Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Nerminovic
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Nerminovic » 20 avg 2014, 19:27

zgembo89 je napisao/la:Znaci da ce igrati za njih :D
to se uvijek znalo :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 20 avg 2014, 19:55

covjek izjavio da se neopterecuje s hrvatskom repkom, ali vidim da su to neki vec protumacili kao da ce igrati za njih. bosanska logika valjda.. :D
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 20 avg 2014, 19:57

Arslanagić od prve minute večeras protiv Zenita, vidjećemo šta može protiv jedne jake ekipe. :bih:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 avg 2014, 20:00

zgembo89 je napisao/la:Znaci da ce igrati za njih :D
To je prirodno
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 20 avg 2014, 20:21

Gloryhunteru da to nije mozda bilo kad je hvo naredio da se postave zastave herceg bosne svuda po kaknju inace ce kakanj biti sravnjen sa zemljom? Ako ces pricati ratna njesra bar reci cijelu istinu a ne onaj dio koji tebi odgovara...

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 20 avg 2014, 20:22

Dino u pocetnih 11 protiv Zenita, Denia nema ni na klupi.
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 20 avg 2014, 20:57

Da li se je danas nasao ijedan novinar da upita Hrgotu o eventualnom nastupu za nasu drzavu i da li je do sada bilo kontakata od strane saveza odnosno kloca susica, a ne postavljati **** pitanja o pozivu u kockasti dres
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 avg 2014, 20:59

xxh2o je napisao/la:Da li se je danas nasao ijedan novinar da upita Hrgotu o eventualnom nastupu za nasu drzavu i da li je do sada bilo kontakata od strane saveza odnosno kloca susica, a ne postavljati **** pitanja o pozivu u kockasti dres
ma većina naših novinara je glupa,čast pojedincima..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 20 avg 2014, 21:00

Ovaj Atajic vise nije u Celticu :?

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 avg 2014, 21:03

AhmetNY je napisao/la:Ovaj Atajic vise nije u Celticu :?
ma taj lik je ubleha teška..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 20 avg 2014, 21:12

AhmetNY je napisao/la:Ovaj Atajic vise nije u Celticu :?
cuj nije vise u celticu. pa naravno da nije kad lik grije klupu kod shweusburry :wave:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 20 avg 2014, 21:13

Evo malo sa Jukinog profila:

SELEKTORI MALKOCEVICU,KARACICU I JAGODICU PA JELI MOGUCE DA NI CUJE TE NI VIDI TE !!!!

Jeli moguce da ni jedan selektor nije htio da obrati pazju na DENISA SALANOVICA momak igra u Atletiko Madrid jedan od najbolji u momcadi u19 evo prije par sahata momak dobijo poziv od selektora Lihtestajna da debituje bas protiv svoje domovine u Tuzli i protiv Russije u Moskvi kvalifikacije za EP.Roditelji i momak mole imali iko da mu da upustva imali iko da mu moze pomoci da zaigra za BOSNU I HERZEGOVINU,NETRAZI NISTA EKSTRA BAR DA MU NEKO SAD KAZE KUDA I KAO,NETRAZI MOMAK NISTA SPECIJALNO NETRAZI DA ZAIGRA ZA A REPKU ,momak i njegova famelija neznaju kuda dalje.Salanovic poticu iz Banovica otac Bego vapi za svojom domovinom branio domovinu sa dvojcom brace,jedan brat dao zivot za domovinu drugi teski invalid.Zar niko nemoze te selektore otjerati zar niko im nemoze narediti pa dokle.Dragi Denise ja ti zelim srecu tesko je kad molis da ti se sudbina promjeni,tesko je kad zavisis od mutnih i ludih tipova,tesko je kad moras izdati domovinu ne sto hoces i zelis nego zbog idijota.Kad sam te posjetio onaj dana kad ces poletjeti za Madrid nadao samse da ce ovi gore navedeni selktori bar da te nazovu i pitaju kako je u Madridu.Dragi Denise kad istrcis na Tusnju u Tuzli nemoj da ti je zao pozdravi najbolje navijace na svijetu,dali je sudbina ili ljudi koji ne zele nasoj domovini dobro da ti zaigras protiv svoje domovine pa bas u svojoj avlijiPA LJUDI DOKLE VISE HALOOOOO!!!!!!!!!!! TREBAM LI DODIKU DA JAVIM DA GA POZOVE JESTE VISE NORMALNI.PREDSEDNICE JA ZNAM DA TI NEMOZES SLATI POZIVE IGRACIMA ZATO OTJERAJ TU BAGRU TAKO TI ALAHA IMACES ARMIJU IZ SEBE!!! DENISE NEKA JE TEBI SRETNO!!!!!!!!

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 20 avg 2014, 21:17

dinoze je napisao/la:Evo malo sa Jukinog profila:

SELEKTORI MALKOCEVICU,KARACICU I JAGODICU PA JELI MOGUCE DA NI CUJE TE NI VIDI TE !!!!

Jeli moguce da ni jedan selektor nije htio da obrati pazju na DENISA SALANOVICA momak igra u Atletiko Madrid jedan od najbolji u momcadi u19 evo prije par sahata momak dobijo poziv od selektora Lihtestajna da debituje bas protiv svoje domovine u Tuzli i protiv Russije u Moskvi kvalifikacije za EP.Roditelji i momak mole imali iko da mu da upustva imali iko da mu moze pomoci da zaigra za BOSNU I HERZEGOVINU,NETRAZI NISTA EKSTRA BAR DA MU NEKO SAD KAZE KUDA I KAO,NETRAZI MOMAK NISTA SPECIJALNO NETRAZI DA ZAIGRA ZA A REPKU ,momak i njegova famelija neznaju kuda dalje.Salanovic poticu iz Banovica otac Bego vapi za svojom domovinom branio domovinu sa dvojcom brace,jedan brat dao zivot za domovinu drugi teski invalid.Zar niko nemoze te selektore otjerati zar niko im nemoze narediti pa dokle.Dragi Denise ja ti zelim srecu tesko je kad molis da ti se sudbina promjeni,tesko je kad zavisis od mutnih i ludih tipova,tesko je kad moras izdati domovinu ne sto hoces i zelis nego zbog idijota.Kad sam te posjetio onaj dana kad ces poletjeti za Madrid nadao samse da ce ovi gore navedeni selktori bar da te nazovu i pitaju kako je u Madridu.Dragi Denise kad istrcis na Tusnju u Tuzli nemoj da ti je zao pozdravi najbolje navijace na svijetu,dali je sudbina ili ljudi koji ne zele nasoj domovini dobro da ti zaigras protiv svoje domovine pa bas u svojoj avlijiPA LJUDI DOKLE VISE HALOOOOO!!!!!!!!!!! TREBAM LI DODIKU DA JAVIM DA GA POZOVE JESTE VISE NORMALNI.PREDSEDNICE JA ZNAM DA TI NEMOZES SLATI POZIVE IGRACIMA ZATO OTJERAJ TU BAGRU TAKO TI ALAHA IMACES ARMIJU IZ SEBE!!! DENISE NEKA JE TEBI SRETNO!!!!!!!!
:facepalm:

Dragi Juka ali pretjeras... golemo :lol:
Ako se malom igra za Liht. neka igra neka se odma hvata ponude Liht.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 avg 2014, 21:20

Kako je samo nepismen i naporan ovaj covjek. Tacno me pocinje iritirat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Amfetamin
Kontakt:

Post Postao/la Amfetamin » 20 avg 2014, 21:28

Gleda li neko Arslanagica ? Kakav je ?
Radnicki Lukavac

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 avg 2014, 21:32

Cartman je napisao/la:Kako je samo nepismen i naporan ovaj covjek. Tacno me pocinje iritirat.
Nije pismen ni Safet, pa... :urnebes:
Nego nisu ovdje bitne njegove intelektualne sposobnosti, covjek je apsolutno u pravu sa svim do sada, a radi iz ljubavi prema reprezentaciji, kamo srece da nasi selektori imaju takvu motivaciju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 avg 2014, 21:36

Amfetamin je napisao/la:Gleda li neko Arslanagica ? Kakav je ?
Naši forumaši obično komentarišu i kad ne gledaju. Ni prvi ni zadnji, a za sve ostalo tu je WhoScored.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 20 avg 2014, 22:27

Cartman je napisao/la:Kako je samo nepismen i naporan ovaj covjek. Tacno me pocinje iritirat.
možda je nepismen kako ti kažeš al čovjek je vjerovatno učinio za ovu državu više nego ti koji si pismen u to sam 100% ubjeđen :salut: :bih:
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

fazlinovic30
Kontakt:

Post Postao/la fazlinovic30 » 20 avg 2014, 22:43

Taj juka je obican coban koji hoda ko idiot od igraca do igraca, i to raznoraznih polovnjaka. Nepismen je, zmazan i lazov. Mucki provokator.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 avg 2014, 23:14

Bandovic i Cimirot dobili pozive. :salut:
Otvorio sam temu o Cimirotu al mi obrisase, nema veze, ide nova u petak. :salut:
1946

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.