Ne znam, ne gledam trecerazredne ekipe.Virtu4l je napisao/la:Ozbiljno pitam, ništa ne pratim, samo ponekad uletim s' padobranom.

Osim Uniteda.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ne znam, ne gledam trecerazredne ekipe.Virtu4l je napisao/la:Ozbiljno pitam, ništa ne pratim, samo ponekad uletim s' padobranom.
Meni nedostaju ona prepucavanja harishp-a i raznih novajlija. To jest samaranje novajlija sa strane Hareta. Kad se sjetim onog Makedonca na primjer.viKK je napisao/la:joj ova prepucavanja virtuala i ostalih su za pripovijesti, svega mi![]()
ali ništa bolje nego kada se netko za prave upeca
Ako mislis na gravce tavciranog.On ti je novajlija svake hefte,jos malo pa ce i Jackya zayebati.Cartman je napisao/la:Meni nedostaju ona prepucavanja harishp-a i raznih novajlija. To jest samaranje novajlija sa strane Hareta. Kad se sjetim onog Makedonca na primjer.viKK je napisao/la:joj ova prepucavanja virtuala i ostalih su za pripovijesti, svega mi![]()
ali ništa bolje nego kada se netko za prave upeca
harishp je napisao/la:Ako mislis na gravce tavciranog.On ti je novajlija svake hefte,jos malo pa ce I Jackyja zayebati.
I ovaj mu nick rahmetli,uskorofazlinovic30 je napisao/la:Poz od jackya, harise boga mi mensur glavni igrac bh reprezentacije a svojevremeno si ga mrzio i tjerao u hrvatsku
jacky
Odavno nije izdrzao ovako dugo.harishp je napisao/la:I ovaj mu nick rahmetli,uskorofazlinovic30 je napisao/la:Poz od jackya, harise boga mi mensur glavni igrac bh reprezentacije a svojevremeno si ga mrzio i tjerao u hrvatsku
jacky
Pošteno.fazlinovic30 je napisao/la:Tu i tamo sam uocio da me se optuzuje za puno nickova s kojim nemam veze. Ni blizu te brojke.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.