Najtacnija je ona poslovica"ko s djecom spava upisan ustaje"
Ubuduce malo cesce-opcija ignore
Mora mu se klempa olipa kad upadne bez najave. Ma zanimljiv je bio dok se nije poceo kretenizirat. Nego sto tepsija rece nemamo mi vise prijatelja i sami protiv svih. Neka se zayebaju i probude onaj inat u nama to mi je najveca zelja. Da se opet zatvaraju radnje kafici i firme gdje Rođeni gostuju. Ma u kost svaku utakmicu. Gamadi ne odgovara sto je Velež jak. Oni vise vole ove stranacke klubove. Budi se armijo da pokazemo ovim nekim seljacinama koji su tek poceli navijat ko je vazda bio najjacirodjenisa je napisao/la:Odeli onaj mali,ili da mu @Radovana saljemo doma![]()
Najtacnija je ona poslovica"ko s djecom spava upisan ustaje"
Ubuduce malo cesce-opcija ignore
um94mostar je napisao/la:red barbi puca po savovima..jao seljakluka sinoc onoga..na manjem mjestu vise seljaka ne vidjeh jos..ha ha ha,,sta je ono bola,sutate se izmedju sebe,,ha ha ha,,hajde dobro,tko hoce neka predje kod nas...svakako ste u raspadu..
gdje si maloljetni? kuknjava kuknjavaum94mostar je napisao/la:red barbi puca po savovima..jao seljakluka sinoc onoga..na manjem mjestu vise seljaka ne vidjeh jos..ha ha ha,,sta je ono bola,sutate se izmedju sebe,,ha ha ha,,hajde dobro,tko hoce neka predje kod nas...svakako ste u raspadu..
Kadet91 je napisao/la:Kakava je ovo navala ove djece jutros? Pastrmka, izvadi kajs i sve to isibaj brato.
Ova danasnja djecurlija nazalost jedino tako razumije brate moj, dobro degenecit sve treba.RezervniGolman je napisao/la:Kadet91 je napisao/la:Kakava je ovo navala ove djece jutros? Pastrmka, izvadi kajs i sve to isibaj brato.![]()
jest jest. Dosta mi ove moje trojice brato kuci. Bogami cu morat vadit kaiš
Ma drug moj danas je Pastrmka cuvo djecu na forumuKadet91 je napisao/la:Kakava je ovo navala ove djece jutros? Pastrmka, izvadi kajs i sve to isibaj brato.
Dobro dosao u najbolju RAjuGenius06 je napisao/la:Vozdra RAja!
Vec duze vremena pratim forum, pa evo da se prijavim pa da zajedno mozemo diskutovati...
Naravno, gdje drugo da postavim prvi post nego ovdje?!
Moram odmah reci da ignorisete ove padobrance i da pisemo o nasem starcu. Nadam se da cemo se slagati...
FORZA VELEŽ
Dobro dosao brato!Genius06 je napisao/la:Vozdra RAja!
Vec duze vremena pratim forum, pa evo da se prijavim pa da zajedno mozemo diskutovati...
Moram odmah reci da ignorisete ove padobrance i da pisemo o nasem starcu. Nadam se da cemo se slagati...
FORZA VELEŽ
Herzlich Willkommen.Genius06 je napisao/la:Vozdra RAja!
FORZA VELEŽ
Nista,treba peticiju napraviti za povratak @RadovanaKadet91 je napisao/la:Dobro dosao brato!Genius06 je napisao/la:Vozdra RAja!
FORZA VELEŽ
Sta nam bi sa Radovanom? Nemozemo ga tek tako nakon crvenog izbaciti iz ekipe, ipak je bio najjace pojacanje ove sezone. Mislim da je pretjerao, ali je bio pravi napadac.![]()
Forza Velez!
Kriza sa novcem, kao i svugdje u BiH.Chinaglia je napisao/la:dolazim u miru![]()
može l' mi neko reći zašto vam je slaba posjeta, zašto je broj RA kritičan, a klub vam bez dugova, idete naprijed, imali ste odličnu sezonu nakon godina i godina patnje?! stvarno bih volio odgovor bez neumjesnih komentara, drž'te se isključivo ovog topica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.