenal Football Club
-
rambo16
-
Kontakt:
Ne razumemo se. Veliki rizik je dovesti malca od 19 i to da ti drži sredinu. Šanse da slučaj Rabiot bude jednak slučaju Pogba su 1:100.Pogba nije odmah bio glavna okosnica tima kad je doš'o u Juve,a nama treba neko da odmah uskoči u prvi tim. A na kraju dana,navijači Arsenala su na ivici strpljenja što se tiče nekog velikog trofeja,tako da svaka rizična kupovina može proizvesti mnogo gori kontraefekat!
A.F.C. Bournemouth!
-
Seaman
-
Kontakt:
bez nekog provjerenog dmf-a neće ići

uspoređivati komediju od talijanske lige i englesku ligu je baš pravo mjerilo

-
anell
-
Kontakt:
James Olley @JamesOlley 3mAt Ataturk Stadium (eventually). Wenger: "Everybody who played on Sat is available. Gibbs has a hamstring injury & will be out for 2-3 wks."
James Olley @JamesOlley 2mChange by Wenger: "Sanogo stayed at home because he has a hamstring problem. He was not comfortable this morning...I forgot him!"

Pld W D L
38 26 12 0
-
Orion87
-
Kontakt:
Rabiot je strašan potencijal...visok,nije spor,čvrst ,dobar pregled igre i uz sve to ima strašnu tehniku baš ono što nam treba,i ne znam šta se bunite kakav god da je bolji je od kreze!
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
Marley
-
Kontakt:
anell je napisao/la: James Olley @JamesOlley 3mAt Ataturk Stadium (eventually). Wenger: "Everybody who played on Sat is available. Gibbs has a hamstring injury & will be out for 2-3 wks."
James Olley @JamesOlley 2mChange by Wenger: "Sanogo stayed at home because he has a hamstring problem. He was not comfortable this morning...I forgot him!"

Gibbs, Koss pa sad i Sanogo a nije jos ni sezona pocela kako valja

Pa **** zivot sta ti ljudi tamo rade, svake sezone u jednom trenutku ostanemo bez pola tima. Dzaba nam sva pojacanja svijeta, necemo bit konkurenti za ista vise od 4 mjesta i osmine lige prvaka ako se ovako nastavi. Kolko se ovo godina ponavlja a glavonje iz uprave nista ne poduzimaju. Svake sezone se tjesim da je neka losa sreca i da ce sljedeca bit bolja po pitanju toga ali nista.
-
QUARTERBACK
-
Kontakt:
Postao/la QUARTERBACK » 19 avg 2014, 10:04
rambo16 je napisao/la:Ne razumemo se. Veliki rizik je dovesti malca od 19 i to da ti drži sredinu. Šanse da slučaj Rabiot bude jednak slučaju Pogba su 1:100.Pogba nije odmah bio glavna okosnica tima kad je doš'o u Juve,a nama treba neko da odmah uskoči u prvi tim. A na kraju dana,navijači Arsenala su na ivici strpljenja što se tiče nekog velikog trofeja,tako da svaka rizična kupovina može proizvesti mnogo gori kontraefekat!
Ne znam Sto bi bio na ivici strpljenja, sta pricas ti covjece? Momak je kako god okrenes bolji od kreze tako da ne moze gore od ovog da ga yebes
-
ackeey
-
Kontakt:
Rabiot ce biti sjajan igrac, siguran sam u to. Poslije kupovine Ozila i Alexisa, bilo bi to najvece pojacanje za Arsenal, i licno mislim da je upravo on to sto fali Arsenalu.
Bolje je kupiti igraca od 19 godina i svaliti mu na ledja teret zadnjeg veznog, nego igrati sa Artetom na toj poziciji. Jedina mana mu je sto ga cesto "ponese" lopta pa ostavi praznu sredinu, ali vjerujem da bi to Arsen izbrusio.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 19 avg 2014, 11:27
Niko ne spori veliki potencijal RAbiota, ali kako ne kontate da dolazak tako mladog igraca na tu poziciju znaci samo jedno, traktor ostaje u prvoj postavi pod izgovorom iskustva. Njega ce Wenger izbaciti iz prve postave tek akd shebe citavu sezonu i kad sve bude gotovo.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
ackeey
-
Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:Niko ne spori veliki potencijal RAbiota, ali kako ne kontate da dolazak tako mladog igraca na tu poziciju znaci samo jedno, traktor ostaje u prvoj postavi pod izgovorom iskustva. Njega ce Wenger izbaciti iz prve postave tek akd shebe citavu sezonu i kad sve bude gotovo.
Paja, krezo ima 30-tak godina. Znaci da je skloniji je povredama, pogotovo u Arsenala (haha) i pogotovo zbog pozicije koju igra, sa cvrstim duelima, uklizavanjima i sl. Mislim da bi Rabiot dobio bar 20-tak utakmica, a tu bi se mogao pokazati i izboriti mesto u startnih 11. Bar ja tako mislim. A misliti i s.rati nije isto...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []