Imao sam priliku gledati našu snagu više puta bila to utakmica ili trening i s obzirom da znam koliki je pritisak igrat na strani, dodaj tome u većini slučajeva domaćinsko suđenje i udaranje od strane protivnika - dolazim do zaključka da su ovi jedna veoma loša ekipa, vjerovatno u raspadu a nisu daleko bili ni prošle sezone budimo iskreni.Zoom088 je napisao/la:Nevjerovatno. Pobjedu kluba za koji kofol navijas pokusavas diskreditovati cinjenicom da je protivnik, tj. domacin "ekipa levata". Sramotno je da si sebi uzeo za pravo da koristis nick Sioux, jer pravi siouxi su danas bili u S. Mostu i oni nece nagadjati da li su tamo igrali levati.
Ali dobro, barem si se prvi od svih strucnjaka ovdje koji u posljednjih nekoliko dana prosipaju demagogiju usudio da cestitas na pobjedi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Nemam loših namjera, ali razočaran sam kao i većina trenutnim stanjem odnosno što nam klub nema ambicije kakve treba da ima. Nema više ni približno gledalaca na stadionu kako je bilo i kako treba biti.
Vrati se samo u pretprošlu sezonu, pogledaj euforiju, atmosferu, grad je živio za Radnički, punili smo stadion protiv Viteza, Slobode.. išlo nas je na svako gostovanje koliko nas bude sada ukupno na svim tribinama Jošika..
Bilo je dobrih izdanja i prošle sezone kojih će teško biti ponoviti ako se situacija ne popravi.
Meni je možda čak i više drago zbog pobjede nego tebi ili nekom drugom koji je išao u S. Most i odmah sam gledao raspored i razmišljao kad bi nas krenulo i kad bi mogli kako opet se ubacit u trku za Premijer Ligu bez obzira što nemamo za to kvalitet nit ljude u klubu sposobne za to.
Da ne dužim više, uživaj, pozdrav.