Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

amadeus21
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la amadeus21 » 10 avg 2014, 12:43

To je odlican transfer za valenciju, meni je iskreno pao kamen sa srca, puna mi je kapa njega i njegovih gluposti, taman da je maradona, a ne banegy...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 avg 2014, 17:18

slika
Lucas Orban je novi član Valencije :cool:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 12 avg 2014, 15:46

Ne treba ocekivati previse od Valnesije u ovoj sezoni. Cak i ako budu ispod cetvrtog mjesta nece biti veliko razocarenje. Stigli su novi igraci i novi trener... Pitanje je koliko su kvaitetni i kako ce se uklopiti. Valensia treba rijesiti finansijske probleme a rezultati ce doci.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 12 avg 2014, 16:15

Valencia je duplo jaca nego prosle godine a sto se tice transfer perioda za sada se posluje u plusu. Ocekujem neko zvucno pojacanje u vezi, mozda Song da dodje.

Najveci gubitak Valencie je Bernat, vidjet cemo kako ce se Orban snaci i da li ce Gaya doci do izrazaja a sto se tice ostalih pozicija, sve je sasvim solidno popunjeno.

Kakva je situacija sa Gilom? Ocekivao sam da ce dobijati vise prilika na pripremnim utakmicama.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 13 avg 2014, 01:22

L_blancos je napisao/la:Valencia je duplo jaca nego prosle godine a sto se tice transfer perioda za sada se posluje u plusu. Ocekujem neko zvucno pojacanje u vezi, mozda Song da dodje.

Najveci gubitak Valencie je Bernat, vidjet cemo kako ce se Orban snaci i da li ce Gaya doci do izrazaja a sto se tice ostalih pozicija, sve je sasvim solidno popunjeno.

Kakva je situacija sa Gilom? Ocekivao sam da ce dobijati vise prilika na pripremnim utakmicama.
Sve je to pod upitnikom dok sezona ne krene.

Nikad ne znas kako ce se neki igrac pokazati, kako ce djelovati kolektiv sa puno pridoslica.

Ne mozes garantovati da ce ocekivanja ispuniti igraci poput Kake, Sevcenka, Toresa.... a o igracima manjeg kalibra da ne govorim.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 16 avg 2014, 12:38

Vidim pomalo se piše na temi dok sam ja odhujao na more u Zadar na tjedan dana :D

Pošto nisam u toku Adi ima nekih novih korisnih informacija? :)
AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 16 avg 2014, 19:00

Bruno Zuculini iz Citya blizu Valencie :)

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 avg 2014, 19:06

sta je sa Enzom Perezom,znam da je Adi pisao da je i on vrlo blizu prelaska u Valenciju i da bi zajedno sa Mustafiem trebao biti predstavljen na Mestalli?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 avg 2014, 19:53

Klokan18 je napisao/la:Vidim pomalo se piše na temi dok sam ja odhujao na more u Zadar na tjedan dana :D

Pošto nisam u toku Adi ima nekih novih korisnih informacija? :)
Ima, naravno. Lim dogovorio sve s Bankijom o otplati duga. Sada nema brige, sada je on nas novi vlasnik. Zuculini ce uskoro potpisati za nas, a Lim do kraja transfer roka ima jos 50 miliona eura za potrositi.
Mladi Joao Cancelo iz Benfice ce u Valenciu. Zapravo, on je vec u hotelu u Valenciji i ceka samo potpis za klub. U isto vrijeme ce njegov imenjak Pereira da napusti Valenciu.
@ L-Train
Enzo zeli u Valenciu, a i Valencia ocajnicki zeli njega. Cak imaju u planu da ga do sutra dovedu, ali vidjeti cemo sto ce biti. Zadnje je da Benfica trazi 30 miliona za njega.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 16 avg 2014, 19:57

Zasto taj Lima jednostavno nije klupio Benficu :mrgreen:

Lik ce do kraja prelaznog roka dovesti sve i jednog igraca Benfike :D
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 16 avg 2014, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 16 avg 2014, 20:30

DesimaL je napisao/la:Zato taj Lima jednostavno nije klupio Benficu :mrgreen:

Koji je ovo po redu da dolazi iz Benfice ovog ljeta? :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 avg 2014, 22:22

Dzoni je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:Zato taj Lima jednostavno nije klupio Benficu :mrgreen:

Koji je ovo po redu da dolazi iz Benfice ovog ljeta? :D
Treci, a dođe li Enzo ukupno ce ih biti 4-i. S tim da su Silva (posudba Monaco) i Cavaliro (posudba Deportivo) od prije par dana u vlasnistvu Lima. Oba su bili igraci Benfice :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 17 avg 2014, 00:06

Sad se zovemo Valenfica :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 17 avg 2014, 12:23

Opa još 50 milkica treba se to pametno utrošit i lagano u sezonu po osiguranje lige prvaka nagodinu :)
AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 avg 2014, 14:51

Bruno Zuculini je od danas na posudbi u Valenciji. Nemamo mogucnost otkupa, ali imamo na kraju sezone mogucnost pregovarati sa Cityem njegov transfer.

www.valencia-balkan.net

Klokan18
Kontakt:

Post Postao/la Klokan18 » 19 avg 2014, 18:08

Adi_Zepce je napisao/la:Bruno Zuculini je od danas na posudbi u Valenciji. Nemamo mogucnost otkupa, ali imamo na kraju sezone mogucnost pregovarati sa Cityem njegov transfer.
Nekako mislim da se i neće nešto pokazati kod nas ali zašto ne.Sezona je duga bit će prilike za sve kroz kupove i ligu :salut:
AMUNT VALENCIA CF!!!

Ne damo Dinamo!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 avg 2014, 20:12

Klokan18 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Bruno Zuculini je od danas na posudbi u Valenciji. Nemamo mogucnost otkupa, ali imamo na kraju sezone mogucnost pregovarati sa Cityem njegov transfer.
Nekako mislim da se i neće nešto pokazati kod nas ali zašto ne.Sezona je duga bit će prilike za sve kroz kupove i ligu :salut:
Dobar je mali. Barem ce nam donijeti sirinu u vezni red ;)

www.valencia-balkan.net

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 20 avg 2014, 13:11

evo da se i ja pridruzim na temi voljenog stranog kluba :)
kakva su ocekivanja ove sezone ?
po meni bi se moralo uci u ligu prvaka s obzirom da ne igramo europu
pripremne utakmice su vecinom bile dobre, osim onih na pocetku al to je razumljivo
P.S. jos uvijek ne mogu prezalit sto je Pizzi onako otjeran

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 avg 2014, 14:19

blazer13 je napisao/la:evo da se i ja pridruzim na temi voljenog stranog kluba :)
pripremne utakmice su vecinom bile dobre, osim onih na pocetku al to je razumljivo
Dobro dosao ;)
Ocekivanja su svakako Liga prvaka. Dosao je novi vlasnik, stigla OK pojacanja, a tek se onda dva prava ocekuju. Dakle, bit ce neuspjeh ako se ne uđe u LP.

www.valencia-balkan.net

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 20 avg 2014, 17:47

Adi_Zepce je napisao/la:
blazer13 je napisao/la:evo da se i ja pridruzim na temi voljenog stranog kluba :)
Dobro dosao ;)
Ocekivanja su svakako Liga prvaka. Dosao je novi vlasnik, stigla OK pojacanja, a tek se onda dva prava ocekuju. Dakle, bit ce neuspjeh ako se ne uđe u LP.
pojacanja jesu dosta dobra samo malo pretjeruju s tom Benficom, evo dosao i Cancelo a vjerojatno ce i Perez

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.