Da Begovic izazvao Dzeku a Bicakcic Hajrovica i Pjanica. Kad svi bolesni dodu na okupljanjemirzavolimtebosno je napisao/la:Evo izazvao ga je Begovic))
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Produzio ugovor do 2018
Čestitke, Edine!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Goalgetter
- Kontakt:
Volio bi da je promjenio klub, dok je jos u dobrim godinama, ali i ovo je mislim dobra odluka, posebno dolaskom Pellegrinija. Cestitke kapitenu.
Kloc potpisa, daj aparate. 
Cestitam Edine.
isx je napisao/la:Kloc potpisa, daj aparate.

CLEAR
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Eh da su ga prodali bilo bi stotinjak hilja i za Zelju a ovako milka vise za AmruBaDa12 je napisao/la:Čestitke, Edine!
Zasluzio je to Dzeko, prvi strijelac kluba u posljedne dvije godine (nije sa penala pogadjao).
On im je prosle godine donio titulu EPL a bogami i onu prvu titulu EPL...bio je jedan od dva glavna u posljednjim minutama posljednje utakmice kola.
Trebao je vec tada dobiti novi ugovor
Bravo Džekson....
Dobro je što je i ovaj portal dao značajan prostor Džeksonovom obnavljanju ugovora
Dobro je što je i ovaj portal dao značajan prostor Džeksonovom obnavljanju ugovora

upravo sa potpisivanja ugovora.
Ne znam koliko se ko od vas sjeca, ali poslije rata dosta raje nosilo dres Georga Weah-a, onaj iz Milana. Popularan u Bosni pravo bio.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Sretno Dzeksone

- Omerbavarac
- Kontakt:
Cestitke Dzeki, nagradjen je za dobre partije u proslim sezonama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sto mi ovaj njegov kes ide na zivce, skoro na identican nacin je se hakacio poslje one blamaze prtiv Nigerije, da dok je nacija u soku bila, uz ogromnu dozu bola I gorcine doticni je se smijao. Sada trebam takvog smrada nazivati kapitenom????AhmetNY je napisao/la:Eh da su ga prodali bilo bi stotinjak hilja i za Zelju a ovako milka vise za AmruBaDa12 je napisao/la:Čestitke, Edine!
![]()
Zasluzio je to Dzeko, prvi strijelac kluba u posljedne dvije godine (nije sa penala pogadjao).
On im je prosle godine donio titulu EPL a bogami i onu prvu titulu EPL...bio je jedan od dva glavna u posljednjim minutama posljednje utakmice kola.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
a šta bi trebalo da plače? ja da sam potpisao ovakav ugovor kes mi nebi silazio mjesec dana sa licaCepi1981 je napisao/la:Sto mi ovaj njegov kes ide na zivce, skoro na identican nacin je se hakacio poslje one blamaze prtiv Nigerije, da dok je nacija u soku bila, uz ogromnu dozu bola I gorcine doticni je se smijao. Sada trebam takvog smrada nazivati kapitenom????AhmetNY je napisao/la:Eh da su ga prodali bilo bi stotinjak hilja i za Zelju a ovako milka vise za AmruBaDa12 je napisao/la:Čestitke, Edine!
![]()
Čestitke kapitenu!!!
Manchester City FC
1 min ·
CITY IN THE NEWS: Falcao to accept pay cut to join City and Negredo linked with Valencia?
-
Evil Genius II
bili su tu i tevez i balotelli i negredo, pa i jovetic ali dzeko je uvijek bio taj koji ih je cupao u drugom dijelu sezone. 'ta ce falcao 
tašnica mu je pravo cool, da mi je znati gdje ju je kupioBaDa12 je napisao/la:Čestitke, Edine!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, cutura, DzemoVoliMarmeladu, FerdinandF, Google Adsense [Bot], LeCoq, Nakata i 58 gostiju.