SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
Prenosil neki nas program utakmicu?
- kumkalesic
- Kontakt:
Šta podrazumijevaš pod tim "naš"?L_blancos je napisao/la:Prenosil neki nas program utakmicu?

Ako misliš na sportske kanele u okruženju, onda ti mogu odgovoriti da ima prenos na nekom od Arena kanala (mislim da je četvorka u pitanju), jer sam to slučajno vidio na poluvremenu subotnje utakmice PSG-a...
Što se tiče večerašnjeg ogleda, mislim da će to Rafa riješiti samo kako on to zna i umije...onako, obje momčadi su mi simpatične, ali zbog Beniteza sam ipak na strani italijanske momčadi u ovom dvomeču...
Joint_fc
Povezuju se mjesecima sa raznim kvalitetnim veznjacima i na kraju dovedu De Guzmana. Smijurija.
Ocajno odradjen mercato. Bice njima zestoka borba za trece mjesto.
Sent from my RM-976_1203 using Tapatalk
- kumkalesic
- Kontakt:
Pa nije baš ni su tako slabi, pa da im je nužno potrebno neko jako ime...Calcio7 je napisao/la:Povezuju se mjesecima sa raznim kvalitetnim veznjacima i na kraju dovedu De Guzmana. Smijurija.
Tu su i dalje sjajni Inler i Hamsik, pa i ovaj mali što je na polusezoni došao iz Verone. Holanđanin će kao i Džemaili služiti više kao zamjena, a kao takav i nije loše rješenje...
Više će ovosezonski rezultati ovisiti o Benitezu, odnosno njegovoj ziheraškoj taktici zbog koje ni sa Liverpoolom nije uspio osvojiti naslov. Jednostavno, ne možeš sa istom taktikom, odnosno formacijskom postavkom, igrati protiv, recimo, Juventusa ili Chieva, a on kao da ne zna ništa drugo od te 4-2-3-1 formacije...
Joint_fc
Mislio sam HRT, BHT, RTRS... Znam da ima na Arenikumkalesic je napisao/la:Šta podrazumijevaš pod tim "naš"?L_blancos je napisao/la:Prenosil neki nas program utakmicu?![]()
Ako misliš na sportske kanele u okruženju, onda ti mogu odgovoriti da ima prenos na nekom od Arena kanala (mislim da je četvorka u pitanju), jer sam to slučajno vidio na poluvremenu subotnje utakmice PSG-a...
Što se tiče večerašnjeg ogleda, mislim da će to Rafa riješiti samo kako on to zna i umije...onako, obje momčadi su mi simpatične, ali zbog Beniteza sam ipak na strani italijanske momčadi u ovom dvomeču...
Pošto igraju u istom terminu kad i Arsenal,teško je očekivat da ih neko od nabrojanih prenosi! xd
Težak dvomeč uz prolaz Napolitanaca je moja prognoza!!
Težak dvomeč uz prolaz Napolitanaca je moja prognoza!!
A.F.C. Bournemouth!
Napoli (4-2-3-1): Rafael; Maggio, Albiol, Koulibaly, Britos; Gargano, Jorginho; Callejon, Hamsik, Insigne; Higuain.
Gargano

Gargano

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlPrincipe
- Kontakt:
Kako gledam Athletico ubi Napolija .. 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Panjiguain mode on.
Nece Napolija GOL za pobjedu.
Sto se izmasi Callejon
Sto se izmasi Callejon

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Teško će napraviti iznenađenje u Baskiji i slaviti prolaz dalje, što je svakako negativna stvar za calcio, ali treba vjerovati i nadati se.
Ne vidim da je ovaj tim jači u odnosu na prošlosezonski, tako da će scudetto najvjerovatnije i ove godine ostati samo san za Napolitance.
Ne vidim da je ovaj tim jači u odnosu na prošlosezonski, tako da će scudetto najvjerovatnije i ove godine ostati samo san za Napolitance.

- IlPrincipe
- Kontakt:
Valjda riješe ovo večeras rutinski .. bez zayebancije.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Bice pakleno na San Mamesu.IlPrincipe je napisao/la:Valjda riješe ovo večeras rutinski .. bez zayebancije.

Kulibali, Golam, Gargano.. 

Pandev i Dzemaili u Galati
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: SSC Napoli
Posudba ili transfer? Ako je transfer kolika je odšteta?
Re: Odg: SSC Napoli
Uskoro ce se vise znatiJoseMourinho je napisao/la:Posudba ili transfer? Ako je transfer kolika je odšteta?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.