FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
samke12345
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
I na sjeveru poceli da premazuju onaj dio gdje nema stolica

-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ocekujem jos bolji stadionsamke12345 je napisao/la:I na sjeveru poceli da premazuju onaj dio gdje nema stolica![]()
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci mene najvise nervira brdo izmedju tribina. Vise nego sto nema ostalih stvari jer ono rastinje izmedju, dajte nekom dvadeset maraka neka raskrci ono 
Sta ti radi gostovanje repke, izvlaci Jasko pare ispod jastuka
Da je srece samo da usicarimo i biletarnicu odnosno onaj glavni ulaz i dosta od koga je odlicno 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ta montažna, qrcu neće valjati. Samo montiranje montažne, znači da nema šanse da u skoroj budućnosti krene gradnja istočne a da ne govorim za ostale. Kad je nekad prije nekoliko godina srušena stara istočna tribina, rečeno je da za dva tri mjeseca kreće gradnja. Prošlo je nekoliko godina i dobili smo jedno sranje . Načekat ćemo se i kad budu skidali i ovo što su krenuli . Pu, samo lažu . . .
Ako bude ovakva montažna, onda bi i ličilo na nešto.
http://geoing.hr/wp-content/uploads/201 ... G_0607.jpg
Zanemarite boju.
Zanemarite boju.
Na tu može stati cca 1000 ljudi ,naša će biti 3x manja .
Zodiac je napisao/la:Na tu može stati cca 1000 ljudi ,naša će biti 3x manja .
572 stolice imaju na ovoj, mada nije toliko ni bitno, koliko sam ciljao na dizajn i izgled same tribine.
Zadnja izmjena: guti14, dana/u 20 avg 2014, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Samo se Džasmin zajebao, nije računao na 2 000 gostujućih navijača Veleža. 
Ja ipak mislim da će više sličiti onoj na stadionu Gradine ,ova mi djeluje previše ušminkana
,ako je ovako urade nema nama istoka za 10 g. 
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa to ti je gotov trecina populacije istocnog Mostara.guti14 je napisao/la:Samo se Džasmin zajebao, nije računao na 2 000 gostujućih navijača Veleža.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Zayebo si se brato to ti je dvadesetpetina. Evo ti i slikovito [youtube][/youtube]Probisvjet je napisao/la:Pa to ti je gotov trecina populacije istocnog Mostara.guti14 je napisao/la:Samo se Džasmin zajebao, nije računao na 2 000 gostujućih navijača Veleža.
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Ovo je za normalne ljude koji dođu film pogledati i sl. Ovoj valja izdržat skakanje, guranje i ostale pizdarijeguti14 je napisao/la:Ako bude ovakva montažna, onda bi i ličilo na nešto.
Zanemarite boju.
Siguran sam da će biti kao u Srebreniku, bez stolica normalno. Bolje je što će graditi ovu tribinicu nego da moraju od zapada oduzimati kad bude gostujućih navijača, posebno u opasnijim duelima. A siguran sam da će u takvim utakmicama zapad biti dobro popunjen.
Bolje i ovo na istoku nego da zjapi sama zemlja, ako već nema investitora za cjelokupnu tribinu.
ps. ne prozivajte veležovce, taman ih se riješili s teme
GOTOV TRECINA istocnog MoProbisvjet je napisao/la:Pa to ti je gotov trecina populacije istocnog Mostara.guti14 je napisao/la:Samo se Džasmin zajebao, nije računao na 2 000 gostujućih navijača Veleža.
Sloboda Tuzla
[youtube][/youtube]
Bilo je podavno na ovoj temi ali eto red je da se opet neki prisjete
.
od 20:27
od 45:07

Bilo je podavno na ovoj temi ali eto red je da se opet neki prisjete
od 20:27
od 45:07
Hebite se svi. Moj je qurac najveci. Et da da se i ja javim iz neuma, onako pod gasom [WHITE SMILING FACE]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hoće li na istoku biti ta montažna tribina, i do kad će se završiti?
Ja te volim, volim Željo..
Hoce ,zavrsit ce se do tekme sa Lithenstajnom gdje ce biti smjestena loza ,a posle toga ce se koristiti za gostujuce navijace .
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
divi ovog pacijenta..znaci,frajer dezura na temiRezervniGolman je napisao/la:Zayebo si se brato to ti je dvadesetpetina. Evo ti i slikovito [youtube][/youtube]Probisvjet je napisao/la:Pa to ti je gotov trecina populacije istocnog Mostara.guti14 je napisao/la:Samo se Džasmin zajebao, nije računao na 2 000 gostujućih navijača Veleža.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.