FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

maroonboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la maroonboy » 05 mar 2010, 21:27

drop je napisao/la:Hocemo bodove ,a ne bod.

samo sma napisao moju zelju, koja je sasvim realna.

htjeli smo i mi grupu EL, pa nas stativa spreci.

mislim da bi itekako mogli biti zadovoljni bodom protiv listice, ali ako mozete do cijelog plijena bujrum
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 05 mar 2010, 21:33

Ma jasno je da ce biti vrlo teško,ali sportski se nadati.
Imamo legitimno pravo da se nadamo za 3 boda.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 05 mar 2010, 21:36

Bez obzira što nama odgovara bod ja vam od srca želim da pobjedite Lišticu i usput da poželim puno sreće Manijacima koji idu dole !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 05 mar 2010, 21:36

Treba biti optimista, kad smo se sa Hajdukom ravnopravno nosili, mozemo i sa Sirokim.
× Plava krv ispod koze ×

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 05 mar 2010, 21:43

formance je napisao/la:Bez obzira što nama odgovara bod ja vam od srca želim da pobjedite Lišticu i usput da poželim puno sreće Manijacima koji idu dole !
hvala buraz
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 mar 2010, 21:51

hocemo bodove, bodove iz listice :D :D
Za zivot cijeli!

amel korman
Kontakt:

Post Postao/la amel korman » 05 mar 2010, 23:31

komsije sretno sutra ,da aBd srusite tradiciju i da ostanete neporazeni !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 mar 2010, 23:33

amel korman je napisao/la:komsije sretno sutra ,da aBd srusite tradiciju i da ostanete neporazeni !
prekosutra
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 mar 2010, 23:34

S obzirom da nam dosta anamo onih komsija zele da uzmemo najmanje bod u Sirokom ne bi me cudilo da hladno primimo 3 komada, bez da se igraci oznoje .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 mar 2010, 23:36

Stole iz Bora je napisao/la:S obzirom da nam dosta anamo onih komsija zele da uzmemo najmanje bod u Sirokom ne bi me cudilo da hladno primimo 3 komada, bez da se igraci oznoje .. 8-)
hehehehe i ja se toga bojim svi nam zele srecu...ali fala im :) ;)

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 05 mar 2010, 23:47

Vidim da vlada veliki optimizam kod navijaca Zelje,a zasto i nebi Sarajevo je moglo pobjediti Sirokog imalo je sve uvjete i zasto nebi i Zeljo.Siroki je ekipa zvjezda koja puno ne trci, sto bi Zeljo borbenom igrom mogao iskoristiti.Sto se tice tribine gdje ce biti smjesteni navijaci Zelje mislim da je pravi potez policije, jer tu tribinu je najlakse osiguravati, nego onu do sada , gdje je susretanje navijaca neminovno.Formula za uspjeh Zelje protiv Sirokig je ne igrati bunker i ne povlacit se , nego strogi presing na zadnju liniju Sirokog jer je to natanji dio momcadi, i pokusavati oduzeti loptu na sredini Martinovicu koji je najlosiji vezni igrac.Povlacenjem Zeljo gubi utakmicu jer je to voda na mlin Sirokog ,jer slobodni udarci te prekidi , te odlicna dva ofanzivna vezna i napadaca ce lako rijesiti utakmicu.Presingom Zeljo ne treba se paziti kontre jer su napadaci Sirokog spori , kad su daleko od gola,ali jako opasni u sesnestercu i povlacenje ne dolazi u obzir.Nogometni klub Siroki ima pet puta manje navijaca od Kosarkaskog, i neocekujem da ce Siroki imati neku vecu potporu sa tribina, jer nepostoji covjek u Sirokom koji ne mrzi upravu nogometnog kluba Siroki.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 06 mar 2010, 00:24

capelo111 je napisao/la:Vidim da vlada veliki optimizam kod navijaca Zelje,a zasto i nebi Sarajevo je moglo pobjediti Sirokog imalo je sve uvjete i zasto nebi i Zeljo.Siroki je ekipa zvjezda koja puno ne trci, sto bi Zeljo borbenom igrom mogao iskoristiti.Sto se tice tribine gdje ce biti smjesteni navijaci Zelje mislim da je pravi potez policije, jer tu tribinu je najlakse osiguravati, nego onu do sada , gdje je susretanje navijaca neminovno.Formula za uspjeh Zelje protiv Sirokig je ne igrati bunker i ne povlacit se , nego strogi presing na zadnju liniju Sirokog jer je to natanji dio momcadi, i pokusavati oduzeti loptu na sredini Martinovicu koji je najlosiji vezni igrac.Povlacenjem Zeljo gubi utakmicu jer je to voda na mlin Sirokog ,jer slobodni udarci te prekidi , te odlicna dva ofanzivna vezna i napadaca ce lako rijesiti utakmicu.Presingom Zeljo ne treba se paziti kontre jer su napadaci Sirokog spori , kad su daleko od gola,ali jako opasni u sesnestercu i povlacenje ne dolazi u obzir.Nogometni klub Siroki ima pet puta manje navijaca od Kosarkaskog, i neocekujem da ce Siroki imati neku vecu potporu sa tribina, jer nepostoji covjek u Sirokom koji ne mrzi upravu nogometnog kluba Siroki.
Točno je to da mrzimo upravu. U nedjelju očekujem fer i poštenu utakmicu, kako na terenu tako i na tribinama i neka pobijedi bolji
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 06 mar 2010, 00:56

imam neki osjecaj da ce bit 1:1 :) i mislim da bi bili i s tim rezultatom sretni. Bekirc @ 7 minuta 0:1, Varea @ 72 minut... ja bi i ovakvim epilogom bio prestretan ^^
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 06 mar 2010, 00:58

nedaTM87 je napisao/la:imam neki osjecaj da ce bit 1:1 :) i mislim da bi bili i s tim rezultatom sretni. Bekirc @ 7 minuta 0:1, Varea @ 72 minut... ja bi i ovakvim epilogom bio prestretan ^^
Dobit će naši 1 razlike, bit će jako izjednačena utakmica
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 06 mar 2010, 01:52

ne znam kome da vjerujem vise sto se tice ovih prognoza :lol: :lol:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 06 mar 2010, 02:40

vazno je da se prica da se moze pobjediti...nekad kad dodje gostujuca utakmica bilo je samo pitanje sa kolko razlike gubimo?...ali da to nebude vise tako tu je gospodin Amar :D

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 06 mar 2010, 08:10

Ted Mosby je napisao/la:
capelo111 je napisao/la:Vidim da vlada veliki optimizam kod navijaca Zelje,a zasto i nebi Sarajevo je moglo pobjediti Sirokog imalo je sve uvjete i zasto nebi i Zeljo.Siroki je ekipa zvjezda koja puno ne trci, sto bi Zeljo borbenom igrom mogao iskoristiti.Sto se tice tribine gdje ce biti smjesteni navijaci Zelje mislim da je pravi potez policije, jer tu tribinu je najlakse osiguravati, nego onu do sada , gdje je susretanje navijaca neminovno.Formula za uspjeh Zelje protiv Sirokig je ne igrati bunker i ne povlacit se , nego strogi presing na zadnju liniju Sirokog jer je to natanji dio momcadi, i pokusavati oduzeti loptu na sredini Martinovicu koji je najlosiji vezni igrac.Povlacenjem Zeljo gubi utakmicu jer je to voda na mlin Sirokog ,jer slobodni udarci te prekidi , te odlicna dva ofanzivna vezna i napadaca ce lako rijesiti utakmicu.Presingom Zeljo ne treba se paziti kontre jer su napadaci Sirokog spori , kad su daleko od gola,ali jako opasni u sesnestercu i povlacenje ne dolazi u obzir.Nogometni klub Siroki ima pet puta manje navijaca od Kosarkaskog, i neocekujem da ce Siroki imati neku vecu potporu sa tribina, jer nepostoji covjek u Sirokom koji ne mrzi upravu nogometnog kluba Siroki.
Ti si neki žešći debil!!

Brada
Kontakt:

Post Postao/la Brada » 06 mar 2010, 08:13

Isjecak iz dokumentarnog filma "Krvavi ples po seheru" autora Avde Huseinovica, isjecak o rahmetli Djildi

Svakako predlazem da se pogleda cijeli dokumentarac

hz stup
Kontakt:

Post Postao/la hz stup » 06 mar 2010, 09:04

koliko ce kreniti prema siroki ??? ;)

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 06 mar 2010, 09:19

Neznam neki nas pametni gospodin je izjavio ako pobjedimo da ce mo mi i siroki biti 1 i 2 ali to je prosto nemoguce siroki ima 4 boda vise a borac 6 bodova tako i sa pobjedom zeljo bi ostao utvrden na 3 mjestu sa nasim vjernim pratiocem FK Torpedu (najnajevu) iz vogosce. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i onda abd sa pobjedom na grbavici na 2 mjesto ili prvo ali desi ce se sta ce se desit za sve ostalo tu je kup
svoj ti pos'o !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, Orvel, Pablo11, ristagrad i 34 gosta.