FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

brazzo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 19 avg 2014, 23:56

Momak je olicenje profesionalca, bar za nase prilike a sjedi na klupi :( A dad ubacit Kuduzovu sliku pa nzm crno i bijelo :) ali ajde doci ce i njegovo vrijeme.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 20 avg 2014, 00:06

brazzo je napisao/la:Momak je olicenje profesionalca, bar za nase prilike a sjedi na klupi :( A dad ubacit Kuduzovu sliku pa nzm crno i bijelo :) ali ajde doci ce i njegovo vrijeme.
Realno gledajući on je najprofesionalniji igrač u Slobodi,momak niti pije niti puši (znam iz bliskih izvora),mnogo radi na sebi,svaki dan teretana,i opet sjedi na tribinama a jedna olupina od Kuduzovića igra ... :crazy:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 avg 2014, 00:14

Zato ce momak napravit karijeru za razliku od cele i ostalih mlohavaca u ekipi. Eh sad da li cemo bit pametni pa ga unovcit ili necemo to je druga stvar i to me najvise zalosti
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 avg 2014, 01:24

brazzo je napisao/la:Zato ce momak napravit karijeru za razliku od cele i ostalih mlohavaca u ekipi. Eh sad da li cemo bit pametni pa ga unovcit ili necemo to je druga stvar i to me najvise zalosti
djecko ce bit j.e.b.e.n.i terminator za sezonu,dvije
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 20 avg 2014, 10:51

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma imamo mi daleko vecih problema od Kuduza sto se tice ekipe..Kuduz djeluje smijesno na terenu ali niko ga u ova 3 kola nije prosao i samo jednom je pogrijesio kad ga je preletila lopta sad protiv Olimpica..ofanzivno je beskoristan - to stoji..i ja bih vise volio da Mehanovic igra, ali iz nekog razlog njega nema kod Denisa ni na mapi, sad cak nije bio ni na klupi...ako sad ne zaigra umjesto Efendica protiv Sirokog, nece ni zaigrat nikad.

kako god nama je najveci problem sto nam Omic gradi igru, koliko god on napredovao kao igrac prosle godine..jbt da mi je neko prije 6-7god rekao da ce nam Omic gradit igru uzeo bi konopac i objesio se :D

igra nam se svodi na dva nezgodna i "dosadna" napadaca koji se puno krecu, guraju i nekako iscackaju loptu stoperima..i to je sve kod nas, nabij na napadace pa ako sta iscackaju ili ako Mehidic koga predje..ostali igraci apsolutno operisani od ofanzivne igre...jedva cekam da Anicic zaigra jer to nam je zadnja nada da se nesto promijeni posto se Saric u ove 2 utakmice pokazao kao totalni promasaj, a to nam je "organizator" igre...

najveci problem je ta bezidejnost u igri, a to nije do beka..jednostavno ekipa je previse limitirana..opet smo ona

stara Sloboda , jako u odbrani i na sredini i nabij gore napadacu pa ako sta uradi..osim sto sad nemamo ono sto nas je uvijek krasilo a to su jaki prekidi i skok igra pa imamo jos manje opcija nego prije da nekom uvalimo neki nafakali go..Sakibova Sloboda bi iz onoliko kornera, auta i prekida dala najmanje 2 Olimp

i DZafic je posebna prica..zasto on igra, to mi je veca enigma nego za Kuduza

ps Efendic je dobar desno, ne bi ja njega odatle dirao, nezahvalna mu je uloga ali je dobro odradjuje..nezahvalna jer nema pomoci, ispred njega igra Mujic uglavnom koji je ustvari drugi napadac i ne vraca se bas previse nazad
SVAKA ČAST NA VVVRRRRLO KOREKTNOM POSTU!

DAAANIMA OVAKO RAZMIŠLJAM:

P.S.Migi ako misli sebi dobro moora prestati sa ovim stvarima,jer on igra fudbal,a ove stvari nisu dobre za njega,i vrlo su česte povrede kod igrača.Lopta i samo lopta--i rad s njom-moj su savjet momku kojeg mnogo uvažavam,a teretana saamo ponekad.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 avg 2014, 10:58

joksimovic je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma imamo mi daleko vecih problema od Kuduza sto se tice ekipe..Kuduz djeluje smijesno na terenu ali niko ga u ova 3 kola nije prosao i samo jednom je pogrijesio kad ga je preletila lopta sad protiv Olimpica..ofanzivno je beskoristan - to stoji..i ja bih vise volio da Mehanovic igra, ali iz nekog razlog njega nema kod Denisa ni na mapi, sad cak nije bio ni na klupi...ako sad ne zaigra umjesto Efendica protiv Sirokog, nece ni zaigrat nikad.

kako god nama je najveci problem sto nam Omic gradi igru, koliko god on napredovao kao igrac prosle godine..jbt da mi je neko prije 6-7god rekao da ce nam Omic gradit igru uzeo bi konopac i objesio se :D

igra nam se svodi na dva nezgodna i "dosadna" napadaca koji se puno krecu, guraju i nekako iscackaju loptu stoperima..i to je sve kod nas, nabij na napadace pa ako sta iscackaju ili ako Mehidic koga predje..ostali igraci apsolutno operisani od ofanzivne igre...jedva cekam da Anicic zaigra jer to nam je zadnja nada da se nesto promijeni posto se Saric u ove 2 utakmice pokazao kao totalni promasaj, a to nam je "organizator" igre...

najveci problem je ta bezidejnost u igri, a to nije do beka..jednostavno ekipa je previse limitirana..opet smo ona

stara Sloboda , jako u odbrani i na sredini i nabij gore napadacu pa ako sta uradi..osim sto sad nemamo ono sto nas je uvijek krasilo a to su jaki prekidi i skok igra pa imamo jos manje opcija nego prije da nekom uvalimo neki nafakali go..Sakibova Sloboda bi iz onoliko kornera, auta i prekida dala najmanje 2 Olimp

i DZafic je posebna prica..zasto on igra, to mi je veca enigma nego za Kuduza

ps Efendic je dobar desno, ne bi ja njega odatle dirao, nezahvalna mu je uloga ali je dobro odradjuje..nezahvalna jer nema pomoci, ispred njega igra Mujic uglavnom koji je ustvari drugi napadac i ne vraca se bas previse nazad
SVAKA ČAST NA VVVRRRRLO KOREKTNOM POSTU!

DAAANIMA OVAKO RAZMIŠLJAM:

P.S.Migi ako misli sebi dobro moora prestati sa ovim stvarima,jer on igra fudbal,a ove stvari nisu dobre za njega,i vrlo su česte povrede kod igrača.Lopta i samo lopta--i rad s njom-moj su savjet momku kojeg mnogo uvažavam,a teretana saamo ponekad.
Kakav bi tek onda bio Ronaldo da nije isao u teretanu? :wtf:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 avg 2014, 11:09

:lolno: svasta, obrisa oci i ponovo procita ali zaista covjek napisa ovo..

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 avg 2014, 11:12

intercontinental je napisao/la:
brazzo je napisao/la:Momak je olicenje profesionalca, bar za nase prilike a sjedi na klupi :( A dad ubacit Kuduzovu sliku pa nzm crno i bijelo :) ali ajde doci ce i njegovo vrijeme.
Realno gledajući on je najprofesionalniji igrač u Slobodi,momak niti pije niti puši (znam iz bliskih izvora),mnogo radi na sebi,svaki dan teretana,i opet sjedi na tribinama a jedna olupina od Kuduzovića igra ... :crazy:
To Vam je recimo cisti primjer menaderski interesa.

Ako ste prijatelji sa tim momkom, i ako mu zelite dobro, recite neka mjenja menadera hitno, jer danas igraju oni ciji menaderi imaju jace veze.

Ne moras ti danas biti neki super talenat, bitno je samo da imas pravog menadera...

Nagledao sam se kroz zivot, dosta takvih momaka, posebno u Zelji koji su igrali nogomet za deset, ali nikada nisu mogli prici prvom timu radi drugih stvari..

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 20 avg 2014, 11:14

Ne želim ti replicirat,ali eto njega ćemo uzeti za primjer.Ako pratiš tog igrača vidjet ćeš šta mu se zadnjih godina sve dešava.Moje je samo,da kako njega tako i njemu slične upozorim,dok nije kasno ,a to je opet njihova stvar.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 avg 2014, 11:43

ima li sanse za nekim prijenosom u subotu? neka lokalna tv ili tako nesto?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 avg 2014, 11:47

Kevin je napisao/la:ima li sanse za nekim prijenosom u subotu? neka lokalna tv ili tako nesto?
Nece biti prenosa TV.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 avg 2014, 12:04

U zadnje vrijeme se u klub masovno dovode talentovana djeca, od najmlađih uzrasta pa do onih malo starijih, što je odličan potez koji će nam garantovati sigurniju budućnosti. Još samo da klub počne potpisivati ugovore s kadetima i juniorima, pa da se nešto može zaraditi kad neki od njih zablista u prvom timu. :pray:

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 20 avg 2014, 13:53

slika dns istok

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 20 avg 2014, 14:01

Konačno sređeno ono grmlje i ostali šimširi :salut: .

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 avg 2014, 14:01

samke12345 je napisao/la:slika dns istok
Da li ovo znaci da gradnja istoka pocinje uskoro? :) :)

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 20 avg 2014, 14:03

jeste li mogli ukloniti stazu kad se planiralo renoviranje stadiona ?

mada i ovako ce dobar biti, po meni prije najgori stadion nadaleko, sad izgleda ce biti najbolje u BiH :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 avg 2014, 14:06

ide gradnja montazne tribine od nekih 500-ak mjesta za smjestaj gostujucih navijaca...a istok kad se nadje investitor, ne moze opcina sama na ovom vaktu..i onako je ulozeno dosta sredstava u stadion ( sjeverna tribina, pomocni stadion, svlacionice, teren, navodnjavanje, pa sad i ova montazna tribina itd itd)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 20 avg 2014, 14:11

aS_Roma je napisao/la:jeste li mogli ukloniti stazu kad se planiralo renoviranje stadiona ?

mada i ovako ce dobar biti, po meni prije najgori stadion nadaleko, sad izgleda ce biti najbolje u BiH :D
Nismo ,jer stadion koristi i AK Sloboda ,moglo se jedino ovaj ostaviti za atleticare i sl. a praviti drugi od nule na novoj lokaciji ali msm da to nikada nije doslo u razmatranje jer bi onda znacilo dodatni stadion za odrzavanje itd itd ,tako da bice i ovaj dobar kad se zavrsi ,samo je 6 atl. traka umjesto standard 8,10 tako da ni tribine nisu toliko daleko od terena kao na vecim stadionima sa stazom.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 avg 2014, 15:20

brazzo je napisao/la:Al jbt Mehanovic je potencijal veci nego iko i Music da i njega sam zaboravio.. ti momci bi bili osvjezenje za napad za igru generalno a guse ih starci istih ili losijih kvaliteta. Nije problem ako ce ih rotirat pogotov ako gaji nadu da ce nekim ludilom napadat europu al da kapitalce drzi na klupi zarad nekog ko je prolaznik i od koga nemas koristi je...
Njih dvojica redovno na klupi a na treninzima i van terena najviše rade na sebi. To se vidjelo i u pripremnom periodu, kako ovom sada tako i u zimskom. Pa opet ne mogu da vide terena zbog amaterizma i rodbinskih/komšijskih odnosa u klubu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 avg 2014, 15:20

samke12345 je napisao/la:slika dns istok
A pocelo je :D :clap: :opaopa:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.