Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pitam se da je bio selektor u vrijeme skandala i navoda da je znao, a nije prijavio nekakve mutne radnje u Sieni, da li bi ga istrazivali i suspendovali?! 
Zao mi sto sada radi za iste ili njima slicne koji su ga ocrnili, ali covjek voli svoju zemlju vise od drugih stvari.
Zao mi sto sada radi za iste ili njima slicne koji su ga ocrnili, ali covjek voli svoju zemlju vise od drugih stvari.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakva ljubav i slicne pizdarije. Da nije dobio ovoliku platu ne bi ni potpisao. Puma mu placa 60% plate.
Sent from my RM-976_1203 using Tapatalk
Sent from my RM-976_1203 using Tapatalk
- _forzamilan_
- Kontakt:
Čovjek je po meni koliko god to šupački bilo, gledano sa stajališta Juventina, napravio dobar korak a to je da je otišao iz kluba dok je još bio na vrhu. Napravio je odličan posao u 3 sezone a za neki ozbiljan rezultat u Europi mislim da će Juve kao i Milan i Inter morati sačekati neka sretnija vremena za Calcio.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Biće lijepo gledati kako isti što su ga pljuvali kod onog skandala calcioscomese sad podržavaju i brane neke njegove odluke
Plus kad smo govorili da Conte ima zasluga velikih što je Italija došla do finala Eura uz sjajnu igru sa 3-5-2 drugi su osporavali a sad već mediji Italiju opet kreiraju u toj formaciji
Al teško da će išta uraditi sa ovom repkom jer tu fali pravog talenta a sa Pirlovim i Buffonovim odlaskom to će biti to što se tiće istinskih kvaliteta.
Plus kad smo govorili da Conte ima zasluga velikih što je Italija došla do finala Eura uz sjajnu igru sa 3-5-2 drugi su osporavali a sad već mediji Italiju opet kreiraju u toj formaciji
Al teško da će išta uraditi sa ovom repkom jer tu fali pravog talenta a sa Pirlovim i Buffonovim odlaskom to će biti to što se tiće istinskih kvaliteta.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlCapitano
- Kontakt:
Ja se duboko nadam da će preći na 4 u odbrani i zaigrati onaj atraktivni nogomet iz Juventusove prve sezone.
Buffon; Darmian, Barzagli, Chiellini, De Sciglio; Pirlo/Verratti, De Rossi, Marchisio; Rossi, Insigne, Balotelli.
Buffon; Darmian, Barzagli, Chiellini, De Sciglio; Pirlo/Verratti, De Rossi, Marchisio; Rossi, Insigne, Balotelli.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Sissoko je napisao/la:Biće lijepo gledati kako isti što su ga pljuvali kod onog skandala calcioscomese sad podržavaju i brane neke njegove odluke![]()
![]()
Plus kad smo govorili da Conte ima zasluga velikih što je Italija došla do finala Eura uz sjajnu igru sa 3-5-2 drugi su osporavali a sad već mediji Italiju opet kreiraju u toj formaciji![]()
Meni je Conte poslije ove odluke da preuzme repku pao u ocima jer ti isti ljudi iz saveza sa kojima ce raditi su ga blatili i pljuvali sad sve ok ali sto neko rece imao je 4 miliona razloga da prede preko svega i pristane raditi sa tim ljudima
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jos najbolje da je besplatno isao radit.
Conte vidi Candrevu kao jednog od glavnih igrača Italije 
- IlPrincipe
- Kontakt:
Conte posjetio Milanello .. u toku dana će posjetiti i Interov kamp.

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Jbmu ovaj će zvat Interove igrače već vidim 
ItalInterSiamoNoi je napisao/la:Jbmu ovaj će zvat Interove igrače već vidim
Ranko prvi, veliki njegov ljubimac.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Mislim da je trebao zvati Berardija i Insignea umjesto Osvalda i Giovinca, ali dobro.Portieri: Buffon, Padelli, Perin e Sirigu.
Difensori: Astori, Bonucci, Chiellini, De Sciglio, Paletta e Ranocchia
Centrocampisti: Candreva, Darmian, De Rossi, Florenzi, Giaccherini, Maggio, Marchisio, Parolo, Pasqual, Poli, Verratti.
Attaccanti: Destro, El Shaarawy, Giovinco, Immobile, Osvaldo e Zaza.
Giaccherini se vraća.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Čuj Poli, ma daj...
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Capitano i Osvaldo,eto ga na 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.