Sergio Aguero has signed a new five-year deal at Manchester City.
Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
A.F.C. Bournemouth!
Posto Edinovu temu zaobilazim u sirokom luku evo ovdje cu ostaviti komentar. Jako dobra tekma Edina kao i cijelog tima. Edin stvarno izgleda kao nov igrac. Bar meni.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dzeko igrac utakmice.
Mancini (k-a-r-i-n-a od trenera) je preko 50% igraca gusio svojom taktikom i genijalnim odnosom prema igracima. Sa mnogima se posvadjao bar jednom a sa nekima i vise puta, sto je van svake pameti.
Pellegrini je to mnogo bolje uradio, vec u prvoj sezoni. Iz mnogih je izvukao vise. Pored toga, timski duh se sve vise osjeti i nije City vise gomila preplacenih fudbalera nego je sve vise i vise tim.
Toure -> Dzeko -> Silva = GOL (akcija od tri fenomenalna poteza, pogotovo Dzekin
)
Mancini (k-a-r-i-n-a od trenera) je preko 50% igraca gusio svojom taktikom i genijalnim odnosom prema igracima. Sa mnogima se posvadjao bar jednom a sa nekima i vise puta, sto je van svake pameti.
Pellegrini je to mnogo bolje uradio, vec u prvoj sezoni. Iz mnogih je izvukao vise. Pored toga, timski duh se sve vise osjeti i nije City vise gomila preplacenih fudbalera nego je sve vise i vise tim.
Toure -> Dzeko -> Silva = GOL (akcija od tri fenomenalna poteza, pogotovo Dzekin
U utakmici sa Svrakama se moglo bas lijepo vidjeti kako je City postao veliki tim.Igra ne bas nesto posebno a do pobjede se dolazi.Jedan sjajan potez Dzeke koji ce sigurno biti u konkurenciji za potez sezone.U ovom periodu do meca sa Liverpoolom sigurno da ce vecina igraca poboljsati formu.Prosle sezone uz veliku dozu srece i pomoc sudije City je dobio Liverpoola pa tako da ponovo ocekujem tesku utakmice.Iako tu nema Suareza mislim da Liverpool moze zadati dosta problema Cityju.Iduci mec bi trebao i Aguero startati od pocetka a mozda na djelu vidimo i Mangalu.Utakmica se igra u ponedjeljak a sudit ce Michael Oliver.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Manchester City FC
To po tebi ili?
kako retardirana tvrdnjarambo16 je napisao/la:City ni za 50 godina neće biti veliki tim!!!!!
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jel to sve što znaš?? Ja bi ti u 10 minuta objasnio kako se postaje veliki klub ali mislim da to kod tebe ne bi imalo efekta!!
A.F.C. Bournemouth!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Haj bas me zanima objašnjenje kako se postaje i kako city to ne može biti 
Hajd i mene zanima baš, pogotovo ako ljudi nastave nizati trofeje ?
Dok Arapi daju lovu,City će u očima klinaca biti veliki klub. Kad to presuši,City će postat ono što je oduvijek bio.
Čuj "ako nastave nizat trofeje"..pa jesi svjestan da taj klub svake sekunde može iščeznut??? Veliki klub se stvara kroz povijest i to SVOJIM RADOM I ZALAGANJEM,a ne radom Arapa!
Sve što postoji u City-u ovisi o Arapima,a vi tu pričate o nekoj veličini kluba!!
Čuj "ako nastave nizat trofeje"..pa jesi svjestan da taj klub svake sekunde može iščeznut??? Veliki klub se stvara kroz povijest i to SVOJIM RADOM I ZALAGANJEM,a ne radom Arapa!
Sve što postoji u City-u ovisi o Arapima,a vi tu pričate o nekoj veličini kluba!!
A.F.C. Bournemouth!
- JoseMourinho
- Kontakt:
A čekaj city ne zaradjuje ni marke sam?? Ako arapi pametni budu a pokazali su velike naznake toga (akademija, umjereno trošenje, stabilizacija kluba), sto city nebi mnogo bez njih??
Koje ba umjereno trošenje?? Šta pričaš??
A kad smo kod akadamije,troškovi održavanja njihovih trening centara su nestvarni!! Naravno i to Arapi finansiraju!!
Opet ponavljam! Ta ekipa se može raspast na djeliće u sekundi,pa je suludo pričat o nekoj "veličini kluba"!!
A kad smo kod akadamije,troškovi održavanja njihovih trening centara su nestvarni!! Naravno i to Arapi finansiraju!!
Opet ponavljam! Ta ekipa se može raspast na djeliće u sekundi,pa je suludo pričat o nekoj "veličini kluba"!!
A.F.C. Bournemouth!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Smanjuju potrošnju a i ne treba im realno vise nijedan igrač, kako sam o
čito izgradili su akademiju vrhunsku (a po čemu su troškovi sad veći nego kod ostalih??), ja kažem ako nastave u pravom smjeru a to nakon pocetnih godina se čini da ide u tom smjeru sto ne bi mogli biti veliki tim i sami sebe finansirat??
Problem bi im jedino mogle prrdstavljat plate al uz to da postanu zapaženi učesnici LP neznam sto bi bilo nemoguće?
To sranje oko velikog kluba je bas sranje nijedan tim nije nasto ko veliki nit je posto veliki bez ulaganja
čito izgradili su akademiju vrhunsku (a po čemu su troškovi sad veći nego kod ostalih??), ja kažem ako nastave u pravom smjeru a to nakon pocetnih godina se čini da ide u tom smjeru sto ne bi mogli biti veliki tim i sami sebe finansirat??
Problem bi im jedino mogle prrdstavljat plate al uz to da postanu zapaženi učesnici LP neznam sto bi bilo nemoguće?
To sranje oko velikog kluba je bas sranje nijedan tim nije nasto ko veliki nit je posto veliki bez ulaganja
U prošlosti,ulaganja u fudbal su bila MINIMALNA! Mogao si postat veliki samo svojim radom i zalaganjem!! Danas je stvar drugačija! Imaš milion ekipa koje preko noći postaju velike!
A.F.C. Bournemouth!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Milion ekipa?? Desetak uredu, a pare su samo recimo veliki boost u tom pokušaju da se postane bolja ekipa jer je takvo vrijeme došlo, jer radom teško možeš postati neko veliko ime, bez para nema uspjeha to je svima jasno 
A i prije su pare igrale ulogu jer bez toga nema uspjeha
a i prošlosti je milion bio sad sto je 100 miliona jbg
A i prije su pare igrale ulogu jer bez toga nema uspjeha
a i prošlosti je milion bio sad sto je 100 miliona jbg
prestani zivjeti u kamenom dobu i shvati sto je nekad bio milion danas je 100rambo16 je napisao/la:U prošlosti,ulaganja u fudbal su bila MINIMALNA! Mogao si postat veliki samo svojim radom i zalaganjem!! Danas je stvar drugačija! Imaš milion ekipa koje preko noći postaju velike!
i prije su veliki klubovi bili dominantniji finansijski i daleko superiorniji u odnosu na ove manje, kao sto je to City danas
City ako nastavi ovim tempom nizati trofeje u narednih 50 god. itekako ce se nazivati velikim klubom, nije zapisano u kamenu da samo velika cetvorka u Eng. mogu biti veliki klubovi, i oni su nekad na svom pocetku bili samo klubovi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
City je vec sada veliki klub, svidjalo se to nama ili ne.miki_92 je napisao/la:prestani zivjeti u kamenom dobu i shvati sto je nekad bio milion danas je 100rambo16 je napisao/la:U prošlosti,ulaganja u fudbal su bila MINIMALNA! Mogao si postat veliki samo svojim radom i zalaganjem!! Danas je stvar drugačija! Imaš milion ekipa koje preko noći postaju velike!
i prije su veliki klubovi bili dominantniji finansijski i daleko superiorniji u odnosu na ove manje, kao sto je to City danas
City ako nastavi ovim tempom nizati trofeje u narednih 50 god. itekako ce se nazivati velikim klubom, nije zapisano u kamenu da samo velika cetvorka u Eng. mogu biti veliki klubovi, i oni su nekad na svom pocetku bili samo klubovi
Nego, sta mislite za ponedjeljak, kakav rezultat predvidjate?
I sta vam je sa Cautinhom i Aditom?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Vidim velika se rasprava vodi o tome ko je veliki klub a ko ne.Prazna prica pojedinaca kojima smeta novi odnos snaga u EPL.Neko bi da upravlja tudjim parama i da odlucuje koliko ko moze platiti igraca.A kada City nije imao da plati za osnovne usluge kao sto je npr elektricna energija to je sve bilo bajno.A u tom momentu United obara rekord u iznosu transfera za igraca odbrane.Drugi mit je taj da neki timovi stvaraju svoje pare odlicnim poslovnim potezima pa imaju pravo da trose taj novac.Zar nije odlican poslovni potez privuci tako ozbiljnog kupca kluba za razliku od npr Blackburna koji prodaje klub nekim indijskim proizvodjacima piletine.Ili je bilo recimo pametnije proglasiti bankrot i krenuti od najnize lige kako bi bili zadovoljni United, Arsenal i ostali.Jos neki odredjen period ce biti potreban novac vlasnika a sve je City blizi tome da moze funkcionisati i bez tog novca.Nevjerovatan marketing, osvajanje jakih trzista kao sto je Azija, SAD, Australija, akademija, prosirenje stadiona, prihodi od konstantnog igranja u LP ce uciniti klub ekonomski odrzivim.
Sto se tice Cautinha on je skoro bio tu, samo ne znam koji mu je tim sada na prvom mjestu.
.A misteriozni Adit koji se pojavljivao samo ponedjeljkom sa svojom cuvenom gramatikom je izgleda nestao.
Kao sto sam i ranije rekao ocekujem tesku utakmicu sa Liverpoolom jer prosle godine da nije bilo pomoci sudije i one greske Mignoleta City bi vjerovatno izgubio utakmicu.
Sto se tice Cautinha on je skoro bio tu, samo ne znam koji mu je tim sada na prvom mjestu.
Kao sto sam i ranije rekao ocekujem tesku utakmicu sa Liverpoolom jer prosle godine da nije bilo pomoci sudije i one greske Mignoleta City bi vjerovatno izgubio utakmicu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.