Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Temperature su ti odlicne... Udjes u BIOS i smanjis broj obrtaja kulera za jedan stepen...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Smanjio sam i za 50% ali ono zujanje nije prestalo. Ipak mislim da mi je ventilator blizu kvara!
A.F.C. Bournemouth!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Imas ih do 20-ak KM na piku i uz to uzmes termalnu pastu, 2 sprice (5g) 5 KM...
- JoseMourinho
- Kontakt:
ma smanjio je obrtaje ventilatora na cpu, a njemu zuji ventilator napojne, kucni odozgo slobodno mozda prestane 
Pa to me najviše nervira. Kad kucnem ono prestane 10- 20 ak sekundi (prije mi se dešavalo da samo malo dirnem centralnu i odmah prestane). Sad ne prestajeJoseMourinho je napisao/la:ma smanjio je obrtaje ventilatora na cpu, a njemu zuji ventilator napojne, kucni odozgo slobodno mozda prestane
A.F.C. Bournemouth!
- JoseMourinho
- Kontakt:
jesu, ne sikiraj se samo ne znam ko ti instalira 64-bitnu verziju windowsa, ona ide ako imas 4+GB rama(da se iskoristi pc bas), al nema veze radi bez problema i na manje 
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 17 avg 2014, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Max temperatura za intel core duo e8400 procesore je 72 stepena. Prelazi li 60, vec je kriticna. Ako je to pod opterecenjem, onda je ok, cak i + 2 - 5 stepeni..
Re:
isti problem, netko upoznat ?Sveti je napisao/la:Raja laptop mi se grije i gasi. Očistio sam ga ali dzaba. Da li je otišla neka važna komponenta i koliko bi otprilike bio popravak?
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
- OnlyUnited
- Kontakt:
Po o cemu se ovdje pise cijelo vrijeme.. Znaci skinete program za ocitavanje temperature (npr. CPUID HWMonitor)... Pogledas temperature pri opterecenju.. Ako je od 70-90 stepeni, dotrajala termalna pasta. Takodjer moze biti i do kulera, ali prvo oprobati sa pastom.
- Illmatic09
- Kontakt:
Ovo mi se pojavljuje stalno kad upalim komp. zna li neko kako rijesiti ovaj error?
P.S znam da cete mi savjetovati da instaliram sedmicu, al neda mi se trenutno

P.S znam da cete mi savjetovati da instaliram sedmicu, al neda mi se trenutno

- moustapha
- Kontakt:
Pokusaj skinuti zadnji update Jave, ili ako ne prolazi to, ukloni je preko control panela i ponovo instaliraj.
#divovi
Je li ima na netu neki program za drivere,ili nesto slicno da skinem sebi i snimim na cd..trebam ponovo da dignem sistem,pa onda da taj cd ubacim i da mi automatski nadje drajvere koji mi trebaju????'
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Driverpack solutionmarcelo12 je napisao/la:Je li ima na netu neki program za drivere,ili nesto slicno da skinem sebi i snimim na cd..trebam ponovo da dignem sistem,pa onda da taj cd ubacim i da mi automatski nadje drajvere koji mi trebaju????'
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
zalijepim sliku u paintu i snimim je, ali kada je postavim na fejs, samo crno budeviKK je napisao/la:paintjasmin10 je napisao/la:imam problem
na pocetku CD-a sestrine svadbe su slike i pokusav`o sam da ih izrezem pokitom, ono print screen i tako to, ali izbaci mi samo crno. zna li neko da li postoji neki program da izrezem te slike, jer ima stvarno lijepih slika
ima li neko nacin kako da snimim slike ?
- Unknown Genius
- Kontakt:
Instaliraj FRAPS (2-3 MB zauzima) i samo klikneš F10 na dijelu koji želiš da uslikaš.jasmin10 je napisao/la:zalijepim sliku u paintu i snimim je, ali kada je postavim na fejs, samo crno budeviKK je napisao/la:paintjasmin10 je napisao/la:imam problem
na pocetku CD-a sestrine svadbe su slike i pokusav`o sam da ih izrezem pokitom, ono print screen i tako to, ali izbaci mi samo crno. zna li neko da li postoji neki program da izrezem te slike, jer ima stvarno lijepih slika![]()
ima li neko nacin kako da snimim slike ?
Slike ćeš poslije naći u: C:\Fraps\Screenshots.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
cim pritisnem F10, izbaci me iz videa i ne snimi nikakvu sliku 
- Unknown Genius
- Kontakt:
Otvori video u Windows Media Playeru. Mora moći, ja to redovno tako radim.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
evo sta mi izbaci kada pokusam da otvorim u movie makeru

- Unknown Genius
- Kontakt: