Sta on moze uradit kad je par igraca u bloku. Uradio je ono sta golmani u toj situaciji rade, a to je da ostanu na crti. Gol Raula je greska obrane.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Jao ljudi. Pa kao je Iker kriv za gol onda
..
Sta on moze uradit kad je par igraca u bloku. Uradio je ono sta golmani u toj situaciji rade, a to je da ostanu na crti. Gol Raula je greska obrane.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ne odrice se Real perhana,kako pise La sexta,ponudili su mu 5 mil po seezoni on hoce 8,a trenutna plata mu je 3,5,valjda se dogovore.Khedira izrazio zelju da ide u Bayern.
Dosadna tekma za liječenje mamurluka,al zbog Arijevca sam morao pogledat.On fenomenalan i to je jedino što je bitno.Atletico je i ove godine najveći konkurent za trofeje što se tiče Španije i jedini.Ono fakat nije Ikerov gol.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- AlfredBorden
- Kontakt:
nije ikerov gol al ga svejedno treba sto prije protjerat iz ekipe za dobrobit svih
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Nakon sezone u kojoj smo uzeli 2 od 3 trofeja i to 2 u takmičenjima gdje je on branio treba otjerati jednog od top 3 igrača kluba ikad za dobrobit koga?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Top tri golmana..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Consigliere
- Kontakt:
To su ti ovi 'navijaci' Reala od Ronaldovog prelaska- izgubljeni u prostoru i vremenuKawhi je napisao/la:Nakon sezone u kojoj smo uzeli 2 od 3 trofeja i to 2 u takmičenjima gdje je on branio treba otjerati jednog od top 3 igrača kluba ikad za dobrobit koga?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- AlfredBorden
- Kontakt:
ne glumataj tako ti svegaConsigliere je napisao/la:To su ti ovi 'navijaci' Reala od Ronaldovog prelaska- izgubljeni u prostoru i vremenuKawhi je napisao/la:Nakon sezone u kojoj smo uzeli 2 od 3 trofeja i to 2 u takmičenjima gdje je on branio treba otjerati jednog od top 3 igrača kluba ikad za dobrobit koga?
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- Consigliere
- Kontakt:
Ja glumatam, a ti si taj koji hoce da se ekipa odrekne kapitena i igraca koji je prosle sezone stajao na golu i doprinjeo osvajanju 2 titule.... Svasta.AlfredBorden je napisao/la:
ne glumataj tako ti svega
- AlfredBorden
- Kontakt:
ne znam da je eto davo svoje organe za titule i piso krv ne zanima me kad se na sve svoje dobro sto uradi masivno pokenja glupostima, svadjama, plakanjem ko jedna obicna gnjida i krtica, ti takve ljude ako volis svaka cast ja ih ne mogu smislit u zivotu i ne zelim ih ni u klubu za koji navijam ako nisu prijeko potrebni pa ono, sta cemo sad?
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- Consigliere
- Kontakt:
O cemu ti pricas?AlfredBorden je napisao/la:ne znam da je eto davo svoje organe za titule i piso krv ne zanima me kad se na sve svoje dobro sto uradi masivno pokenja glupostima, svadjama, plakanjem ko jedna obicna gnjida i krtica, ti takve ljude ako volis svaka cast ja ih ne mogu smislit u zivotu pa ono, sta cemo sad?
- AlfredBorden
- Kontakt:
dobroConsigliere je napisao/la:O cemu ti pricas?AlfredBorden je napisao/la:ne znam da je eto davo svoje organe za titule i piso krv ne zanima me kad se na sve svoje dobro sto uradi masivno pokenja glupostima, svadjama, plakanjem ko jedna obicna gnjida i krtica, ti takve ljude ako volis svaka cast ja ih ne mogu smislit u zivotu pa ono, sta cemo sad?Osim onog incidenta sa Mourinhom gdje je stojicki podnio sve sto se kasnije desilo, nije imao niti jedan ozbiljniji sukob sa saigracima ili protivnicima, i poznat je kao jedan od najferplej igraca
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Ocekivano dosadna tekma.
Ova postava u kojoj igraju i luka i toni i xabi,bar u sinosnjem formatu,nije bas ono,realovski.Sporo,tromo,dosadno,bez suteva,prilika itd.
Ako vec "moraju" igrati sva trojica,onda bi luka,koji je najdinamicniji,trebao igrati dosta ofenzivniji,10-ku fakticki,dakle gotovo promijeniti(vratiti) formaciju u 4-2-3-1,ili bi to mozda bila neka 4-2-1-3,sto je vec previse zaje.bana formacija.Ocekujem da cemo slicne stvari gledati protiv meksih ekipa.
Valjda jednom i protiv ovih jacih ekipa izadjemo malo zesce,pometemo ih,dosta vise kontri i qrca.
Iker je mozda i mogao bolje reagovati,al i sami znate da mu izlasci nisu jaca strana.A i rijetkost je da branici dozvole da lopta onako pada ,u gol fakticki,jbt.
Postajemo jeb.eni Talijani.
Ova postava u kojoj igraju i luka i toni i xabi,bar u sinosnjem formatu,nije bas ono,realovski.Sporo,tromo,dosadno,bez suteva,prilika itd.
Ako vec "moraju" igrati sva trojica,onda bi luka,koji je najdinamicniji,trebao igrati dosta ofenzivniji,10-ku fakticki,dakle gotovo promijeniti(vratiti) formaciju u 4-2-3-1,ili bi to mozda bila neka 4-2-1-3,sto je vec previse zaje.bana formacija.Ocekujem da cemo slicne stvari gledati protiv meksih ekipa.
Valjda jednom i protiv ovih jacih ekipa izadjemo malo zesce,pometemo ih,dosta vise kontri i qrca.
Iker je mozda i mogao bolje reagovati,al i sami znate da mu izlasci nisu jaca strana.A i rijetkost je da branici dozvole da lopta onako pada ,u gol fakticki,jbt.
Postajemo jeb.eni Talijani.
Sretno zmajevi!!
- tyler durden
- Kontakt:
Istina, iker je hinja. Vecina u ekipi ga ne mogu ocima smislit, zato sto ga je Mourinho razotkrio. Misli branit na osnovu karijere, a forma mu nula, pa kad ne stane na gol, kuka predsjedniku. Ne prica sa Alvarom jer ga je ovaj prozvao.AlfredBorden je napisao/la:ne znam da je eto davo svoje organe za titule i piso krv ne zanima me kad se na sve svoje dobro sto uradi masivno pokenja glupostima, svadjama, plakanjem ko jedna obicna gnjida i krtica, ti takve ljude ako volis svaka cast ja ih ne mogu smislit u zivotu i ne zelim ih ni u klubu za koji navijam ako nisu prijeko potrebni pa ono, sta cemo sad?
Nadam se da ce na klupu od petka.
- Consigliere
- Kontakt:
Treba li ti jos sta razjasniti?AlfredBorden je napisao/la:
dobro
- AlfredBorden
- Kontakt:
ma sta ces mi razjasnit covjece boziji blage veze nemas, isto ko da te neko dopremio iz proslosti gdje je iker slika i prilika pravog kapetana najbolje ekipe svih vremena a ne obicna gnjida za koju je realu svejedno hoce li otic il ostat u klubu ono, o cemu pricamo ovde? skoluj se malo pa cemo lako kasnije, imas dosta gradiva ocitoConsigliere je napisao/la:Treba li ti jos sta razjasniti?AlfredBorden je napisao/la:
dobro
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- Consigliere
- Kontakt:
Govori mi da se skolujem neko ko ne zna tacku i veliko slovo u receniciAlfredBorden je napisao/la:
ma sta ces mi razjasnit covjece boziji blage veze nemas, isto ko da te neko dopremio iz proslosti gdje je iker slika i prilika pravog kapetana najbolje ekipe svih vremena a ne obicna gnjida za koju je realu svejedno hoce li otic il ostat u klubu ono, o cemu pricamo ovde? skoluj se malo pa cemo lako kasnije, imas dosta gradiva ocito
- AlfredBorden
- Kontakt:
imas pravo, cilj mi je da forumase fasciniram velikim slovima i znacima interpunkcijeConsigliere je napisao/la:Govori mi da se skolujem neko ko ne zna tacku i veliko slovo u receniciAlfredBorden je napisao/la:
ma sta ces mi razjasnit covjece boziji blage veze nemas, isto ko da te neko dopremio iz proslosti gdje je iker slika i prilika pravog kapetana najbolje ekipe svih vremena a ne obicna gnjida za koju je realu svejedno hoce li otic il ostat u klubu ono, o cemu pricamo ovde? skoluj se malo pa cemo lako kasnije, imas dosta gradiva ocito
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- Consigliere
- Kontakt:
Fasciniraj barem nekom logikom u postovima, ako ne znas pravopis, a ne glupostima tipa: Iker izdajnik, Pero, madridisto, kupuj NeueraAlfredBorden je napisao/la:
imas pravo, cilj mi je da forumase fasciniram velikim slovima i znacima interpunkcijehaj tutanj zivota ti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.