Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
To je odlican transfer za valenciju, meni je iskreno pao kamen sa srca, puna mi je kapa njega i njegovih gluposti, taman da je maradona, a ne banegy...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Lucas Orban je novi član Valencije

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ne treba ocekivati previse od Valnesije u ovoj sezoni. Cak i ako budu ispod cetvrtog mjesta nece biti veliko razocarenje. Stigli su novi igraci i novi trener... Pitanje je koliko su kvaitetni i kako ce se uklopiti. Valensia treba rijesiti finansijske probleme a rezultati ce doci.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Valencia je duplo jaca nego prosle godine a sto se tice transfer perioda za sada se posluje u plusu. Ocekujem neko zvucno pojacanje u vezi, mozda Song da dodje.
Najveci gubitak Valencie je Bernat, vidjet cemo kako ce se Orban snaci i da li ce Gaya doci do izrazaja a sto se tice ostalih pozicija, sve je sasvim solidno popunjeno.
Kakva je situacija sa Gilom? Ocekivao sam da ce dobijati vise prilika na pripremnim utakmicama.
Najveci gubitak Valencie je Bernat, vidjet cemo kako ce se Orban snaci i da li ce Gaya doci do izrazaja a sto se tice ostalih pozicija, sve je sasvim solidno popunjeno.
Kakva je situacija sa Gilom? Ocekivao sam da ce dobijati vise prilika na pripremnim utakmicama.
Sve je to pod upitnikom dok sezona ne krene.L_blancos je napisao/la:Valencia je duplo jaca nego prosle godine a sto se tice transfer perioda za sada se posluje u plusu. Ocekujem neko zvucno pojacanje u vezi, mozda Song da dodje.
Nikad ne znas kako ce se neki igrac pokazati, kako ce djelovati kolektiv sa puno pridoslica.
Ne mozes garantovati da ce ocekivanja ispuniti igraci poput Kake, Sevcenka, Toresa.... a o igracima manjeg kalibra da ne govorim.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Vidim pomalo se piše na temi dok sam ja odhujao na more u Zadar na tjedan dana
Pošto nisam u toku Adi ima nekih novih korisnih informacija?

AMUNT VALENCIA CF!!!
Ne damo Dinamo!
Ne damo Dinamo!
Bruno Zuculini iz Citya blizu Valencie 

sta je sa Enzom Perezom,znam da je Adi pisao da je i on vrlo blizu prelaska u Valenciju i da bi zajedno sa Mustafiem trebao biti predstavljen na Mestalli?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ima, naravno. Lim dogovorio sve s Bankijom o otplati duga. Sada nema brige, sada je on nas novi vlasnik. Zuculini ce uskoro potpisati za nas, a Lim do kraja transfer roka ima jos 50 miliona eura za potrositi.Klokan18 je napisao/la:Vidim pomalo se piše na temi dok sam ja odhujao na more u Zadar na tjedan dana![]()
Mladi Joao Cancelo iz Benfice ce u Valenciu. Zapravo, on je vec u hotelu u Valenciji i ceka samo potpis za klub. U isto vrijeme ce njegov imenjak Pereira da napusti Valenciu.
@ L-Train
Enzo zeli u Valenciu, a i Valencia ocajnicki zeli njega. Cak imaju u planu da ga do sutra dovedu, ali vidjeti cemo sto ce biti. Zadnje je da Benfica trazi 30 miliona za njega.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Zasto taj Lima jednostavno nije klupio Benficu
Lik ce do kraja prelaznog roka dovesti sve i jednog igraca Benfike

Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 16 avg 2014, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Koji je ovo po redu da dolazi iz Benfice ovog ljeta?DesimaL je napisao/la:Zato taj Lima jednostavno nije klupio Benficu![]()

Treci, a dođe li Enzo ukupno ce ih biti 4-i. S tim da su Silva (posudba Monaco) i Cavaliro (posudba Deportivo) od prije par dana u vlasnistvu Lima. Oba su bili igraci BenficeDzoni je napisao/la:Koji je ovo po redu da dolazi iz Benfice ovog ljeta?DesimaL je napisao/la:Zato taj Lima jednostavno nije klupio Benficu![]()

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sad se zovemo Valenfica 

AMUNT VALENCIA!
Opa još 50 milkica treba se to pametno utrošit i lagano u sezonu po osiguranje lige prvaka nagodinu 

AMUNT VALENCIA CF!!!
Ne damo Dinamo!
Ne damo Dinamo!
Bruno Zuculini je od danas na posudbi u Valenciji. Nemamo mogucnost otkupa, ali imamo na kraju sezone mogucnost pregovarati sa Cityem njegov transfer.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nekako mislim da se i neće nešto pokazati kod nas ali zašto ne.Sezona je duga bit će prilike za sve kroz kupove i liguAdi_Zepce je napisao/la:Bruno Zuculini je od danas na posudbi u Valenciji. Nemamo mogucnost otkupa, ali imamo na kraju sezone mogucnost pregovarati sa Cityem njegov transfer.

AMUNT VALENCIA CF!!!
Ne damo Dinamo!
Ne damo Dinamo!
Dobar je mali. Barem ce nam donijeti sirinu u vezni redKlokan18 je napisao/la:Nekako mislim da se i neće nešto pokazati kod nas ali zašto ne.Sezona je duga bit će prilike za sve kroz kupove i liguAdi_Zepce je napisao/la:Bruno Zuculini je od danas na posudbi u Valenciji. Nemamo mogucnost otkupa, ali imamo na kraju sezone mogucnost pregovarati sa Cityem njegov transfer.

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
evo da se i ja pridruzim na temi voljenog stranog kluba
kakva su ocekivanja ove sezone ?
po meni bi se moralo uci u ligu prvaka s obzirom da ne igramo europu
pripremne utakmice su vecinom bile dobre, osim onih na pocetku al to je razumljivo
P.S. jos uvijek ne mogu prezalit sto je Pizzi onako otjeran

pripremne utakmice su vecinom bile dobre, osim onih na pocetku al to je razumljivo
Dobro dosaoblazer13 je napisao/la:evo da se i ja pridruzim na temi voljenog stranog kluba![]()

Ocekivanja su svakako Liga prvaka. Dosao je novi vlasnik, stigla OK pojacanja, a tek se onda dva prava ocekuju. Dakle, bit ce neuspjeh ako se ne uđe u LP.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
pojacanja jesu dosta dobra samo malo pretjeruju s tom Benficom, evo dosao i Cancelo a vjerojatno ce i PerezAdi_Zepce je napisao/la:Dobro dosaoblazer13 je napisao/la:evo da se i ja pridruzim na temi voljenog stranog kluba![]()
P.S. jos uvijek ne mogu prezalit sto je Pizzi onako otjeran![]()
Ocekivanja su svakako Liga prvaka. Dosao je novi vlasnik, stigla OK pojacanja, a tek se onda dva prava ocekuju. Dakle, bit ce neuspjeh ako se ne uđe u LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.