Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Wenger, Giroud i Cazorla ovu utakmicu su prekucali, svaka im čast, nema šta
Pa Pa Ramize

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
LOL kartona 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
jaooo Spahe Ramseeey hahaha a lik nije ni u igri

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
SVE MOGU SHVATITI AL REMZI UMJESTO VILŠIRA IAKO JE ČOVJEK CRVENI DOBIO
E moj šupKo

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa na engleskom naravno. Mi Hrvati ne pričamo balkanske jezike, mi smo EU...Cartman je napisao/la:Na kojem jeziku su pricali sudija Mazic i Bilic? Znamo da Hrvati ne razume Srpski i Bosanski.

Nego dok čekam seks, gledam ovaj seks Bešiktaša nad Arsenalom. Ajde boni Topnici zabijte ga, ne činiti ovo ugledu Premiershipa. Wenger pogubljen trener, gospodin forumša Seaman je uvijek bio upravu. Vama treba Klopp. Giroud je posebna vrsta torresoida. Za one koji ne znaju torresoidi su tipovi panjolikog napadača koji su dobili ime po svom predvodniku Fernandu Torresu.
stativa ox 

Kakav seks, Besiktas je dao maximum u ovoj utakmici dok Arsenal dugi nije odugrao lošiju utakmicu.
Wengera i bilic takticki izdominira. Djuro prekuco
Pravda za sanoga 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Kako si paglu da Bogdom ne pričaš nikakoCaeruleus je napisao/la:Pa na engleskom naravno. Mi Hrvati ne pričamo balkanske jezike, mi smo EU...Cartman je napisao/la:Na kojem jeziku su pricali sudija Mazic i Bilic? Znamo da Hrvati ne razume Srpski i Bosanski.![]()
Nego dok čekam seks, gledam ovaj seks Bešiktaša nad Arsenalom. Ajde boni Topnici zabijte ga, ne činiti ovo ugledu Premiershipa. Wenger pogubljen trener, gospodin forumša Seaman je uvijek bio upravu. Vama treba Klopp. Giroud je posebna vrsta torresoida. Za one koji ne znaju torresoidi su tipovi panjolikog napadača koji su dobili ime po svom predvodniku Fernandu Torresu.

Lord je bolji napadac nego ova francuska klada, pa i onaj Šamak iz Palasa, dabogda progledo Wengere jednom jer imamo centafora koji je klada obična i ništa drugo, mi nismo za više od top 4 s Giroudom, tačka.
Debuchya i slaloma!!!!
Ali dzaba sve kada kreten...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
gaston je napisao/la:Kako si paglu da Bogdom ne pričaš nikakoCaeruleus je napisao/la:Pa na engleskom naravno. Mi Hrvati ne pričamo balkanske jezike, mi smo EU...Cartman je napisao/la:Na kojem jeziku su pricali sudija Mazic i Bilic? Znamo da Hrvati ne razume Srpski i Bosanski.![]()
Nego dok čekam seks, gledam ovaj seks Bešiktaša nad Arsenalom. Ajde boni Topnici zabijte ga, ne činiti ovo ugledu Premiershipa. Wenger pogubljen trener, gospodin forumša Seaman je uvijek bio upravu. Vama treba Klopp. Giroud je posebna vrsta torresoida. Za one koji ne znaju torresoidi su tipovi panjolikog napadača koji su dobili ime po svom predvodniku Fernandu Torresu.![]()

Kaže mi lik iz fuckin Kalesijegaston je napisao/la:Kako si paglu da Bogdom ne pričaš nikakoCaeruleus je napisao/la:Pa na engleskom naravno. Mi Hrvati ne pričamo balkanske jezike, mi smo EU...Cartman je napisao/la:Na kojem jeziku su pricali sudija Mazic i Bilic? Znamo da Hrvati ne razume Srpski i Bosanski.![]()
Nego dok čekam seks, gledam ovaj seks Bešiktaša nad Arsenalom. Ajde boni Topnici zabijte ga, ne činiti ovo ugledu Premiershipa. Wenger pogubljen trener, gospodin forumša Seaman je uvijek bio upravu. Vama treba Klopp. Giroud je posebna vrsta torresoida. Za one koji ne znaju torresoidi su tipovi panjolikog napadača koji su dobili ime po svom predvodniku Fernandu Torresu.![]()

Gotova tekma. Moram priznati Wenger jako jako tvrdoglav trener, Slaven Bilić još jednom pokazuje kako je dobar strateg. Nikako mi nije jasno zašto Campbell nije dobio ni minute.

Ovu utakmicu bi mogli dugo pamtiti i spominjati sa osmijehom ako u narednih par dana pročitamo da će krezo odustvovati duži vremenski period...
daj Bože do kraja sezone

daj Bože do kraja sezone

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
nemoj više majke ti, samo potvrđuješ ono što sam napisaoCaeruleus je napisao/la: Kaže mi lik iz fuckin Kalesije![]()

nije mu ništaOrion87 je napisao/la:Ovu utakmicu bi mogli dugo pamtiti i spominjati sa osmijehom ako u narednih par dana pročitamo da će krezo odustvovati duži vremenski period...
daj Bože do kraja sezone![]()
![]()

Nek niste sve rijesili u prvoj utakmici,neka neizvjesnosti 

Uz dužno poštovanje, ali ne raspravljam se s ljudima iz vukojebine. Živio ti meni, ali nemoj mi se više obraćati.gaston je napisao/la:nemoj više majke ti, samo potvrđuješ ono što sam napisaoCaeruleus je napisao/la: Kaže mi lik iz fuckin Kalesije![]()
![]()
Evo sada nešto računam, u zadnjih 7 godina kad god je Arsenal u play-offu odigrao 0-0 u gostima, a to bila prva utakmica, u uzvratu bi postigao najmanje tri gola. I naravno prošao u LP.
a ti iz londona pretpostavljam?Caeruleus je napisao/la:Uz dužno poštovanje, ali ne raspravljam se s ljudima iz vukojebine. Živio ti meni, ali nemoj mi se više obraćati.gaston je napisao/la:nemoj više majke ti, samo potvrđuješ ono što sam napisaoCaeruleus je napisao/la: Kaže mi lik iz fuckin Kalesije![]()
![]()
Evo sada nešto računam, u zadnjih 7 godina kad god je Arsenal u play-offu odigrao 0-0 u gostima, a to bila prva utakmica, u uzvratu bi postigao najmanje tri gola. I naravno prošao u LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.