NK Žepče
Re: NK Žepče
http://www.nkzepce.com/index.php/2013-0 ... -nadoknadi
Ovakav rezultat sam prizeljkivao, al kad vidim da smo primili gol u zadnjoj minuti onda ostaje zaljenje. Steta, trebalo se izvuc 1-1 i onda u Zepcu sa manjim pritiskom uc u uzvrat.
Ovakav rezultat sam prizeljkivao, al kad vidim da smo primili gol u zadnjoj minuti onda ostaje zaljenje. Steta, trebalo se izvuc 1-1 i onda u Zepcu sa manjim pritiskom uc u uzvrat.
Kup je nas
Odlicna igra i zasluzena pobjeda. Sad poderat tu Mladost, sredit nekog prvoligasa i da onda festamo protiv premijerligasa

Bitno je u sezonu uci s trofejomSignore je napisao/la:Kup je nasOdlicna igra i zasluzena pobjeda. Sad poderat tu Mladost, sredit nekog prvoligasa i da onda festamo protiv premijerligasa

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pa i ti se sjetio ove teme
Mislim da sam te jucer vidio na utakmici, al nisam bas siguran, jer sam sjedio na tribini, a ti isao uz ogradu pa se nije najbolje vidjelo.
Jucer je prvo poluvrijeme bilo malo losije, al onda u drugom odlicno. Minimalno 10-15 puta je cijeli stadion pljeskao na dobre poteze.

Jucer je prvo poluvrijeme bilo malo losije, al onda u drugom odlicno. Minimalno 10-15 puta je cijeli stadion pljeskao na dobre poteze.
Malo navratioSignore je napisao/la:Pa i ti se sjetio ove temeMislim da sam te jucer vidio na utakmici, al nisam bas siguran, jer sam sjedio na tribini, a ti isao uz ogradu pa se nije najbolje vidjelo.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
S obzirom da su im pripreme tek pocele ovo je fenomenalno. Borac trenira vec dva mjeseca, odigrali su desetak utakmica, a jucer se cinilo kao da je suprotno. Sad mi je jos zalije da nismo usli u ovu visu ligu, jer bi sigurno bili na vrhu, al neka, polako radit i uc cemo ove sezone 100%. Jednostavno ne vidim tko bi nam mogao biti konkurencija. Ekipa je ostala na okupu, a stiglo je jos par pojacanja, bivsih i proslosezonskih juniora. Bit ce ovo odlicna sezona za nas. Jedino smo u obrani malo tanki, al nadomjesti se i to sve.
- sanlituncay
- Kontakt:
Ekipa FK.Orlovik Žepče 1988.godine

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Evo veca slika

I nije 1988. nego 1984. To je sampionska generacija. Taj sto stoji izmedju golmana i tog kravatiranog lika je Luka Rakitic, stari od Ivana Rakitica

I nije 1988. nego 1984. To je sampionska generacija. Taj sto stoji izmedju golmana i tog kravatiranog lika je Luka Rakitic, stari od Ivana Rakitica

- sanlituncay
- Kontakt:
A odakle je njemu stari,ja znam da mu je mati iz Žepča,za starog nemam pojma odakle je... Mati mu je Budimir odozodo iz Ponijeva
I ovo je šampionska generacija
ONO KUP UEFA

Brašnić,Krajišnik,Doći,Hasanović,Mikelini,Kurtić,Sirovica,Todorović,Teodorović,Imamović,Mešić.. to je bio dream tema Žepča po meni... bacilo se keša i keša a onda bankrot

I ovo je šampionska generacija

Brašnić,Krajišnik,Doći,Hasanović,Mikelini,Kurtić,Sirovica,Todorović,Teodorović,Imamović,Mešić.. to je bio dream tema Žepča po meni... bacilo se keša i keša a onda bankrot

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Stari mu je iz Sikirevaca. To je nekih 30-40km od Sl.Broda. Kad je dosao igrat za Orlovik upoznao gospodju i to je bilo to
Ovo je zadnja sampionska generacija

Kup ZE-DO Kantona prije par dana

Ovo je zadnja sampionska generacija

Kup ZE-DO Kantona prije par dana

- sanlituncay
- Kontakt:
Hajmo Adi i Signore,vi ste fanatici...
Ko je nosio ovaj dres
Sad ga nađoh u ormaru
Sad se nešto ne sjećam,al mislim da je ovaj bio zadnja sezone u premijer ligi
ili ona prva sezona federalnoj nakon ispadanja iz PL,ispravite me
Bezveze nešto rovim,kad dres 

Zadnja izmjena: sanlituncay, dana/u 19 avg 2014, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Tko ti je ukrao taj dres?
To ne mozes nabavit nigdje. Moglo se nekad davno, kod Zovke bilo kupit, mislim da je Mahnjaca proizvodila. Sad mozes imat dres samo ako ti netko od igraca ukrade, kao za mene jedan prijatelj
I taj dres se koristio u posljednjom PL sezoni ako se ne varam. Mada, uvjeren sam da su ga nosili nekad i ove sezone u nekoj prijateljskoj.

- sanlituncay
- Kontakt:
Davno sam ja dobio ovaj dres,direktno iz svlačionice,ovaj je faktički neupotrebljen,birao sam između plavog i bijelog
To je bio poklon od jednog člana uprave,inače moj dobar prijatelj,što bi reko Enes iz lud,zbunjen,normalan 

Ma meni je ekstra taj dres. Samo mi mrak padne na oci kad sponzora vidim
A ti si iz Zepca il??

- sanlituncay
- Kontakt:
Živio sam ja dole prije rata i tih sranya! Imam dole kucu. Ali sad sam daleko,dodjem nekad ali rijetko,ljeti ono ako mi je bas dosadno 

Ufff dobar dres
@Signore, ides li sutra na Kup?

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- sanlituncay
- Kontakt:
Adi koje nosio ovu 14-ku,ti bi trebao znatiAdi_Zepce je napisao/la:Ufff dobar dres![]()

Hmmm ne znam fktsanlituncay je napisao/la:Adi koje nosio ovu 14-ku,ti bi trebao znatiAdi_Zepce je napisao/la:Ufff dobar dres![]()

Uglavnom tu zadnju sezonu su za nas nastupali: Trogrlic, Miletic, Duspara, Lučić, Rizvanovic, Krdazlic, Mahalbasic, Masic, Isakovic, P. Duspara. Jos su u timu bili Pašić, Jevtic, Dzananovic itd. Znam da je prvi dio sezone igrao i Vaha, ostalog se slabo sjecam

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
U Zepcu se nikog ne pamti posebno po nekom broju koji je nosio. Nije tu nikad bilo nekog reda, a taj dres se koristio sigurno 2 sezone sto znaci da su ga mozda i dva igraca nosila.
Idem na Kup, mada me ova kisa, los prilaz i blato na njemu sve odgovaraju. Prema najavi utakmice i rezultatima Mladosti trebala bi bit golijada pa cu otic pogledat.
Idem na Kup, mada me ova kisa, los prilaz i blato na njemu sve odgovaraju. Prema najavi utakmice i rezultatima Mladosti trebala bi bit golijada pa cu otic pogledat.
Koja liga je sada Žepce ? Yebote, kad se sjetim onog gostovanja Robova u Žepcu. Bilo nas preko 2 hiljade, 2-0 dobili. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.