RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 20 avg 2014, 17:06

ma mi smo gori što repliciramo pubertetliji. :twisted:

nego Vaha se pobio na treningu sa Maludom, nema šale sa Hercegovcima... :lol: :lol: :lol:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 20 avg 2014, 17:19

um94mostar je napisao/la:vm22--nije nikakva fora vec realnost....k...mo vas u svakom pogledu...od izlaska u evropu pa nadalje..
A kako?
Dobijali ste pod bijelim brijegom zahvaljujući pemalima u zadnjim minutama :roll:
A mi vama znali po 4 gola zavalit, nikad niste dali više od 2 (i to s penalima)
a kad budete igrali 1/4 finala evropske lige onda se javi :roll:

um94mostar
Kontakt:

Post Postao/la um94mostar » 20 avg 2014, 17:38

vm22----------------2004./2005., 2008./2009., 2013./2014.,prvaci drzave.......2007./2008.,--kup drzave.........da vidim vase uspjehe??

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 20 avg 2014, 17:43

Raja evo još jedno pojačanje :D :D :D :D :D
BARIŠIĆ POTPISAO ZA VELEŽ
Tomislav Barišić novi je član „Rođenih“. Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine danas je parafirao dvogodišnji ugovor sa Veležom. Barišić je karijeru počeo u Posušju, a nakon toga u omladinskim selekcijama dva zagrebačka kluba Dinama i NK Zagreba. Za klub iz Kranjčevićeve je prošle sezone upisao 11 nastupa, dok je sezonu prije toga ubilježio 15 nastupa. Za U-21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine upisao je 12 nastupa. Barišić igra na poziciji desnog beka, a podjednako dobro se snalazi i na poziciji lijevog beka.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 avg 2014, 18:11

BMV22 je napisao/la:Raja evo još jedno pojačanje :D :D :D :D :D
Tomislav Barišić novi je član „Rođenih“. Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine danas je parafirao dvogodišnji ugovor sa Veležom. Barišić je karijeru počeo u Posušju, a nakon toga u omladinskim selekcijama dva zagrebačka kluba Dinama i NK Zagreba. Za klub iz Kranjčevićeve je prošle sezone upisao 11 nastupa, dok je sezonu prije toga ubilježio 15 nastupa. Za U-21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine upisao je 12 nastupa. Barišić igra na poziciji desnog beka, a podjednako dobro se snalazi i na poziciji lijevog beka.
Kako sam čuo, uprava je u potrazi za špicem u Makedoniji, to je više ona mahalska ali i to treba izmislit :lol:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 avg 2014, 18:18

Nama Bgm kao da odbrana ne valja a ne napad.
Al hajde branicemo se ko ga yebe

PS ignore je cudo :wtf:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Veterani
Kontakt:

Post Postao/la Veterani » 20 avg 2014, 18:27

um94mostar je napisao/la:vm22----------------2004./2005., 2008./2009., 2013./2014.,prvaci drzave.......2007./2008.,--kup drzave.........da vidim vase uspjehe??
Nije Velež ni nogomet nastao 2000-ih godina kako ti misliš hoceš da ti nabrajam šta je Velež osvajao.
Velež je osvajao natjecanja gdje su igrali klubovi poput Dinama, Partizana, Zvezde, a ti se dičiš ovom šaban ligom

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 20 avg 2014, 18:43

Jeko ovaj Barisic? Jel cemu? Polako se vracaju ovi sto su im dede navijale za Velez :)
Salim se ja malo....nego sretno Barisicu!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 20 avg 2014, 18:46

RezervniGolman je napisao/la:
dime je napisao/la:Meni nije jasno zašto se hvale time što puštaju igrače džaba ili za sitne pare.

"Upravni odbor će uvijek pomagati našim igračima i neće biti smetnja u razvoju njihovih karijera što smo pokazali dopuštajući Bašiću i Letiću da uz naknadu za treniranje koja je puno manja od one koja bi klubu po propisima pripadala napuste klub i pokušaju svoju sreću potražiti negdje drugo"

Ovo je meni čisti amaterizam i svrstavanje kluba u male klubove gdje igrači nisu u mogućnosti napredovati u svojoj karijeri.
Babe Mirza je dijete Veleza. To je isto ode ti sin da pokuša zaradit u Njemačku i zayebe se. Normala da ces ga pustit u kucu i pomoci mu. Za ove prolaznike se slazem s tobom ali ovo je izuzetak
Lave moj i za Mirzu je ruzno saopstenje, kao on molio pa mi sa njim potpisali ugovor.

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 20 avg 2014, 18:48

rodjenisa je napisao/la:
Nama Bgm kao da odbrana ne valja a ne napad.
Al hajde branicemo se ko ga yebe

PS ignore je cudo :wtf:
Bravo Uprava Nek se širi konkurencija na klupi a ovo može biti zbog Anija jer on će garant u Tursku ! :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 20 avg 2014, 18:51

Dajte raja slika do vidimo dokle se stiglo sa gradnjom pomoćnog terena , Šta je sa web shopom?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 20 avg 2014, 19:23

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: za upravu što su doveli Tomislava! mlad, perspektivan igrač koji bi u naredne dvije godine mogao znatno napredovati! I like it!

Evo i jedna zanimljiva! Spašavaj se ko možeeeeeeee hahahaha

slika
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 20 avg 2014, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 20 avg 2014, 19:26

Dobrodošao Tomo :thumbup: :thumbup: :thumbup:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Genius06
Kontakt:

Post Postao/la Genius06 » 20 avg 2014, 19:51

Svaka čast upravi na svakom potezu koji pravi ove sezone. Samo je sada na nama da se potrudimo da nas bude više na tribinama, da kupujemo dresove i majice u fan shopu, a ne po pijaci, a pogotov da izvadimo članske, jer evo i ovih 10% će GSS-u puno značit'.
K'o što su već neki rekli... PRVO dobit' Travnika, pa onda invazija na nicaZe, a onda iskoristiti dalji raspored (Olimpic, pa pauza), za završnu ofanzivu na vrh ;) Prošle sezone, kad god smo trebali napraviti iskorak i pobijediti (iskorak u smislu da se iskoristi euforija), mi nismo (Mladost, ŠB, Čelik). Ove sezone su, barem ja mislim, mnoge stvari sjele na svoje mjesto i pravi je trenutak da pokažemo ko smo! Samo golova, golova Rođeni :D

FORZA VELEŽ

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 20 avg 2014, 19:59

Mladih i talentovanih igrača nikada previše, ma koju poziciju da igrali.

Super potez. Treba vazda misliti korak unaprijed, a ovakvim potezima upravo to i radimo.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 20 avg 2014, 20:15

slika

I dođe mi neki seljak staragarda iz tuzle pricat o tifo sceni i nekim fukarama :urnebes: :urnebes: sad ce on rec 30 vas na tribinama a knedla mu u grlu ko bilijarska crna kad ovo vidi. Fino se sjetiti stare ekiep rahmetli purgera struje i ostalih koja je skidala grobare delije boyse,rusila neke tuzle,gonjala torcidu po splitu,izvrcala po 100 boysa u bg itd itd. Sve se moze izmisliti ali istorija nikad. 33 godine mostarske tifo scene. Izvinite zbog offa ali posto sam bio dio ovoga malo me emocije pronosase i sjecanja proradise
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 20 avg 2014, 21:03

Ima li ko info o broju prodatih godišnjih karata.Kod mene je basic broj 088!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 20 avg 2014, 21:08

:clap: Dobro dosao Tomice!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 avg 2014, 21:09

DŽENAN ZAIMOVIĆ: U KADETSKOJ I PIONIRSKOJ KONKURENCIJI PO DVIJE EKIPE

Paralelno sa seniorima, sa svojim takmičenjima starovali su i kadeti i juniori. Nakon tri kola nalaze se u gornjem dijelu tabele.

- Što se tiče kadeta zadovoljan sam rezultatima. Iz tri kola imaju 6 bodova. Istina, u posljednjem kolu kući protiv Sarajeva doživjeli smo težak poraz, ali mislim da je on, po prikazanom na utakmici, ipak previsok. U prva dva kola kadeti su zabilježili pobjede. Juniori iz tri utakmice imaju 4 boda i djelimično sam zadovoljan njihovim rezultatima. U ovoj selekciji, obzirom na prikazano, ima još dosta prostora za napredak. Želio bih naglasiti da sam rezultat nije u prvom planu, već rad sa igračima, ali naravno, treba se voditi računa o rezultatima, kaže na početku razgovora Dženan Zaimović, rukovodilac omladinske škole Veleža.

U posljednje vrijeme Velež je započeo sa jednom novinom u odnosu na protekle godine. Skauting širom BiH omogućio je bolji uvid u potencijale.

- Mi smo sa tim djelimično počeli već prošle sezone, kada smo imali dva igrača iz Veleža iz Nevesinja u našim selekcijama. Ove sezone smo također doveli u kadetsku selekciju talentovanog Aleksu Stajića, također iz Veleža iz Nevesinja, kao i mladog golmana Asima Bošnjaka iz Borca iz Jelaha. Uprkos oskudnim resursima, pokušavamo pratiti moderne trendove u fudbalu. Golman je ovdje upisao i školu i na njemu je da se dokaže, odnosno potvrdi potencijal kako bi se izborio za ugovor sa Veležom. To su trendovi u fudbalu i moramo to pratiti. Vjerujem da ćemo sa vremenom imati i još bolje uslove, kako za treniranje, tako i za smještaj mladih igrača. Talentovane djece ima širom BiH, ali su potrebna sredstva kako bi im omogućili uslove, ističe Zaimović.

Prije nešto manje od dva mjeseca reaktivirane su „Mahale“. Koliko su one donijele efekta ?

- Efekta „Mahala“ ima itekako, jer već imamo 15-tak novih dječaka koji su se uključili u naše pionirske selekcije. Obzirom da je još sezona godišnjih odmora, očekujemo da će se tek po završetku godišnjih odmora i školskih raspusta intenzivirati upis djece. Tu ima i dječaka koje smo mi zabilježili na turniru kao talente. Međutim, pojavio se i jedan neshvatljiv problem. Naime, ima djece koja jednostavno, pod uticajem čudnih stavova njihovih roditelja ili lokalnih trenera, neće da idu u Velež, nego ostaju u nekom malom lokalnom klubu.

Kao što smo primjetili, ima dosta dječaka u ovim mlađim selekcijama. Vi ste se odlučili na jednu zanimljivu promjenu, koja će sigurno u budućnosti rezultirati povećanjem fonda kvalitetnih igrača.

- Ove sezone kreće kadetska liga HNK. Mi ćemo u ovu ligu prijaviti jednu našu kadetsku selekciju. Tako ćemo imati jedan tim u Premier ligi BiH i jedan u kantonalnoj ligi kadeta. Tako će mnogo veći broj djece imati veliki broj utakmica. Također, radimo na tome da prijavimo i dvije selekcije u pionirskoj konkurenciji. Pionirski uzrast se takmiči na nivou kantona i onda igraju završnicu na nivou BiH. Mi imamo jednu ekipu u 1. Ligi HNK i želimo prijaviti i još jednu selekciju u 2. Ligu HNK. Cilj je identičan kao i kod kadeta. Želimo da djeca imaju što više utakmica i tako kroz veliku konkurenciju i selekcijom dođu do juniorskog uzrasta. Ovo je proces i ne ide „preko noći“, naglašava Zaimović.

fkvelez.ba

Velež kao nekada, kupi talente iz čitave Hercegovine. :thumbup:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 avg 2014, 21:25

dobrodošao Tomice u ponos Hercegovine. :bih:

ovo može da znači, da Ani ide iz Veleža u Tursku, i da bi trebali inkasirati dobru lovu.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.