Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 avg 2014, 20:57

eto onda samo ga provjeri licno pri kupovini i neka bude na kitkatu, jer mislim da je imao problema s touch sensitivity nus pojavama, reaguje na scroll ili sl.
trebali bi to s kk ispraviti ili gpe verzijom

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 19 avg 2014, 21:02

Što je previše, previše je, uzmi ba Note 2 ako za 3 već nemaš pare, a treba ti velik ekran :mrgreen:

Po specifikacijama Z Ultra djeluje odlična, ali ne znam kakva joj je službena podrška, a uz ovaj ekran (koji je i meni koji imam Note 3 previše) nema teorije da bih je uzeo, do tebe je...
Braveheart23 je napisao/la:Prvi put kupujem sebi smartphone , pa konatam uzeti ovaj Galaxy S5 , ima li ga ko i kakav je?

I zna li neko kakav je u poredjenju sa Iphon-om 5s?
S5 i 5s :mrgreen: ne možeš porediti kako treba jer rade na različitim sistemima i samim tim moraš procijeniti šta ti je bolje, zatvorenost i ograničenost, ali zato i fluidnost i na starijim telefonima ili mogućnost da sve radiš po svojoj želji, ali da se patiš sa slabijim telefonima (skuplji uređaji tipa S5 s tim nemaju problema), ja bih na tvom mjestu uzeo G3 (ali 3/32 GB verziju) ili Note 3 čisto jer imaju više RAM-a od ostalih, što ti odgovara ako hoćeš dugo koristiti telefon, sve ostalo je svakako svejedno jer je i S5 odličan telefon...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 19 avg 2014, 22:59

Jedno pitanje, koliko kosta dekodiranje za iPhone 5c?

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 20 avg 2014, 00:05

Može li mi neko napisati koliko košta baterija za Galaxy S3 i gdje bi se u Zenici mogla kupiti?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 20 avg 2014, 00:15

Ma nije meni problem što je velika uopšte nego mi je perverzija telefon. Još prije njega sam koristio Xperiu tako da. Hvala na savjetima :mrgreen:
Allegri je gospodin!

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 20 avg 2014, 00:39

Ljudi imam Htc One SV, kupljen polovan prije 2-3 mjeseca, i pocelo mi se nesto cudno desavat s njim, pocne slikavat kad je u dzepu ili se cuju tipke pi pi pi :D iako ga zakljucanog ostavim, zatim prije 2 dana ne mogu da se javim , a kad sam nazvao ne mogu da prekinem poziv? jel imao neko slicnih iskustava, sta uradit?

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la JoseMourinho » 20 avg 2014, 01:07

Ma resetuj ga to ti je najbolje ;)

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 20 avg 2014, 02:10

Zna li neko koliko otprilike kosta zamjena displeja na Alcatel one touch idol

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 avg 2014, 02:29

Imal ko z2? kakav je i to? hoću xperiu da uzmem jer me iphonei nerviraju a s5ice mi nekako krhki,više od 50% koje znam da imaju galaxy su bar jednom displej mijenjali :D
Nad tobom sunce najljepše sja

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 20 avg 2014, 02:35

Ako ga uzmeš nećeš pogriješiti to je ono top klasa mobitela uz s5 g3 m8 ;)

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 20 avg 2014, 10:27

Brezovac je napisao/la:Ljudi imam Htc One SV, kupljen polovan prije 2-3 mjeseca, i pocelo mi se nesto cudno desavat s njim, pocne slikavat kad je u dzepu ili se cuju tipke pi pi pi :D iako ga zakljucanog ostavim, zatim prije 2 dana ne mogu da se javim , a kad sam nazvao ne mogu da prekinem poziv? jel imao neko slicnih iskustava, sta uradit?
prodas to smece i predjes na neku lumiu ko najveci car :kafa: :mrgreen:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 avg 2014, 15:50

Papastathopoulos je napisao/la:Cesto mi se zna desiti (ne bas toliko cesto, ali ipak desi ponekad, recimo na svaku petnaestu poruku otprilike, kako kad) da poruka (SMS) koju posaljem ne dodje primaocu...meni znaci dodje izvjestaj o isporuci i sve to, al ne stigne primaocu..isto tako se nekad desi da kad posaljem poruku, ne dodje mi izvjestaj, i ja, kontajuci da se nije ni poslala, ponovim tu istu poruku, i onda zna doci 3 do cak 5 tih istih poruka primatelju :roll:

Nekad bezveze ispadne nesporazum jer taj primatelj se naljuti kontajuci da mu/joj nisam odgovorio na poruku, a zapravo jesam, al mu/joj nije stigla..

Do cega bi ovo moglo biti ? Mobitel je HTC Desire 500, kupljen u telekomu, i kartica je telekomova, rezana kad sam uzeo telefon par dana prije nove godine ?

Hvala unaprijed
Dajte momci, nije valjda da nikad niko nije imao ovakav ili slican problem ? :oops:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Soba
Kontakt:

Post Postao/la Soba » 20 avg 2014, 17:15

Papastathopoulos je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Cesto mi se zna desiti (ne bas toliko cesto, ali ipak desi ponekad, recimo na svaku petnaestu poruku otprilike, kako kad) da poruka (SMS) koju posaljem ne dodje primaocu...meni znaci dodje izvjestaj o isporuci i sve to, al ne stigne primaocu..isto tako se nekad desi da kad posaljem poruku, ne dodje mi izvjestaj, i ja, kontajuci da se nije ni poslala, ponovim tu istu poruku, i onda zna doci 3 do cak 5 tih istih poruka primatelju :roll:

Nekad bezveze ispadne nesporazum jer taj primatelj se naljuti kontajuci da mu/joj nisam odgovorio na poruku, a zapravo jesam, al mu/joj nije stigla..

Do cega bi ovo moglo biti ? Mobitel je HTC Desire 500, kupljen u telekomu, i kartica je telekomova, rezana kad sam uzeo telefon par dana prije nove godine ?

Hvala unaprijed
Dajte momci, nije valjda da nikad niko nije imao ovakav ili slican problem ? :oops:
Imao ja, prošlo samo od sebe, par poruka, obično vrlo važnih, nisu stizale. (Većina prema m:tel-ovim brojevima)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 avg 2014, 17:48

Soba je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:

Hvala unaprijed
Imao ja, prošlo samo od sebe, par poruka, obično vrlo važnih, nisu stizale. (Većina prema m:tel-ovim brojevima)
Aha a u mene je sve prema telekomovoj mrezi...znaci nije do telefona..hvala care ;)

Btw, jel puno dati 350 KM za nexus 4 ? Polovan, al bez packe, kao nov, jos mi blizu, mogao bi ga odma testirati, da ne uzimam macka u vreci..gledam po specifikacijama, poprilicno bolji od ovog mog HTC-a, samo me zanima kakva mu je kamera, pogotovo prednja ? Posto ovi MPX i ne znace mnogo za kvalitet slike..da mi je ovog HTC-a nekome utaliti za solidne pare pa dodati za nexus :)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 avg 2014, 18:17

Uzmi taj Nexus ako je u extra stanju, bolji telefon za te pare neces naci, to za kameru ne znam, ali se inace ljudi koliko znam zale (samo) na kameru kod Nexusa (kazem, ne znam kakve su inace, ali kakve god da su, uzmi taj telefon ako mozes)...

Kapiten Blue Traina

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 avg 2014, 18:56

anonimni je napisao/la:Uzmi taj Nexus ako je u extra stanju, bolji telefon za te pare neces naci, to za kameru ne znam, ali se inace ljudi koliko znam zale (samo) na kameru kod Nexusa (kazem, ne znam kakve su inace, ali kakve god da su, uzmi taj telefon ako mozes)...
Evo poslao sam mu poruku da mu dadnem Desire 500 i moje nadoplate, kaze da ce dolazit svakako u Jablanicu pa cemo se dogovorit...a de mi ti druze reci, koliko bi realno trebao nadoplatiti, ovaj moj je kao nov, bez packe, kupio ga prije 8 mjeseci novog ?

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 avg 2014, 19:17

Vidim po piku da su telefoni bez ostecenja 270 KM pa navise (otvorio sam 3-4 oglasa, na mobitelu sam pa mi se iskreno nije dalo gledati vise), a posto svi ganjaju da budu dobri u tim zamjenama, realno bi bilo da mu das jos 100-120 KM, ako ne bude htio, prodaj HTC ispod cijene i kad dobijes pare, uzmi Nexus (ako ga mognes rezervisati :D )

Sa srecom :)

Kapiten Blue Traina

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 20 avg 2014, 19:35

Zna li neko koliko košta dekodiranje za Samsung Galaxy S2 .. telefon je iz Austrije i treba ga dekodirat da moze podrzati naše kartice tačnije Bh telecom ??
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 avg 2014, 19:51

Imas na eBayu likove koji prodaju kodove za mobitele, pa pogledaj tamo i potrazi kod za otkljucavanje mobitela s mreze na koju je zakljucan...

btw. Koja je spica ovaj WatchON, daljinski mi sad ne treba nikako :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 20 avg 2014, 21:01

Uvijek kada zovem nakon 5 sekundi il tako samo prekine poziv, bht mreza, alcatel one touch pop c1 tako nesto... Da nisam slucajno kakvu opciju ukljucio jer bas uvijek prekine.
Mia San Mia

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 9 gostiju.