FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
@effe: Daleko od toga da Godina smatram losim stoperom ali za ovu takticku postavku kakvu Pep forsira Godin ne moze kvalitetno odgovoriti.
On je taj tip igraca koji funkcionise kada ima potporu od veznog reda sto je u Atleticu imao konstantno dok je u Bayernu toga vrlo malo.
On je taj tip igraca koji funkcionise kada ima potporu od veznog reda sto je u Atleticu imao konstantno dok je u Bayernu toga vrlo malo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Zaglavio u liftu.rikimo je napisao/la:Benatije nema jutros na treningu u Rimu.
Sta prica Gianluca,jel bio agent jutros u Romi ?
#miasanmia
Roma uopste ne zeli prodavati Benatiju. Nije istina da traze 30mil kad su ponudu Citya od 38 odbili prije mjesec dana.
Sent from my RM-976_1203 using Tapatalk
Sent from my RM-976_1203 using Tapatalk
nakon probijanja na americko trziste ,od 2015 se plaarmo prosiriti na azijski kontinent tacnije na trziste kine .Druge ekonomije na planeti ,nije da se hvalimo ali brate imamo geneijalce poslovne 
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
U vrlo smo neobicnoj situaciji. Ako dodje stoper i igrac sredine (sad je to aktuelno zbog zdravstvenog stanja Svajnija) nastat ce nevjerovatna guzva kad se svi oporave. Imali bi 20 igraca spremnih za prvog tima.
- gerdmuller
- Kontakt:
Ma dobro ja previse gledam na te nekakve sitnice i iako velikoj vecini Bayernovih navijaca(danas prelistao mnogo stranih foruma na tu temu)ne smeta SAP meni smeta jer eto cim cujem SAP odmah mi je Hopp u glavi a njega ne podnosimeffe_sa je napisao/la:Hopp nije opšte omražen u Njemačkoj, ne mogu normalni ljudi mrzit čovjeka koji je toliko uradio za sport u svom mjestu i toliko toga dobrog za mlade na tom podrućju (gradnjom terena, centara i sl.). Njega mrze ultrasi i ljudi poput tebe koji previše obraćaju pažnju na navijačku scenu. Navijači su bitni, ali prvo je fudbal kao fudbal bitan...Ok si ti meni lik, ali drastično ti tu pogledi odskaču......gerdmuller je napisao/la:
Znam ja da nece biti dionicari(kao Allianz,Audi i Adidas)odnosno da bi to samo trebao biti sponzorski ugovor al sam protiv sklapanja ugovora sa sponzorom na cijem je celu jedna od najomrazenijih osoba u Njemackom nogometu.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- anelbavarac
- Kontakt:
Da se citiram.anelbavarac je napisao/la:Ovde su stvari jasne.
Roma trazi 32-35 mil. dok Bayern nudi 25 sa bonusima.
Znaci zapelo je u nekih 7 mil. i to je jedini razlog zasto Benatia nazalost nece u Bayern.
Christian Ortlepp @OrtivorOrt · 13m
Exklusiv Information #Benatia @FCBayern Berater & AS Rom Verhandlung in Mailand. Roma will 33 Mio. FCB 25 + Bonuszahlungen. Zocken @****
Nek se nadju izmjedju negdjeanelbavarac je napisao/la:Da se citiram.anelbavarac je napisao/la:Ovde su stvari jasne.
Roma trazi 32-35 mil. dok Bayern nudi 25 sa bonusima.
Znaci zapelo je u nekih 7 mil. i to je jedini razlog zasto Benatia nazalost nece u Bayern.![]()
Christian Ortlepp @OrtivorOrt · 13m
Exklusiv Information #Benatia @FCBayern Berater & AS Rom Verhandlung in Mailand. Roma will 33 Mio. FCB 25 + Bonuszahlungen. Zocken @****
- bavaracmujo
- Kontakt:
Do sad miran prelazni rok, nasi lelemudali citavo vrijeme, rode i levi prije pocetka stigli, jedino bernat za 'sicu' iznenada doso, e sad je trka frka, povreda havija moze se reci na vrijeme da nasi reaguju, ja licno nadam se mehi i mozda kediri to bi bila strasna pojacanja al opet nerealno jer sta kad se vrati havi, tiago i svajni, znamo svi da ce alaba i lam igrati u sredini znaci kedira nula bodova, sto se tice mehe on nam treba ko ozeblom sunce, nesta smrdi u svemu tome, nasi se cjenkaju roma nudi bolji ugovor manco nudi vise para, pa hebo lud zbunjenog, nadam se da ce nasi odreagovati kako treba jer zadnjih godina rijetko fulaju i grijese sa transferima, siguran sam sta god urade bice nam u korist!
- gerdmuller
- Kontakt:

FC Bayern München Fanclub
Mazar-e-Sharif, Afghanistan
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Braco bavarci, i proed ovih par pojacanja ja mislim da od nas u Europi nema nista ni ove godine, S barcom i Realom se definitivno ne mozemo poredit, tu je i Chelsea s Murinjom..meni ovaj Pepov sistem nikako ne odgovara, jednostavno to nije vise Bayern kojeg sam s uzitkom gledao, ta poletna krila i te akcije, sad se sve svodi na yebeno dodavanje igracu do sebe na metar dva, mene to iritira i to mi je ubilo i volju i zelju za utakmicama voljenog kluba..
Pojacanja dal ce ko doci ili ne..sve ce biti isto..isto yebeno dodavanje.
U sebi kao i da zelim taj neuspjeh na neki nacin, nebil Peponja otisao..i dosao neko kao Jupp, neko ko stvarno zna iskoristit ta krila na pravi nacin, neko kome se igra nece svodit na yebeno dodavanje i posjed, zali Boze para potrosenih na njega, nista nam dobroga nije donio..
Pojacanja dal ce ko doci ili ne..sve ce biti isto..isto yebeno dodavanje.
U sebi kao i da zelim taj neuspjeh na neki nacin, nebil Peponja otisao..i dosao neko kao Jupp, neko ko stvarno zna iskoristit ta krila na pravi nacin, neko kome se igra nece svodit na yebeno dodavanje i posjed, zali Boze para potrosenih na njega, nista nam dobroga nije donio..
Kroos večeras u finalu slabo igrao.
Sent from my iPad using Tapatalk 2
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
Tamo ga hvale. Nisam gledao pa neznam, ali svakako tesko mi pada da smo takog igraca olako izgubili. Bilo bi mi lakse da je iduce godine otisao za dzaba.gorstak je napisao/la:Kroos večeras u finalu slabo igrao.
Trenutno na OBN-u je repriza utakmice Barsa-Bayern pa ko ne moze da spava a daje jos uvijek sansu Pepu da pogleda ovu tekmu i pogleda koliko je Bayern jaka ekipa a koliko slabom je napravio upravo PEP..
Citam po nekim francuskim medijima da smo povecali ponudu na 30 miliona za Mehu. Isto tako da se Roma raspituje za Nastasica. Moglo bi bit svasta.
- Omerbavarac
- Kontakt:
J.ebo vas vise Kroos, zaboravite na njega i nema potrebe da se spominje na ovoj temi.
Sto se tice poletne Bayernove igre, pa to smo gledali samo u jednoj sezoni i to u trecoj Juppovog godini na klupi Bayerna plus su tad svi igraci bili moralno nabrijani zbog svih ranijih poraza a i glavni nosioci ekipe su bili u najboljim godinama.
Sto se tice poletne Bayernove igre, pa to smo gledali samo u jednoj sezoni i to u trecoj Juppovog godini na klupi Bayerna plus su tad svi igraci bili moralno nabrijani zbog svih ranijih poraza a i glavni nosioci ekipe su bili u najboljim godinama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Bayern München
znaci samo te godine su znali trčati?Omerbavarac je napisao/la:J.ebo vas vise Kroos, zaboravite na njega i nema potrebe da se spominje na ovoj temi.
U kontekstu Bayerna poceo se pominjati i Ituraspe.
@lequipe vermeldet Einigung #Benatia mit @FCBayern. Wie lange dauert das Zocken um Ablöse noch? Schaun mer mal @**** @SPORTBILD @cfbayern
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.