GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Dinamo i BBB

Post Postao/la dubrava » 02 mar 2010, 17:46

Mrgood je napisao/la:Navijači u Zagrebu su teška sramota. Jedva ih 2 000 dođe.. nema opravdanja, iako sam dinamovac (nikako BBB) ovo je sramota i trebali bi učiti od Torcide. A Zagreb je 5 puta veći od Splita....
Naravno da jest sramota, ali to je tako. Zašto bi netko išao na taj "stadion" smrzavat se na neudobnim sjedalicama, pazit da ti netko ne baci upaljac u glavu ili dobit po nosu i gledat utakmicu u jednom smjeru, kad fino možeš otici u Arenu ili Dom Sportova i uživati u komforu, napetim i zanimljivim utakmicama, normalnim uvjetima i ljudima. Isti dan kad je Dinamo igrao sa Sesvetama igrali su RK Zagreb i HK Medvešćak. Gledatelja u Areni: oko 15 tisuća (bio prisutan), u Domu sportova: oko 6 tisuca ;) Bez obzira sto su i jedni i drugi imali atraktivne protivnike, posjeta i Arene i Doma Sportova u prijašnjim utakmicama je bila veća nego posjeta na Maksimiru (unatoč nedjeljnom lijepom vremenu i unatoč što je bila enormno duga zimska pauza). A nogomet je kao glavna sporedna stvar ;)

Ligu fino treba amaterizirati ili poluprofesionalizirati po uzoru na Norvežane i gotovo.. Ili je ukinuti.. A ti navijači koji ostanu (skupa samnom) neka sade tikve i siju pšenicu po Slavoniji ;)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 03 mar 2010, 08:43

Ne pričamo sad o normalnim gledateljima već o BBB na SJEVERU.
To je sramota za jedan milijunski grad. Pa Torcida svaku utakmicu ima pun sjever skoro. I protiv Belupa, Birkirkare, Deportiva, Dinama ...

Čuj nevalja stadion, pa koji stadion valja na prostoru ex-yu? Možda Poljud kad ga gledaš ovako ali sam bio tamo i najmanje je dobar stadion.

Pa neke skupine iz puno manjih mjesta skupe više navijača na tribinama od vas. :roll:

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 04 mar 2010, 22:52

rukomet je u zagrebu već poodavno sport broj jedan, pogotovo kada je obiteljska posjeta u pitanju i slabiji spol. a nekakvoj nesigurnosti na maksimiru nigdje veze, i na istoku i na zapadu mozes djeciji vrtic dovesti, nigdje nikoga

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 04 mar 2010, 22:56

bh hrvat je napisao/la:rukomet je u zagrebu već poodavno sport broj jedan, pogotovo kada je obiteljska posjeta u pitanju i slabiji spol. a nekakvoj nesigurnosti na maksimiru nigdje veze, i na istoku i na zapadu mozes djeciji vrtic dovesti, nigdje nikoga
To su samo izgovori. Pa ja da sam u mogućnosti tj da živim bar u krugu 100km od Zagreba išao bi na svaku utakmicu.
Žalosno je da se više ljudi sastane u Zenici koja je za Zagreb malo veće selo.
Po internetu bi rekao da je Maksimir uvijek prepun... sve DINAMOVAC do DINAMOVCA.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 05 mar 2010, 19:13

Dinamo Zagreb do groba
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 05 mar 2010, 21:16

Da stadion je coma i zato i nema ljudi još htv prijenos ekipa kući uživa.Možda Mamić i Bandić grad Zagreb nešto naprave samo je pitanje i kvalifikacija repke priča se sve se seli u Split na Poljud.....purgeri tugaa.
Živio BBB!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 05 mar 2010, 22:10

bh hrvat je napisao/la:rukomet je u zagrebu već poodavno sport broj jedan, pogotovo kada je obiteljska posjeta u pitanju i slabiji spol. a nekakvoj nesigurnosti na maksimiru nigdje veze, i na istoku i na zapadu mozes djeciji vrtic dovesti, nigdje nikoga
pa da ti pravo kažem, istocna tribina maksimira i nije bas sigurna. Vjeruj mi, kad god igra repka (ili Dinamo u europi kad je pun istok), konstrukcija citave tribine tako jako "diše" i ako ne budu u dogledno vrijeme to popravili, moglo bi biti i slomljenih glava.
I još nesto vezano za sigurnost. Ja kao navijač Hajduka, kad odem na istok uvijek imam neugodnih situacija ako bi mi se koji put omaklo da glasno viknem Hajduk ili nesto slicno. Vjeruj mi, nije baš ugodno. A nisam ja jedini takav kojem se tako nesto dogodilo. Bilo je i šaketanja slabijeg intenziteta. A i pripadnici drugih klubova koji dodu na istok (npr. navijaju za Rijeku ili Osijek, pa čak i za Zagreb), nije ni njima ništa bolje ;) Toliko o sigurnosti Maksimira ;)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 06 mar 2010, 12:03

zadnju utakmicu sam odgledao na maksimiru u drustvu dva dinamovca i jednoga hajdukovca i nikakvih problema nismo imali, doduse jeste bilo na zapadu koji je daleko liberalniji od istoku. nije bilo uopce rijeci osigurnosti stadiona vec o normalnom dolazenju na stadion sa familijom. zapad i sjever su kilometrima odvojeni jedan o drugoga

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 06 mar 2010, 14:55

Ja sam zadnji put bio protiv Heartsa, utakmica extra, atmosfera ludilo, pilo se i uživalo. To je bila predstava sezone. Opet bi se moglo potegnut do Zagreba kad bude kup protiv Hajduka
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 06 mar 2010, 18:21

Čitam da su za Milana Badelja zainteresirani Manchester United, Inter i Bayern.
Pa ako ima netko upućeniji..?? Valjda da je Manchester spreman iskeširat 10 mil. funti :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2010, 18:35

Smatraju ga novim Bobanom , mislim Engleski mediji, pa ko će to sada vjerovati, meni je Lovren više napreodovao nego on, a evo sada se Badelj spominje kao neki supertalenat. Sigurno da je Maminho najsretniji sada.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 06 mar 2010, 18:40

Mrgood je napisao/la:Čitam da su za Milana Badelja zainteresirani Manchester United, Inter i Bayern.
Pa ako ima netko upućeniji..?? Valjda da je Manchester spreman iskeširat 10 mil. funti :lol:
I ja sam zainteresiran za svašta toga, ali ništa na kraju od toga ne bude. A još su neki smatrali da ću biti vrhunski student, a ono ispade vječiti :lol: :lol:
ma nemaju novinari šta pametno za raditi...možda tek na ljeto bude prešao...al možda...cuj, novi Boban...e, onda sam ja novi Anto Nobilo :mrgreen: :mrgreen:

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 06 mar 2010, 18:47

Milan Badelj uopce nije los igrac,mlad je ,malo podsjeca na Iniestu :mrgreen: ,al samo malo!
HSK Zrinjski Mostar

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 06 mar 2010, 18:51

Babilon je napisao/la:Milan Badelj uopce nije los igrac,mlad je ,malo podsjeca na Iniestu :mrgreen: ,al samo malo!
:mrgreen: :mrgreen:

Ma daleko od toga da je loš. Decko je stvarno dobar, ponekad i odličan, i jako perspektivan igrač, al ga uspoređivati s Bobanom i jedan dan slati ga u Inter, drugi u Manchester, treci u bayern je stvarno smijesno...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2010, 19:17

Zašto Inter i Manchester velikim slovom, a Bayern malim :mrgreen:

Dobro, neka ga prodaju preko 10 miliona evra dobro su prošli.

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 06 mar 2010, 19:20

Tako su govorili i za Modrića, Eduarda, Ćorluku, Lovrena, Vukojevića ..blabla.. pa ih Maminho svejedno utopi..
a Badelj je po meni sada bolji nego je Modrić bio u njegovim godinama. Čovjek ima potencijala, a sad jeli vrijeme da ode na ljeto pošto su mu 21 godina, i gdje ide ne znam

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 mar 2010, 20:17

Pobjeda u Osijeku od 1-0 zasluženo. Povećali smo prednost nad drugom Cibaliom na 8 bodova. Kakva lopta Cufrea koji je izbacio čitavu momčad Osijeka te sjajna realizacija Manđukića koji je pogodio sjajno
Iduće kolo očekujem nastavak našega niza jer nam dolazi Zadar
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 mar 2010, 21:40

Kakav je Mandzo ove sezone hoce li ga Maminho prodati nekome ovoga leta.

p.s.Imali kakvih pravila sto se tice HNL koliko moze stranaca biti u ekipi,znam da je ranije taj broj bio 4 u toku utakmice,posto znam da ih Dinamo ima 8-9.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 mar 2010, 21:44

Devil je napisao/la:Kakav je Mandzo ove sezone hoce li ga Maminho prodati nekome ovoga leta.

p.s.Imali kakvih pravila sto se tice HNL koliko moze stranaca biti u ekipi,znam da je ranije taj broj bio 4 u toku utakmice,posto znam da ih Dinamo ima 8-9.
Pravilo je da na terenu može biti najviše 6 stranaca, međutim u Dinamu neki igrači su dobili Hrvatsko državljanstvo
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 mar 2010, 21:46

Ted Mosby je napisao/la:
Devil je napisao/la:Kakav je Mandzo ove sezone hoce li ga Maminho prodati nekome ovoga leta.

Pravilo je da na terenu može biti najviše 6 stranaca, međutim u Dinamu neki igrači su dobili Hrvatsko državljanstvo
Hvala,sad se setih da Etto ima hrvatsko i Sammir ja mislim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.