FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Sve sam vise skeptican da cemo ikoga dovesti. Opet je novac problem. Prema informacijama sad idemo po Godina koji bi kostao gotov isti novac kao i Benatia. Ako cemo davati toliki novac za godinu starijeg onda nek nikog ne dovodimo.
Citam isto da ce Svajni biti odsutan 2-3 mjeseca tj. do novembra. Koliko ima istine u ovome ne znam. Dohaka nam svjetsko prvenstvo, bas kako su svi i govorili.
Citam isto da ce Svajni biti odsutan 2-3 mjeseca tj. do novembra. Koliko ima istine u ovome ne znam. Dohaka nam svjetsko prvenstvo, bas kako su svi i govorili.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
NIje lahko dovesti pojačanje 10 dana prije kraja prelaznog roka, to se tad ne radi osim u Premiershipu koji svakako pretplaćuju igrače bar duplo.
Sad AS piše da smo blizu dovođenja Godina, ovo je postala turska sapunica.
Sad AS piše da smo blizu dovođenja Godina, ovo je postala turska sapunica.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Od kad je dosao Sammer klub nije fulao ni kod jedne odluke, sumnjam da ce biti drugacije i ovaj put.
Meni se iskreno svidja Chelseva politika relativno jeftine kupovine mladih igraca i posudbe. Imaju bukvalno jos jedan i pol tim igraca od kojih bi bar pola mogla igrati za Chelsea i ove sezone. To je dobar put.
Meni se iskreno svidja Chelseva politika relativno jeftine kupovine mladih igraca i posudbe. Imaju bukvalno jos jedan i pol tim igraca od kojih bi bar pola mogla igrati za Chelsea i ove sezone. To je dobar put.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Chelsea i jeftina kupovina ne idu u istu recenicu nikako.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- gerdmuller
- Kontakt:
Znam ja da nece biti dionicari(kao Allianz,Audi i Adidas)odnosno da bi to samo trebao biti sponzorski ugovor al sam protiv sklapanja ugovora sa sponzorom na cijem je celu jedna od najomrazenijih osoba u Njemackom nogometu.rikimo je napisao/la:To treba citati s razumjevanjem...
Nego, gdje se stalo oko pojacanja?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Dragi prijatelju, nemaju drage i mrske pare, mozda samo legalne i nelegalne.
Hopp nije opšte omražen u Njemačkoj, ne mogu normalni ljudi mrzit čovjeka koji je toliko uradio za sport u svom mjestu i toliko toga dobrog za mlade na tom podrućju (gradnjom terena, centara i sl.). Njega mrze ultrasi i ljudi poput tebe koji previše obraćaju pažnju na navijačku scenu. Navijači su bitni, ali prvo je fudbal kao fudbal bitan...Ok si ti meni lik, ali drastično ti tu pogledi odskaču......gerdmuller je napisao/la:
Znam ja da nece biti dionicari(kao Allianz,Audi i Adidas)odnosno da bi to samo trebao biti sponzorski ugovor al sam protiv sklapanja ugovora sa sponzorom na cijem je celu jedna od najomrazenijih osoba u Njemackom nogometu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
imali kakvi novosti o Benatiji , Godinu ili bilo kome 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern München
Sad se jos spominje nekoliko imena. Inler iz Napolia je najsvjezije. Khedira sve se oziljnije spominje kao zamjena za Svajnija. Haos. Nista ne vjerujem dok ne bude sta zvanicno.phily je napisao/la:imali kakvi novosti o Benatiji , Godinu ili bilo kome
Edit: Cuj sad ovo da je klub izradio Pepa u vezi Kroosa ??? Pa sta se ovdje desava?
Zadnja izmjena: muamerc, dana/u 19 avg 2014, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Mnogo je špekulacija ali ovo ti je najkonkretnije:phily je napisao/la:imali kakvi novosti o Benatiji , Godinu ili bilo kome
Pregovara naša uprava s Romom, ponudila je 25 miliona eura plus bonus plaćanje, Roma traži 30 miliona eura. Ima izvora iz Italije koji tvrde da traži i više, ali prema konkretnijim njemačkim izvorima to je samo pokušaj dizanja cijene.
Alternativa B je: Kupovina Godina ili posudba Savića pola godine.
To je ono usaglašeno, što insideri u Njemačkoj znaju....Ostalo su ti sve puke špekulacije. Svašta ljudi pišu, spominju, spominje se Khedira, prije je bio i Castro. Ali po pitanju veze bi mislim samo uradili nešto ako ovo oko stopera riješimo...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
SKY: Bayern želi Inlera, poslali su prvu ponudu koja je odbijena. Benitez ga ne želi prodati.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
znači 3 korpa bayernu benatia godin i inlerAndrej je napisao/la:SKY: Bayern želi Inlera, poslali su prvu ponudu koja je odbijena. Benitez ga ne želi prodati.
FC BAYERN
- anelbavarac
- Kontakt:
Ovde su stvari jasne.
Roma trazi 32-35 mil. dok Bayern nudi 25 sa bonusima.
Znaci zapelo je u nekih 7 mil. i to je jedini razlog zasto Benatia nazalost nece u Bayern.
Godin ima klauzulu koja iznosi 36. mil i igrac ispod te cijene nece nigdje iz Atletica.
Znaci zapelo je u nekih 7 mil. i to je jedini razlog zasto Benatia nazalost nece u Bayern.
Godin ima klauzulu koja iznosi 36. mil i igrac ispod te cijene nece nigdje iz Atletica.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vrlo tesko je dobiti kvalitetnog igraca pred sami kraj prelaznog rola, pogotovo ako je taj igrac vitalan za svoju ekipu.
Ako zelimo dobrog igraca vjerovatno cemo istog morati preplatiti jer eto da smo rjesavali probleme na vrijeme kada se o tome pricalo danas ne bi imali ovoliko muke.
Godin definitovno nije rjesenje.
Vise bih volio Savica na posudbu nego Godina pa nek naredno ljeto ganjaju nesto kvalitetnije.
Ako zelimo dobrog igraca vjerovatno cemo istog morati preplatiti jer eto da smo rjesavali probleme na vrijeme kada se o tome pricalo danas ne bi imali ovoliko muke.
Godin definitovno nije rjesenje.
Vise bih volio Savica na posudbu nego Godina pa nek naredno ljeto ganjaju nesto kvalitetnije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Braco Bavarci cini mi se da radimo na necemu velikom jer ipak nisu u nasoj upravi levati kao u drugim klubovima, tako da trebamo ostati mirni jer do kraja prelaznog roka ima jos vremena!
Prema njemačkim medijima Roma traži 30, a mi nudimo ovih 25 plus bonuse. A neki mediji drugi naravno još više dižu cijenu. I ne znam što si ti toliki pesimista sad?anelbavarac je napisao/la:Ovde su stvari jasne.
I ti Omere ko da si vode s krivog izvora popio....Kako ne bi Godin bio rješenje? Pa čovjek je po klasi u rangu s Benatijom....Benatia bi možda samo za nijansicu bio bolje rješenje....Omerbavarac je napisao/la: Godin definitovno nije rjesenje.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Godin je vrhunski stoper i bio bi pojačanje. Njemu je problem možda ultra visoko postavljanje zadnje linije kako to Pep radi, ali je lik klasa i pol.
Benatia je odličan, njegova prednost je obranbena univerzalnost i niže godište.
Inler rješenje za vezni red, isto svjetska klasa. Bio bi pojačanje.
Savića bih preskočio.
Eto, taksativno... Moje načelo: Manje Balkanaca, manje glavobolje
Benatia je odličan, njegova prednost je obranbena univerzalnost i niže godište.
Inler rješenje za vezni red, isto svjetska klasa. Bio bi pojačanje.
Savića bih preskočio.
Eto, taksativno... Moje načelo: Manje Balkanaca, manje glavobolje
- anelbavarac
- Kontakt:
Da li je tih 5-8 mil. nebitno, vrijedno da izgubimo takvog stopera?effe_sa je napisao/la:Prema njemačkim medijima Roma traži 30, a mi nudimo ovih 25 plus bonuse. A neki mediji drugi naravno još više dižu cijenu. I ne znam što si ti toliki pesimista sad?A ako se sve izjalovi , to je onda do toga što smo kasno krenuli po igrača...A teško je bilo i predvidjet da ćemo imati ovakve probleme s ozljedama...
Diskutovali smo sinoc, takvo je trziste da se mora igrac platiti preko njegove realne cijene da bi dosao.
Ovaj iznos koji Roma trazi je po meni prihvatljiv, ali nasa uprava ne misli tako ocigledno.
Ma pusti Inlera, to je patka. To plasirali samo iz Italije. Od toga nema skoro sigurno ništa. Da je to tačno s njim, po meni je vjerovatnoća manja od 5 %.rikimo je napisao/la: Inler rješenje za vezni red, isto svjetska klasa. Bio bi pojačanje.
Imaju određene stvari zbog kojih se ne smiješ dati ucjenjivat. A vjeruj mi siguran sam ako sad mi dajemo 25 miliona plus bonuse (a bonusi će biti tako podešeni da će ih sigurno dobiti Roma) a oni npr sad traže 30, da naša uprava ode na 30, oni bi rekli dajte 36 npr...Treba to malo dublje gledat, neće to zapet garantovano oko tih nekih 5 miliona. Ali vjeruj mi ako propadne, naće se bar 2 medija koji će to tako predstavit. Pa moraju mediji nečim ljude ložit...anelbavarac je napisao/la:
Da li je tih 5-8 mil. nebitno, vrijedno da izgubimo takvog stopera?
Diskutovali smo sinoc, takvo je trziste da se mora igrac platiti preko njegove realne cijene da bi dosao.
Ovaj iznos koji Roma trazi je po meni prihvatljiv, ali nasa uprava ne misli tako ocigledno.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.