to se uvijek znalozgembo89 je napisao/la:Znaci da ce igrati za njih

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
to se uvijek znalozgembo89 je napisao/la:Znaci da ce igrati za njih
To je prirodnozgembo89 je napisao/la:Znaci da ce igrati za njih
ma većina naših novinara je glupa,čast pojedincima..xxh2o je napisao/la:Da li se je danas nasao ijedan novinar da upita Hrgotu o eventualnom nastupu za nasu drzavu i da li je do sada bilo kontakata od strane saveza odnosno kloca susica, a ne postavljati **** pitanja o pozivu u kockasti dres
ma taj lik je ubleha teška..AhmetNY je napisao/la:Ovaj Atajic vise nije u Celticu
cuj nije vise u celticu. pa naravno da nije kad lik grije klupu kod shweusburryAhmetNY je napisao/la:Ovaj Atajic vise nije u Celticu
dinoze je napisao/la:Evo malo sa Jukinog profila:
SELEKTORI MALKOCEVICU,KARACICU I JAGODICU PA JELI MOGUCE DA NI CUJE TE NI VIDI TE !!!!
Jeli moguce da ni jedan selektor nije htio da obrati pazju na DENISA SALANOVICA momak igra u Atletiko Madrid jedan od najbolji u momcadi u19 evo prije par sahata momak dobijo poziv od selektora Lihtestajna da debituje bas protiv svoje domovine u Tuzli i protiv Russije u Moskvi kvalifikacije za EP.Roditelji i momak mole imali iko da mu da upustva imali iko da mu moze pomoci da zaigra za BOSNU I HERZEGOVINU,NETRAZI NISTA EKSTRA BAR DA MU NEKO SAD KAZE KUDA I KAO,NETRAZI MOMAK NISTA SPECIJALNO NETRAZI DA ZAIGRA ZA A REPKU ,momak i njegova famelija neznaju kuda dalje.Salanovic poticu iz Banovica otac Bego vapi za svojom domovinom branio domovinu sa dvojcom brace,jedan brat dao zivot za domovinu drugi teski invalid.Zar niko nemoze te selektore otjerati zar niko im nemoze narediti pa dokle.Dragi Denise ja ti zelim srecu tesko je kad molis da ti se sudbina promjeni,tesko je kad zavisis od mutnih i ludih tipova,tesko je kad moras izdati domovinu ne sto hoces i zelis nego zbog idijota.Kad sam te posjetio onaj dana kad ces poletjeti za Madrid nadao samse da ce ovi gore navedeni selktori bar da te nazovu i pitaju kako je u Madridu.Dragi Denise kad istrcis na Tusnju u Tuzli nemoj da ti je zao pozdravi najbolje navijace na svijetu,dali je sudbina ili ljudi koji ne zele nasoj domovini dobro da ti zaigras protiv svoje domovine pa bas u svojoj avlijiPA LJUDI DOKLE VISE HALOOOOO!!!!!!!!!!! TREBAM LI DODIKU DA JAVIM DA GA POZOVE JESTE VISE NORMALNI.PREDSEDNICE JA ZNAM DA TI NEMOZES SLATI POZIVE IGRACIMA ZATO OTJERAJ TU BAGRU TAKO TI ALAHA IMACES ARMIJU IZ SEBE!!! DENISE NEKA JE TEBI SRETNO!!!!!!!!
Nije pismen ni Safet, pa...Cartman je napisao/la:Kako je samo nepismen i naporan ovaj covjek. Tacno me pocinje iritirat.
Naši forumaši obično komentarišu i kad ne gledaju. Ni prvi ni zadnji, a za sve ostalo tu je WhoScored.Amfetamin je napisao/la:Gleda li neko Arslanagica ? Kakav je ?
možda je nepismen kako ti kažeš al čovjek je vjerovatno učinio za ovu državu više nego ti koji si pismen u to sam 100% ubjeđenCartman je napisao/la:Kako je samo nepismen i naporan ovaj covjek. Tacno me pocinje iritirat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.