FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Camoranesi
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Free ekonom! Hahaha Arhiva burazeru izbriši se sam..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
1921
Dobro sam ja njemu napis'o jucer da se poistovjeti sa svojim nick-om i arhivira.

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- storm_raider
- Kontakt:
Za sve je kriv ekonom.
Covjeku se stuca koliko ga isprozivasmo.

Covjeku se stuca koliko ga isprozivasmo.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Odog gledati tekmu, sanjacu ekonoma hahhahahahahahahahhaha
ekonom
kod nas ekonom u klubu jedna starica, ona je u formi, još uvijek pere i priprema dobro dresove,a o prodaji članskih da ne pričam

kod nas ekonom u klubu jedna starica, ona je u formi, još uvijek pere i priprema dobro dresove,a o prodaji članskih da ne pričam
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Gledam ko je sinoć na pragu ulaska u Grupnu fazu (ludogorets, Steau, Kopenhagen ) i tako uvjek i stalno se pitaju za nešto i bruku para da dobije LŠ pa to je nevjerovatno J*** ti bnš mentalitet i naše blesave igrače, šta ono igra i gdje može igrati kad nema mozga, i naše stručnjake koji veze nemaju o spremi i taktiziranju ekipom.
Loš ti je primjer. Ni jedan Klub sa Balkana se ne može porediti sa Steauom.asko75 je napisao/la:Gledam ko je sinoć na pragu ulaska u Grupnu fazu (ludogorets, Steau, Kopenhagen ) i tako uvjek i stalno se pitaju za nešto i bruku para da dobije LŠ pa to je nevjerovatno **** ti bnš mentalitet i naše blesave igrače, šta ono igra i gdje može igrati kad nema mozga, i naše stručnjake koji veze nemaju o spremi i taktiziranju ekipom.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- RezervniGolman
- Kontakt:
Moj aviami nezna ova mlađarija. Aea aea sekuritateaavlami97 je napisao/la:Loš ti je primjer. Ni jedan Klub sa Balkana se ne može porediti sa Steauom.asko75 je napisao/la:Gledam ko je sinoć na pragu ulaska u Grupnu fazu (ludogorets, Steau, Kopenhagen ) i tako uvjek i stalno se pitaju za nešto i bruku para da dobije LŠ pa to je nevjerovatno **** ti bnš mentalitet i naše blesave igrače, šta ono igra i gdje može igrati kad nema mozga, i naše stručnjake koji veze nemaju o spremi i taktiziranju ekipom.
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Može Crvena Zvezda ona je isto osvajala LIGU Šampiona kao i Steaua, znam ja to ali izgleda oni koji su bili nekad i sad su sem CZ koja je na niskim granama, zato nekad i sads nisu isto.avlami97 je napisao/la:Loš ti je primjer. Ni jedan Klub sa Balkana se ne može porediti sa Steauom.asko75 je napisao/la:Gledam ko je sinoć na pragu ulaska u Grupnu fazu (ludogorets, Steau, Kopenhagen ) i tako uvjek i stalno se pitaju za nešto i bruku para da dobije LŠ pa to je nevjerovatno **** ti bnš mentalitet i naše blesave igrače, šta ono igra i gdje može igrati kad nema mozga, i naše stručnjake koji veze nemaju o spremi i taktiziranju ekipom.
asko75 je napisao/la:Može Crvena Zvezda ona je isto osvajala LIGU Šampiona kao i Steaua, znam ja to ali izgleda oni koji su bili nekad i sad su sem CZ koja je na niskim granama, zato nekad i sads nisu isto.avlami97 je napisao/la:Loš ti je primjer. Ni jedan Klub sa Balkana se ne može porediti sa Steauom.asko75 je napisao/la:Gledam ko je sinoć na pragu ulaska u Grupnu fazu (ludogorets, Steau, Kopenhagen ) i tako uvjek i stalno se pitaju za nešto i bruku para da dobije LŠ pa to je nevjerovatno **** ti bnš mentalitet i naše blesave igrače, šta ono igra i gdje može igrati kad nema mozga, i naše stručnjake koji veze nemaju o spremi i taktiziranju ekipom.
prije bosmana da, poslije bosmana ne. bosman je ubio klubski fudbal u sredinama bez velikih para
@RezervniGolman
Imaš novi PP.
Imaš novi PP.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
bagrcavi je napisao/la: Ti vjerovatno misliš da je stomatolog doktor za stomak
Jarane oplakah, mozda fakat ide stomatologu kad ga boli stomak.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
pravda za ekonomaa !!!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Vec bi bila scena da ga pitas za sta je zaduzen oruzar na stadionu
- Hordas Doboj
- Kontakt:
lisander je napisao/la:Vec bi bila scena da ga pitas za sta je zaduzen oruzar na stadionu
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Mislim da ce prvi put sad samovoljnoo otkazat ovaj nick ,da nece biti banovan,ali ga ocekujemo uskoro u novom izdanju.
Predlazem nick ekonom.
Predlazem nick ekonom.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pricajte vi sta hocete, ali niko se nikada sa ovih nasih prostora nece moci porediti sa Crvenom Zvezdom.
Pa ljudi u prosjeku imaju posjetu od 20.000 a fudbal se fakticki i igra zbog toga.
**** Maribom, **** Dinamo kada ti klubovi sluze samo menaderima za zaradu, a vecu posjetu imaju srednji premijer ligasi u nasoj ligi.
Pa ljudi u prosjeku imaju posjetu od 20.000 a fudbal se fakticki i igra zbog toga.
**** Maribom, **** Dinamo kada ti klubovi sluze samo menaderima za zaradu, a vecu posjetu imaju srednji premijer ligasi u nasoj ligi.
Taman sam zaboravio za ekonoma(od sinoć), udjem da sta procitam kad opet ekonom, stomatolog i oruzar. hahahahahahahahahaha
Što troll sjeba temu fino...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], Riziko, ZeljeznicarUberAlles i 43 gosta.