Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Realno gledajući on je najprofesionalniji igrač u Slobodi,momak niti pije niti puši (znam iz bliskih izvora),mnogo radi na sebi,svaki dan teretana,i opet sjedi na tribinama a jedna olupina od Kuduzovića igra ...brazzo je napisao/la:Momak je olicenje profesionalca, bar za nase prilike a sjedi na klupiA dad ubacit Kuduzovu sliku pa nzm crno i bijelo
ali ajde doci ce i njegovo vrijeme.
djecko ce bit j.e.b.e.n.i terminator za sezonu,dvijebrazzo je napisao/la:Zato ce momak napravit karijeru za razliku od cele i ostalih mlohavaca u ekipi. Eh sad da li cemo bit pametni pa ga unovcit ili necemo to je druga stvar i to me najvise zalosti
SVAKA ČAST NA VVVRRRRLO KOREKTNOM POSTU!ultrasstyle_tz je napisao/la:ma imamo mi daleko vecih problema od Kuduza sto se tice ekipe..Kuduz djeluje smijesno na terenu ali niko ga u ova 3 kola nije prosao i samo jednom je pogrijesio kad ga je preletila lopta sad protiv Olimpica..ofanzivno je beskoristan - to stoji..i ja bih vise volio da Mehanovic igra, ali iz nekog razlog njega nema kod Denisa ni na mapi, sad cak nije bio ni na klupi...ako sad ne zaigra umjesto Efendica protiv Sirokog, nece ni zaigrat nikad.
kako god nama je najveci problem sto nam Omic gradi igru, koliko god on napredovao kao igrac prosle godine..jbt da mi je neko prije 6-7god rekao da ce nam Omic gradit igru uzeo bi konopac i objesio se![]()
igra nam se svodi na dva nezgodna i "dosadna" napadaca koji se puno krecu, guraju i nekako iscackaju loptu stoperima..i to je sve kod nas, nabij na napadace pa ako sta iscackaju ili ako Mehidic koga predje..ostali igraci apsolutno operisani od ofanzivne igre...jedva cekam da Anicic zaigra jer to nam je zadnja nada da se nesto promijeni posto se Saric u ove 2 utakmice pokazao kao totalni promasaj, a to nam je "organizator" igre...
najveci problem je ta bezidejnost u igri, a to nije do beka..jednostavno ekipa je previse limitirana..opet smo ona
stara Sloboda , jako u odbrani i na sredini i nabij gore napadacu pa ako sta uradi..osim sto sad nemamo ono sto nas je uvijek krasilo a to su jaki prekidi i skok igra pa imamo jos manje opcija nego prije da nekom uvalimo neki nafakali go..Sakibova Sloboda bi iz onoliko kornera, auta i prekida dala najmanje 2 Olimp
i DZafic je posebna prica..zasto on igra, to mi je veca enigma nego za Kuduza
ps Efendic je dobar desno, ne bi ja njega odatle dirao, nezahvalna mu je uloga ali je dobro odradjuje..nezahvalna jer nema pomoci, ispred njega igra Mujic uglavnom koji je ustvari drugi napadac i ne vraca se bas previse nazad
Kakav bi tek onda bio Ronaldo da nije isao u teretanu?joksimovic je napisao/la:SVAKA ČAST NA VVVRRRRLO KOREKTNOM POSTU!ultrasstyle_tz je napisao/la:ma imamo mi daleko vecih problema od Kuduza sto se tice ekipe..Kuduz djeluje smijesno na terenu ali niko ga u ova 3 kola nije prosao i samo jednom je pogrijesio kad ga je preletila lopta sad protiv Olimpica..ofanzivno je beskoristan - to stoji..i ja bih vise volio da Mehanovic igra, ali iz nekog razlog njega nema kod Denisa ni na mapi, sad cak nije bio ni na klupi...ako sad ne zaigra umjesto Efendica protiv Sirokog, nece ni zaigrat nikad.
kako god nama je najveci problem sto nam Omic gradi igru, koliko god on napredovao kao igrac prosle godine..jbt da mi je neko prije 6-7god rekao da ce nam Omic gradit igru uzeo bi konopac i objesio se![]()
igra nam se svodi na dva nezgodna i "dosadna" napadaca koji se puno krecu, guraju i nekako iscackaju loptu stoperima..i to je sve kod nas, nabij na napadace pa ako sta iscackaju ili ako Mehidic koga predje..ostali igraci apsolutno operisani od ofanzivne igre...jedva cekam da Anicic zaigra jer to nam je zadnja nada da se nesto promijeni posto se Saric u ove 2 utakmice pokazao kao totalni promasaj, a to nam je "organizator" igre...
najveci problem je ta bezidejnost u igri, a to nije do beka..jednostavno ekipa je previse limitirana..opet smo ona
stara Sloboda , jako u odbrani i na sredini i nabij gore napadacu pa ako sta uradi..osim sto sad nemamo ono sto nas je uvijek krasilo a to su jaki prekidi i skok igra pa imamo jos manje opcija nego prije da nekom uvalimo neki nafakali go..Sakibova Sloboda bi iz onoliko kornera, auta i prekida dala najmanje 2 Olimp
i DZafic je posebna prica..zasto on igra, to mi je veca enigma nego za Kuduza
ps Efendic je dobar desno, ne bi ja njega odatle dirao, nezahvalna mu je uloga ali je dobro odradjuje..nezahvalna jer nema pomoci, ispred njega igra Mujic uglavnom koji je ustvari drugi napadac i ne vraca se bas previse nazad
DAAANIMA OVAKO RAZMIŠLJAM:
P.S.Migi ako misli sebi dobro moora prestati sa ovim stvarima,jer on igra fudbal,a ove stvari nisu dobre za njega,i vrlo su česte povrede kod igrača.Lopta i samo lopta--i rad s njom-moj su savjet momku kojeg mnogo uvažavam,a teretana saamo ponekad.
To Vam je recimo cisti primjer menaderski interesa.intercontinental je napisao/la:Realno gledajući on je najprofesionalniji igrač u Slobodi,momak niti pije niti puši (znam iz bliskih izvora),mnogo radi na sebi,svaki dan teretana,i opet sjedi na tribinama a jedna olupina od Kuduzovića igra ...brazzo je napisao/la:Momak je olicenje profesionalca, bar za nase prilike a sjedi na klupiA dad ubacit Kuduzovu sliku pa nzm crno i bijelo
ali ajde doci ce i njegovo vrijeme.
Nece biti prenosa TV.Kevin je napisao/la:ima li sanse za nekim prijenosom u subotu? neka lokalna tv ili tako nesto?
Da li ovo znaci da gradnja istoka pocinje uskoro?samke12345 je napisao/la:dns istok
Nismo ,jer stadion koristi i AK Sloboda ,moglo se jedino ovaj ostaviti za atleticare i sl. a praviti drugi od nule na novoj lokaciji ali msm da to nikada nije doslo u razmatranje jer bi onda znacilo dodatni stadion za odrzavanje itd itd ,tako da bice i ovaj dobar kad se zavrsi ,samo je 6 atl. traka umjesto standard 8,10 tako da ni tribine nisu toliko daleko od terena kao na vecim stadionima sa stazom.aS_Roma je napisao/la:jeste li mogli ukloniti stazu kad se planiralo renoviranje stadiona ?
mada i ovako ce dobar biti, po meni prije najgori stadion nadaleko, sad izgleda ce biti najbolje u BiH
Njih dvojica redovno na klupi a na treninzima i van terena najviše rade na sebi. To se vidjelo i u pripremnom periodu, kako ovom sada tako i u zimskom. Pa opet ne mogu da vide terena zbog amaterizma i rodbinskih/komšijskih odnosa u klubu.brazzo je napisao/la:Al jbt Mehanovic je potencijal veci nego iko i Music da i njega sam zaboravio.. ti momci bi bili osvjezenje za napad za igru generalno a guse ih starci istih ili losijih kvaliteta. Nije problem ako ce ih rotirat pogotov ako gaji nadu da ce nekim ludilom napadat europu al da kapitalce drzi na klupi zarad nekog ko je prolaznik i od koga nemas koristi je...
A pocelo jesamke12345 je napisao/la:dns istok
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.