Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Meni samo nije jasno sta se treba desiti da Wenger shvati da Ox mora biti starter.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Cuj kakav, 140 PA na fmuBigBigBang je napisao/la:Ali kakav potencijal ima Sanogo?.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Realno,zadnje dvije tekme su svi do jednog bili klade (osim Alexisa)!AllGunsBlazing je napisao/la:Jack bio dobar? Ali je Giroud klada? I onda se vi pitate sto ja Girouda branim. Sto ga ne bih branio kad je Jack bas bio ta klada. Konstantno zabijanje u protivnike, ni jedna upotrebljiva lopta za napadace(ne mora to biti Giroud ima i Alexis), a ofanzivni vezni.
Ali početak je sezone i normalno je da se malo teže ulazi u ozbiljne tekme!
Arsenal have €25m bid rejected for Sporting Clube de Portugal star William Carvalho!
A.F.C. Bournemouth!
Valencia je napisao/la:Znaci, Arsenal je vjerovatno zvrsio prelazni rok. Prilicno dobro odradjen posao. Prosle godine Ezil, sada Sancez i jos nekoliko prilicno kvalitetnih igraca.
Sastavili su dobar tim i imaju se cemu nadati. Medjutim, tesko ce ispred Celzija koji je sastavio strasan tim. Kosta bi mogao postati legenda kao i Drogba. Kako samo lik ulece u prazan prostor i trazi poziciju da ugrozi gol. To je ono sto fali Arsenalu da bi bili favoriti za titule. Ziru je solidan i nista vise. Sango je zanimljiv, ali jos uvijek neizbrusen. Volkot i Podolski nemaju golgeterski instikt.
Kavani ili Falkao bi odlicno dosli, ali je pitanje ima li Arsenal lovu za njih.
a-a
http://vivafootballcalcio.com/borussia- ... avourites/" onclick="window.open(this.href);return false;
Daj Marka
iako nam je sad najmanje potreban Marko,neka bar njega dovede ,ako ne planira dovesti napadaca ili dmf-a,imat cemo onda Reusa.Ozila,Ramiza,Alexisa, koji mogu zabiti tako da nam moze i Giroud ili Wolcott igrati u spicu,kad je Wemger izgleda digao ruke od dmf-aAA23 je napisao/la:Valencia je napisao/la:Znaci, Arsenal je vjerovatno zvrsio prelazni rok. Prilicno dobro odradjen posao. Prosle godine Ezil, sada Sancez i jos nekoliko prilicno kvalitetnih igraca.
Sastavili su dobar tim i imaju se cemu nadati. Medjutim, tesko ce ispred Celzija koji je sastavio strasan tim. Kosta bi mogao postati legenda kao i Drogba. Kako samo lik ulece u prazan prostor i trazi poziciju da ugrozi gol. To je ono sto fali Arsenalu da bi bili favoriti za titule. Ziru je solidan i nista vise. Sango je zanimljiv, ali jos uvijek neizbrusen. Volkot i Podolski nemaju golgeterski instikt.
Kavani ili Falkao bi odlicno dosli, ali je pitanje ima li Arsenal lovu za njih.
a-a![]()
http://vivafootballcalcio.com/borussia- ... avourites/" onclick="window.open(this.href);return false;
Daj Marka
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!

Evo trebamo dovesti Jacku brata mozda bi im bilo dobro skupa,ovaj ima tek 18 god , a u tim god je Jack bio najbolji
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa to i ja Paja govorim. Medjutim za tu poziciju Alexis "mora" imati spica. Imao ga je i Suarez(Sturidge). A fazon u svemu ovome je sto i Cazorla voli uci u sredinu i onda ako udje i Alexis nastaje belaj. Jednom kad Cazorla izleti iz prve ekipe onda ce biti bolje.
Celik!3,2,2.
Alexis nije Jesus Navas ili Cuardado (to jest klasicno krilo koji pići uz aut liniju i koji služi za nabacivanje centarforima)
jok to
on je krilni napadac,a to znaci za formaciju 4-3-3 ili 3-4-3 gdje je jedan od tri napadaca, trident, trozubac...ništa krilo i vezna linija
a Arsenal fura neke 4-2-3-1
ili da igra u samoj špici ekipe....covjek je napadac, a ne krilno.
on je krilni napadac,a to znaci za formaciju 4-3-3 ili 3-4-3 gdje je jedan od tri napadaca, trident, trozubac...ništa krilo i vezna linija
Evo o tome je rasprava cijelo vrijeme,let3 je napisao/la:Alexis nije Jesus Navas ili Cuardado (to jest klasicno krilo koji pići uz aut liniju i koji služi za nabacivanje centarforima)![]()
jok to
on je krilni napadac,a to znaci za formaciju 4-3-3 ili 3-4-3 gdje je jedan od tri napadaca, trident, trozubac...ništa krilo i vezna linijaa Arsenal fura neke 4-2-3-1
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A to krilni napadac ne ubacuje? Da ih bar ubaci kako treba pa hajd. Mislim fakat glupe se rasprave vode. Spic ce tesko biti, a pitanje je hoce li biti i taj krilni napadac.
Celik!3,2,2.
topnik1
e pa to radi Navas u Cityu ili Milner ili ko vec, bocni probijaci i nabacivaci lopti...ili nekad Beckham u Unitedu.
ali to nije prava prica u vezi Alexisa...on nije ta tipa igraca
e pa to radi Navas u Cityu ili Milner ili ko vec, bocni probijaci i nabacivaci lopti...ili nekad Beckham u Unitedu.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Arsenal
Nevažno igrao ti 3-4-3 ili 4-5-1 alexis se najbolje snalazi na desnom krilu, e sad do taktikee i trenera je kako ce ga koristiti al njegova pozicija na terenu je desno gdje je nekad Theo igrao..
On u samom napadu nema sta tražit jer on sam nebi mnogo djelovat, on u napadu može igrati jedino ako se igra sa dva napadača (on i Vargas, rvp i robben i sl.), on na krilu gdje ima slobodu i prostor ispred sebe je najopasniji
Edit: za napad bar dok se Theo ne oporavi neznam sto Wenger ne proba Joela
On u samom napadu nema sta tražit jer on sam nebi mnogo djelovat, on u napadu može igrati jedino ako se igra sa dva napadača (on i Vargas, rvp i robben i sl.), on na krilu gdje ima slobodu i prostor ispred sebe je najopasniji
Edit: za napad bar dok se Theo ne oporavi neznam sto Wenger ne proba Joela
Njemu samo Wenger treba dati vise slobode i but ce to odlicno,znam da nije tip igraca koji ce nabijati samo lopte u sredinulet3 je napisao/la:topnik1
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mrzim se koristiti FM izrazima, ali Alexis je klasični Inside Forward. Ni u kojem slučaju nije obično krilo.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Jest al kao i obično krilo igra desno FM izrazom AMR, samo drugačije igra nije pravolinijski trkač nego inside forward, al ponovo je to ta ista pozicija kao et navasova njega ste spominjali 
Ima cut inside
Kako sam nekad mrzio ta krila u pm na starim fmovima ,prodji i ubaci,stas mi u sredini 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
ma jok brate....nije to toJoseMourinho je napisao/la:Jest al kao i obično krilo igra desno FM izrazom AMR, samo drugačije igra nije pravolinijski trkač nego inside forward, al ponovo je to ta ista pozicija kao et navasova njega ste spominjali
ja ne znam šta ce igrati kod Wengera i šta ovaj planira sa njim, ali ja se moram referisati na Barcu i na ono što sam pratio 3 godine kad je AS u pitanju. (nemam na šta drugo jbg)
http://outsideoftheboot.com/wp-content/ ... 4/psg4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://chalkontheboots.files.wordpress. ... /image.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
a Navas je skroz druga prica, druga linija
http://sharemytactics.com/1968/Manchest ... actics.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cdn.bleacherreport.net/images_ro ... 1382558668" onclick="window.open(this.href);return false;
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa to ja i pricam a neki su ovdje dolazili i pricali bajke o Alexisu krilu, on ce biti teski flop ukoliko bude nastavio da igra u ovom nakaradnom sistemu igre gdje sluzi samo da trci kontru i nabacuje lopte Giroudu i Sanogu...ne znam samo kako se treneru Wengerovog kalibra moze desiti da sa ovako amaterskom taktikom pocne sezonu. Alexis bi trpao nemilice u sistemu gdje je on neki spic a krila Campbell i Ox a iza njih Ramsey i Ozil i na tu ekipu dodaj jednog klasnog DMFA i onda mozes pricati da ces nesto napraviti sa ovom taktikom i ekipom sada 4 maksimum 3 mjesto je neminovnost.let3 je napisao/la:Alexis nije Jesus Navas ili Cuardado (to jest klasicno krilo koji pići uz aut liniju i koji služi za nabacivanje centarforima)![]()
jok to
on je krilni napadac,a to znaci za formaciju 4-3-3 ili 3-4-3 gdje je jedan od tri napadaca, trident, trozubac...ništa krilo i vezna linijaa Arsenal fura neke 4-2-3-1
Cuj ovog Mourinha eksperta Alexis bi mu na krilo a u spic bi gurao Campbella...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Mislim da bi Sanchez puno bolje igrao poziciju na kojoj je Santi bio prosle godine. Krilo koje ulazi u sredinu. U sustini on to i jeste, inside forward sto bi rekli Englezi. Stavi ga da igra uz aut liniju i imas beskorisnog igraca. Stavi ga na lijevo krilo i daj mu slobodu u napadu, imas ubitacnog igraca koji se ubacuje u prostor iza odbrane i predstavlja ogromnu opasnost po protivnika.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Dok god weneger gomila peglatore na ove ofanzivne pozicije nema tu napredka.Pogotovo santi na krilu,pored podlia ,cambela ,oxa,smijesno. O kapitenu ne treba trositi rijeci. ox/cambel ,mesut,alexis i iza ramiz,je kljuc za uspjeh.
Jednostavniji i okomitiniji nogomet se mora igrati ako hoce da izvuce max iz ozila i alexisa.
Jednostavniji i okomitiniji nogomet se mora igrati ako hoce da izvuce max iz ozila i alexisa.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Invincibles14 i 1 gost.