Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BurningLegion
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da, toliko smo jednostavno mocni. Zato valja se zahvaliti Bogu sto Široki Brijeg nije veci grad, jer smijesno bi bilo sta bi radili ostatku u ovoj drzavi. 

Čajkovski mi se može samo sageti.DukeOfWellington je napisao/la:Ja ne držim stranu Olimpica ni Mancinija, samo reagujem kad neki trivijalac pametuje o stvarima o kojima veze nema, kao što je recimo balet. Jedan Čajkovski vrijedi daleko više nego sepet takvih šuša.fcsforever je napisao/la:obzirom na one živopisne stolice, na furku balet i čajkovski...sve je jasno moj nijaze
uključili ste se u najjači lobi na svijetu , i to sa pravom. Duke , izvini a što ti stalno držiš stranu olimpica i mancinija a nisi navijač tog minornog kluba
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Re: $: Premijer liga BiH - općenito
ruku na srce ima istine u tome cak i kao navijacka grupa imate potrebnu organizaciju al nema mase i to automatski ponistava sve ostalo. Al fino je vidjet da i manje sredine 'zive'BurningLegion je napisao/la:Da, toliko smo jednostavno mocni. Zato valja se zahvaliti Bogu sto Široki Brijeg nije veci grad, jer smijesno bi bilo sta bi radili ostatku u ovoj drzavi.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Interni moderator
- Kontakt:
siroki mora biti prvo GRAD da bi bio VECI...to sto ste vi lobijima i politickim pritiscima izgurali da vas proglase gradom je drugi par rukavica...neznam dal je na balkanu i jedna manja sredina proglasena gradom i tu naravno nisu cista posla...u sirokom sam bio i ako je ono grad ja se nadam da ce nama oduzet tu titulu jer me je sramota da se stavljamo u istu recenicu...nicija nije do zoreBurningLegion je napisao/la:Da, toliko smo jednostavno mocni. Zato valja se zahvaliti Bogu sto Široki Brijeg nije veci grad, jer smijesno bi bilo sta bi radili ostatku u ovoj drzavi.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
oplakahrammstein je napisao/la:znači vi ste dole svi lajkaliyork je napisao/la:
Nk Široki Brijeg 5.425

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- TobeJarabi
- Kontakt:
rammstein je napisao/la:znači vi ste dole svi lajkaliyork je napisao/la:
Nk Široki Brijeg 5.425

Sta reci?
Koju posluku porati?
Koju posluku porati?
- BordoMahala
- Kontakt:
rammstein je napisao/la:znači vi ste dole svi lajkaliyork je napisao/la:
Nk Široki Brijeg 5.425

Mladost 559 kuknjavaaS_Roma je napisao/la:Malo sam "prošvrljo" facebook.om da vidim kakva je situacija sto se tice promocije kluba na drustvenim mrezama.
FK Zeljeznicar 146,967
FK Sarajevo 134,412
Zrinjski 38,046
Sloboda 38,177
Čelik 27,886
Velez 7,229
Ovo ostalo dno dna, mada Velez nema ono za obavjesti iz kluba, Čelik tanko se radi takodjer
Radnik 5340

003871312
-
- Moderator
- Kontakt:
Ako smo oko ovih stranica onda bar uzmi i Savez 
Nasi hajvani - https://www.facebook.com/nfsbih?ref=ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; 9,190
Hrvatski savez - 323,790
Srpski savez - 98,070
Montenegro - 18,428

Nasi hajvani - https://www.facebook.com/nfsbih?ref=ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; 9,190
Hrvatski savez - 323,790
Srpski savez - 98,070
Montenegro - 18,428
-
- Kontakt:
Odbor za dodjelu gradova ,moli da im se javiš sluzbenim dopisom, čeka te posao ,sve plaćeno i ocu su ti pripremili neku simboličnu nagradu jer je majstor cim te takvog napraviostaragarda je napisao/la:siroki mora biti prvo GRAD da bi bio VECI...to sto ste vi lobijima i politickim pritiscima izgurali da vas proglase gradom je drugi par rukavica...neznam dal je na balkanu i jedna manja sredina proglasena gradom i tu naravno nisu cista posla...u sirokom sam bio i ako je ono grad ja se nadam da ce nama oduzet tu titulu jer me je sramota da se stavljamo u istu recenicu...nicija nije do zoreBurningLegion je napisao/la:Da, toliko smo jednostavno mocni. Zato valja se zahvaliti Bogu sto Široki Brijeg nije veci grad, jer smijesno bi bilo sta bi radili ostatku u ovoj drzavi.
Ledja me nesto bole ,ne mogu spavat, pa cu "neuka poučiti"
Evo popisa gradova samo u Hrvatskoj koji imaju manje stanovnika i manji su od Širokog Brijega:
Koprivnica,Djakovo,Zaprašić,Solin,Metkovic,Rovinj,Petrinja,Kutina ,Požega,Virovitica,Makarska,Nova Gradiska,Županja,Križevci,Sinj,Knin,Slatina,Trogir,Poreč(provjeri slobodno)
U Crnoj Gori- 25 gradova samo Podgorica i Nikšić veći od Širokog,pa eto negdje na Balkanu ima....izoliran slučaj

Pa i mene je sramota da moj Široki uspoređuju sa Tuzlom

Molio bih te kad sljedeći put(prvi, jer sumnjam da si stvarno bio,ako jesi onda imaš problem objektivnosti ,neizljecivi) budeš u Širokom Brijegu ,ja cu ti dat 20+ dokaza zašto smo grad ,sve to potkrijepit primjerima
To sum up, tvoj problem i mnogih na ovom forumu je što je vama bitan kvantitet a ne kvalitet, isto tako i kod navijačkih skupina ,pretpostavljam tebi su Fukare u vrhu ,ako ne i vrh bh tifo scene

Po meni jače je kad 10tak Škripara skupe jaja i odu u Tuzlu bez pratnje ,nego kad dodje vas bus i 3 kombija pod pratnjom od kucnih vrata do kaveza stadiona ,to ja kontam po nekom navijačkom kodeksu pa ti vidi
Pozdrav

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Da smo slozni i pametni ko ovi iz sirokog daleko bi nam bolje bilo.
Mozete pricati sta hocete ,ali ljudi ocitavaju lekciju na svim poljima kako sportskim tako i ekonomskim. Oni dole cuvaju i paze svoga kod nas janje okrenu kad cuju da im je komsija bankrotirao.
Mozete pricati sta hocete ,ali ljudi ocitavaju lekciju na svim poljima kako sportskim tako i ekonomskim. Oni dole cuvaju i paze svoga kod nas janje okrenu kad cuju da im je komsija bankrotirao.
- RezervniGolman
- Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Da smo slozni i pametni ko ovi iz sirokog daleko bi nam bolje bilo.

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
pa nije ni ovdje baš bajno al eto ...HZ_ilidzaa je napisao/la:Da smo slozni i pametni ko ovi iz sirokog daleko bi nam bolje bilo.
ne znam čemu se ovaj tuzlak smije, ruga itd, pa i tuzla je tek sad ovim odlukama postala grad

a malo koga to briga ovdje je li grad ili općina..isti ****..koga briga, šta imamo s tim..ništa..barem što se tiče onog na čemu se stalno prigovara, a to je raspodjela sredstava gdje je široki zakinut u odnosu na ono koliko daje "državi"..
ali glupo je ovdje o politici pričat i takvim stvarima na sportskom dijelu..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Grad Široki Brijeg može biti pozitivan primjer ulaganja u sport na lokalnom nivou. Znam da može i treba još više.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- BurningLegion
- Kontakt:
Stani malo, netko iz TUZLE se smije Širokom Brijegu?
Haj da to Sarajlija kaze, rekao bih u redu, u pravu si. Medjutim, gore navedeni, ma u svakom pogledu ispred takvih, uvijek, i pored malog broja stanovnika u usporedbi, sto je jedini realni ''problem'' u svemu tome, a to sto se ''netko'' smije sto je Široki Brijeg i sluzbeno dobio status grada kao cinjenicno ekonomsko-gospodarstveni, politicki, kulturni, sportski i duhovni centar zupanije i sire hercegovacke regije, a bogami i kompletne drzave, iako je on taj isti status takodjer dobio takodjer tek sada, e to je vec za plac.
'aj vi o svom poslu malo, nije ni vrijeme ni mjesto.

'aj vi o svom poslu malo, nije ni vrijeme ni mjesto.

- bordoakapitar
Listica je Listica uvijek bila i ostala. Ipak razumijem ljude koji su prihvatili ovaj novi naziv, jer je zaista do '92 vrlo malo ljudi znalo da ovo mjesto postoji... SARAJEVO CE BITI, SVE DRUGO CE PROCI...!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- BurningLegion
- Kontakt:
Vazda su i kompleksi bili i ostali i ovako likovi koji nesto pokusavaju jadno provocirati. To je tako jebga, vazda ima gluposti u svijetu.
sad ih mozda i uspijete pobjediti kad ste postali superkulj moderan klubbordoakapitar je napisao/la:Listica je Listica uvijek bila i ostala. Ipak razumijem ljude koji su prihvatili ovaj novi naziv, jer je zaista do '92 vrlo malo ljudi znalo da ovo mjesto postoji... SARAJEVO CE BITI, SVE DRUGO CE PROCI...!!!

goveđigulašmajka
- bordoakapitar
Proslo je vrijeme poremecenih parametara i stvari polako dolaze na svoje mjesto... Svi ce doci na red, samo polako molim vas, nema potrebe da se ubacujete preko reda.... Pozz...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.