FK Radnički Lukavac

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 avg 2014, 10:50

Zoom088 je napisao/la:Nevjerovatno. Pobjedu kluba za koji kofol navijas pokusavas diskreditovati cinjenicom da je protivnik, tj. domacin "ekipa levata". Sramotno je da si sebi uzeo za pravo da koristis nick Sioux, jer pravi siouxi su danas bili u S. Mostu i oni nece nagadjati da li su tamo igrali levati.

Ali dobro, barem si se prvi od svih strucnjaka ovdje koji u posljednjih nekoliko dana prosipaju demagogiju usudio da cestitas na pobjedi.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Imao sam priliku gledati našu snagu više puta bila to utakmica ili trening i s obzirom da znam koliki je pritisak igrat na strani, dodaj tome u većini slučajeva domaćinsko suđenje i udaranje od strane protivnika - dolazim do zaključka da su ovi jedna veoma loša ekipa, vjerovatno u raspadu a nisu daleko bili ni prošle sezone budimo iskreni.

Nemam loših namjera, ali razočaran sam kao i većina trenutnim stanjem odnosno što nam klub nema ambicije kakve treba da ima. Nema više ni približno gledalaca na stadionu kako je bilo i kako treba biti.

Vrati se samo u pretprošlu sezonu, pogledaj euforiju, atmosferu, grad je živio za Radnički, punili smo stadion protiv Viteza, Slobode.. išlo nas je na svako gostovanje koliko nas bude sada ukupno na svim tribinama Jošika..
Bilo je dobrih izdanja i prošle sezone kojih će teško biti ponoviti ako se situacija ne popravi.

Meni je možda čak i više drago zbog pobjede nego tebi ili nekom drugom koji je išao u S. Most i odmah sam gledao raspored i razmišljao kad bi nas krenulo i kad bi mogli kako opet se ubacit u trku za Premijer Ligu bez obzira što nemamo za to kvalitet nit ljude u klubu sposobne za to.

Da ne dužim više, uživaj, pozdrav.

turskilukavac
Kontakt:

Post Postao/la turskilukavac » 17 avg 2014, 18:25

Zoom088 je napisao/la:Nevjerovatno. Pobjedu kluba za koji kofol navijas pokusavas diskreditovati cinjenicom da je protivnik, tj. domacin "ekipa levata". Sramotno je da si sebi uzeo za pravo da koristis nick Sioux, jer pravi siouxi su danas bili u S. Mostu i oni nece nagadjati da li su tamo igrali levati.

Ali dobro, barem si se prvi od svih strucnjaka ovdje koji u posljednjih nekoliko dana prosipaju demagogiju usudio da cestitas na pobjedi.
Posto je izgleda ovo usmjereno i na moj racun imam obavezu i da odgovorim. Moje kritike nisu bile upucene na igru ili rezultate jer kao neko ko se bavio fudbalom u nizim ligama znam da treba kamaru stvari da se poklopi da bi imali rezultat. Kritikovao sam mucke koje se igraju oko kluba i ne razumijem kako se svako ko kaze nesto proglasava neprijateljem. Niko sretniji od mene da se mi borimo za premijer ligu i da je sve kako treba ali sta ce biti kad krene lose. Hoce li ikada iko preuzeti odgovornost za nesto ili zivimo iz sezone u sezonu bez napretka. Barem si ti zume bio nekada kriticar dok te nisu usutkali.

kizo
Kontakt:

Post Postao/la kizo » 19 avg 2014, 19:30

Ja sam novi lijep pozdrav svima :D
Ovom prilikom cestitam momcima na pobjedi protiv Podgrmeca .
Nadam se da ce ovu pobjedu znat cijenit nasa lukavacka publika i da ce sad protiv gradine doc vise ljudi bio bi red. :)

ZOOM jel nam to SISECAM SODA LUKAVAC postao generalni sponzor ? :)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 19 avg 2014, 19:55

Ne bih znao da li je SSL postao generalni sponzor. Provjericu pa cu javiti ;).
Znam da su u prethodnih par sezona oni placali prevoz za prvi tim za cijelu sezonu.

P. S. Dobro nam dosao na forum.

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 19 avg 2014, 23:30

ma ne brinite se za sponzora skupice te dovoljno da kupite sredinu tabele a i ako ispadnete neki tim iz nizeg ranga takmicenja ce povuci ucesce kao i predhodnih godina :shhh:

RZ1987
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

Emilio99
Kontakt:

Post Postao/la Emilio99 » 20 avg 2014, 00:24

Steta je samo sto ne odustaju klubovi od promocije u Premier Ligu, tako da pojedini velikani BH nogometa, slobodno mogu spakovat' kofere i uplatit' kotizaciju za igranje u 1.Federalnoj sledece godine...

kizo
Kontakt:

Post Postao/la kizo » 20 avg 2014, 08:05

jel ovo novi dres radnickog
http://lukavaclive.com/fk-radnicki-slavio-u-podgrmecu/" onclick="window.open(this.href);return false; :)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 20 avg 2014, 09:26

AaronRamsey je napisao/la:ma ne brinite se za sponzora skupice te dovoljno da kupite sredinu tabele a i ako ispadnete neki tim iz nizeg ranga takmicenja ce povuci ucesce kao i predhodnih godina :shhh:

RZ1987
O čemu ovaj?! Momak ti si ovdje zalutao.
Ovakav komentar možeš vezati za neke druge timove ali za Radnički ne

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 20 avg 2014, 09:28

kizo je napisao/la:jel ovo novi dres radnickog
http://lukavaclive.com/fk-radnicki-slavio-u-podgrmecu/" onclick="window.open(this.href);return false; :)
Zar nije ovo onaj stari od prije par godina!
Sad je neka nepoznata marka proizvođača, Zero ili tako nekako.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 avg 2014, 10:04

Hahahahah...koji je idiot objavio ovaj tekst i fotku?
Ovu sam fotku ja napravio prije 4 godine i ovi dresovi su odavno arhivirani :D.

A vidi "novinara" sto pisu :D. Nije Radnicki slavio u Podgrmecu nego u S. MOSTU :D

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

maksum
Kontakt:

Post Postao/la maksum » 20 avg 2014, 11:48

SiouxLukavac je napisao/la:

Imao sam priliku gledati našu snagu više puta bila to utakmica ili trening i s obzirom da znam koliki je pritisak igrat na strani, dodaj tome u većini slučajeva domaćinsko suđenje i udaranje od strane protivnika - dolazim do zaključka da su ovi jedna veoma loša ekipa, vjerovatno u raspadu a nisu daleko bili ni prošle sezone budimo iskreni.

Nemam loših namjera, ali razočaran sam kao i većina trenutnim stanjem odnosno što nam klub nema ambicije kakve treba da ima. Nema više ni približno gledalaca na stadionu kako je bilo i kako treba biti.

Vrati se samo u pretprošlu sezonu, pogledaj euforiju, atmosferu, grad je živio za Radnički, punili smo stadion protiv Viteza, Slobode.. išlo nas je na svako gostovanje koliko nas bude sada ukupno na svim tribinama Jošika..
Bilo je dobrih izdanja i prošle sezone kojih će teško biti ponoviti ako se situacija ne popravi.

Meni je možda čak i više drago zbog pobjede nego tebi ili nekom drugom koji je išao u S. Most i odmah sam gledao raspored i razmišljao kad bi nas krenulo i kad bi mogli kako opet se ubacit u trku za Premijer Ligu bez obzira što nemamo za to kvalitet nit ljude u klubu sposobne za to.

Da ne dužim više, uživaj, pozdrav.
neznam sto mu se opravdas imas pravo da kazes sta zelis. vidim ovaj zlaja ovdje haman hoce diktaturu da u vede i da se pise samo ono sto on zeli. cim neko kaze nesto van njegovog kruga on napada. ha sam navijac radnickog ali se slazem s tobom upotpunosti.

kizo
Kontakt:

Post Postao/la kizo » 20 avg 2014, 13:49

evo pregled 2 kola

" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

mi smo od 10:50 do 13:57 ;)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 22 avg 2014, 17:50

Btw gdje završi onaj naš Redžić?
Prošle sezone je bio u nekakvom Mostu, zajedno sa Divkovićem iz Slobode. Evo već 4-o kolo nove sezone a njegovog imena nema.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 avg 2014, 11:06

Negdje je u Češkoj, a gdje je i jel igra to ne znam.

Sretno nam danas, ako Bog da da upišemo prvu pobjedu kod kuće ove sezone i da budemo u gornjem dijelu tabele.

Ovog vikenda i omladinci kreću sa sezonom, prva utakmica u Živinacama protiv Slavena.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 23 avg 2014, 11:38

Biće teško danas. I ovu sezonu igramo bez kvalitetne sredine, mogli bi se mučiti kod kuće.
Svakako se dolazi na redovnu dozu nerviranja :)

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 23 avg 2014, 12:16

Hoće li biti danas kakav radio prenos ? Pozz
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

Amfetamin
Kontakt:

Post Postao/la Amfetamin » 23 avg 2014, 12:57

Danas moramo pobijedit ! Vrlo je bitno da se od pocetka drzimo blizu prvog mjesta, znam da nije realno al ja se uvijek nadam borbi za ulazak u PL, imamo solidnu ekipu a konkurenti nikad slabiji izuzev GOSK-a i mozda Bratstva tako da se imamo pravo nadati :D.. kad bi se do proljetnog dijela drzali bar na -6 iza prvog, uz ulaganja i pametna pojacanja, puno laksi raspored u drugom dijelu i grad bi se sigurno opet digao na noge imali bi realne sanse za ulazak( nadam se da ovo nisu samo moji snovi :D), sve to naravno ako vec prije pocetka nije zagarantovano 1. mjesto sugavom GOSK-u :x
Sta vi mislite kolko je realno da se ponovi pretprosla sezona ? Tada su nam prognozirali borbu za opstanak a znamo sta se desilo, bitno je samo da ne ispustimo vise ni jedan bod kod kuce u prvom dijelu sezone, a u gostima ce se vec nesto napravit.
Danas svi na jug :salut:
Radnicki Lukavac

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 avg 2014, 13:26

studeni je napisao/la:Biće teško danas. I ovu sezonu igramo bez kvalitetne sredine, mogli bi se mučiti kod kuće.
Nadam se da ćeš rezultat pisati ovde kao i do sad :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 23 avg 2014, 13:59

Benjo_AFC86 je napisao/la:
studeni je napisao/la:Biće teško danas. I ovu sezonu igramo bez kvalitetne sredine, mogli bi se mučiti kod kuće.
Nadam se da ćeš rezultat pisati ovde kao i do sad :mrgreen:
A zar ne dolaziš, komšiluk je :)
Biće javljane promjene. A i Zoom je tu, on se javi na poluvremenu (ako danas ne odrađuje Banoviće).

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 23 avg 2014, 17:46

45min 1-0 Cehajic. Poluvrijeme. Bezidejni domaci nekako povedose

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.