FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Raz_ba
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Raz_ba » 06 mar 2010, 11:40

Simpatizer je napisao/la:Imam info od kolege ciji rodjak radi u Savezu da je izbila gadna svadja na sjednici. Kako je krenulo ostacete bez bodova i jedni i drugi. :mrgreen:
I to je poštenije nego da naše bodove daju Sarajevu.
A đe da znam?!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 06 mar 2010, 11:41

senad82 je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Imam info od kolege ciji rodjak radi u Savezu da je izbila gadna svadja na sjednici. Kako je krenulo ostacete bez bodova i jedni i drugi. :mrgreen:
to se ne može desiti ni po kakvim pravilima, još nikad u životu nisam čuo da se nešto slično desilo
Druga recenica je sala, ali prva je info koji sam dobio. Prsti na sjednici!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 06 mar 2010, 11:42

Raz_ba je napisao/la:
ono sto mislim da ce se desiti kao kompromis bice nova utakmica!

a mislim da bi bilo i najpostenije , iskreno!
TREĆI PUT ČASTIMO !

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 06 mar 2010, 11:43

to ti je nas savez, oni se svadjaju.

Imaju propisana pravila, imaju zapisnik, nek pogledaju u isti i nek donesu odluku. Nemaju sta raspravljat.

Al od glupana koji greskom ne izdaju licencu, koji potpisuju duple ugovore kako stignu nista me ne moze iznenadit

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 mar 2010, 11:44

Raz_ba je napisao/la:
a sto je postenije..sto smo ih poderali na terenu i sto kljakavi savez nije dostavio nikakve papire za suspenziju te sada i mi trebamo da ispastamo sto mafija ima nepismene ljude u tom savezu....a onaj instatnt klub olimpik ako ne ove..frknut ce sljedece godine gdje inace zavrse instant klubovi :evil:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 06 mar 2010, 11:44

Raz_ba je napisao/la:
igrajte pošteno i bez igrača pod suspenzijom pa onda tražite pravdu i vidi ovaj link http://www.tuzla-x.ba/index.php?option= ... Itemid=125 vidi ove vaše bodove na koji način dobijate i kakve kriminalce imate oko kluba
F.K. SARAJEVO

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 06 mar 2010, 11:47

senad82 je napisao/la:smiješan si, prošlu polusezonu odnijeli ste bodove sa koševa regularno i ko vam je šta rekao - NIKO. Što se tiče evrope nije Vam Sarajevo krivo, nije Vam grad kriv, već Vam je kriv savez koji se nalazi u glavnom gradu i lištica (zlo BH Fudbala)
Nikada, niti u primisli, niti u jednom momentu nisam mislio na Sarajevo kao grad u ovim svojim postovima. Ja grad Sarajevo volim. Ovdje pišemo isključivo o sporu sa FK Sarajevo. Ne mogu ja protiv svog glavnog grada pričati. Nekad sam tamo živio, imam jako puno prijatelja. Nema teorije. Osim toga, i ovo je kratkog daha, mi ćemo jedni o drugima puno ljepše pisati kad se završi ova afera.
A đe da znam?!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 mar 2010, 11:48

senad82 je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:
igrajte pošteno i bez igrača pod suspenzijom pa onda tražite pravdu i vidi ovaj link http://www.tuzla-x.ba/index.php?option= ... Itemid=125 vidi ove vaše bodove na koji način dobijate i kakve kriminalce imate oko kluba
a kao kod vas u klubu sjede neke postenjacine :D :D
ti ili si neko djete il ti je avaz mozak popio :?
a ovo sto se tice svadze u komisiji....NA NARAVNO DA SE SVADZAJU JER JE OVO NJIHOV Z.A.J.E.B PA SAD NEZNAJU KAKO DA SE ISCUPAJU...INACE BI SJEDNICA BILA GOTOVA ZA 10 MINUTA :evil: :evil:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 mar 2010, 11:48

Gigant je napisao/la:Ja i nisam poistovjetio sve tuzlake sa tim papcima, ali upravo ti papci vama kvare ugled i cast...ja znam da se vama nazalost desila ta kapija, i sta sada mi trebamo doci i pljuvati po tome, pjesme pjevati...ne zelim da ova rasprava ide u ovom smijeru, samo nemojte da vam je glavni grad kriv zato sto imate nesposobnu upravu...sve je cisto ko suza, i da ima pravde Sarajevo treba cisto dobiti 3 boda...a vi se onda obracunavajte sa svojim kaubojima...

Ma vama da je neko pokazao 3 prsta u tuzli to se moze smao desiti sa one strane gdje su simpatizeri, jer nikad ranije nisam sa istoka vidio neku budalu da bi to mogao uraditi.Mi jesmo jedne prilike to jeste 1997g sa stajanja cisto iz zezancije onona racun glavnog grada sarajeva pjevali "drzava tuzla"...znam da vas je tada pogodilo i novinari su cak u svojim izjavama pisali kako smo pjevali "hej sloveni"... znam da je to 100% bila propaganda jer to sa istoka nije niko pjevao jer nisam lud dobro znam sta sam pjevao u toj utkamici.
J asam rekao da nemam razloga mrziti nekoga ko je iz Sarajeva ili nekog drugog grada, ali spotski i navijacki rivalitet izmedju Sarajeva,Zenice,Tuzle,Mostara, Banjaluke je drugaci nego prema ostalim klubovima koji dolaze iz drugih gradova.
Zasto mozda navijaci smatraju da je Sarajevo povlasten klub i Bih, a to je ono poslijeratno FK Sarajevo, koje je imao potporu saveza.Koliko se ti sjecas one utakmice UN kad aje igroa na kosevu i kada su dodjelili lopte svim klubovima tadasnje prvee like, a vjeruj mi da Sloboda nije dobila niti jednu loptu, a Sarajevo je dobilo svoj dio od Pusine. Vjeruj mi da smo mi do 1999 godine imali 2 lopte na Tusnju, sve dok Enes Mesnaovic nije otisao u Erzurum i iz Turske poslao 50 lopti od sebe koje je kupio za klub.
Moram li spomenuti vrijeme Mehe Obradovica dok je bio u FK SARAJEVO i ujedno direktor elektroprivrede BiH.Pa svi dobro znaju da se mi u Tuzli trujemo teremoelektranom, a moj Amidza koji je radio u toj istoj teremoelektrani za vrijeme Obradovicevog mandata u Sarajevu dobio je smanjenje plate, a ralzog je pravljenje sampionskog Sarajeva.Nazalost ovo su te sitnice koje smo mi u tuzli mogli prepoznati, a prepoznali bi ih vi da se isto desil.Ustvari vi ih sada vidite nazalost, jer se prema vama stanje promjenilo i niste povlasteni u odnosu na neke druge ne moram ih spominjat koji su to vec se zna.
Osudjujem svakoga ko je dizao 3 prsta, pa taman da je time zelio isprovocirati nekoga, ali radi jednog idiota ne mozes mene gledati kroz to.Sjetim se 1999 godine prvi turnir povod rahmetli Mustafe Hukica i u polufinalu su igrali Sarajevo i Partizan i neki lik na tribini gdje su bili simpatizeri dosao je sa dresom zvezde iz zelje da provocirara sa ograde igrace partizana,Naravno objektivna tuzlanska publika i navijaci su ga izveli sa stadiona gdje je dobio i maru gataru.

Ja koliko mrzim nekoga iz naseg glavnog grada mogu samo reci,a sigurno se neki stari manijaci i sjecaju kada su gostovali u tuzli i da su imali 2 auta koja su ostala u kvaru i ljudi se nisu mogli vratiti kuci.Mi smo cak skupili i novac da im se auta popravee i dva momka sam primio kod mene su spavali i njih 9 su sa nama bili na vecernjoj kosarkaskoj utakmici izmedju SLOBODA DITE koja je te godine igrala Kup Radivoja Koraca.Znaci svoj obraz smo mi pokazali.

Tebi hvala na iskrenim zeljama sto se tice danasnje utakmice, ali nadam se da nam ovo nisu prvi bodovi u ovoj sezoni :)

N
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 06 mar 2010, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 06 mar 2010, 11:50

ja stvarno nekontam vas , ako je igrao sa 3 zuta kartona a ocigledno jeste ,preksio je pravilo .
Po zakonu saveza pise sta je kazna za taj preksaj i nek se to uradi .
Vi iz tuzle radite kontra stvar , pljujete po sarajlijama sto traze pravdu mjesto da proklinjete upravu kluba ako je dopusteno da igrac sa 3 kartona igra.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 mar 2010, 11:53

avenija je napisao/la:ja stvarno nekontam vas , ako je igrao sa 3 zuta kartona a ocigledno jeste ,preksio je pravilo .
Vi iz tuzle radite kontra stvar , pljujete po sarajlijama sto traze pravdu mjesto da proklinjete upravu kluba ako je dopusteno da igrac sa 3 kartona igra.
ako je sve tako cisto zasto se svadzaju na toj sjednici..to je davno onda trebalo bit gotovo,jel tako..niko ne pljuje po sarajevu...fazon je sto je najvjerovatnije pogrijesio savez pa ce se sad cupat preko Slobodinih ledza..tu je najlakse trenirat rad,red i disciplinu :twisted:

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 06 mar 2010, 11:53

najpostenije je da se bodovi daju Sarajevu..........pravila i zakon u sportu su jasni.........Sarajevo ako treba, pred UEFA-om dobija bodove.
Za dobrobit njihovu, molim navijace Slobode, te stanovnike tuzlanskog kantona da prvo pociste u svojoj avliji, kako u sportu, tako u kantonalnim vlastima........unistili su vam industriju.........ovi ce sport........

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 06 mar 2010, 11:55

ovdje je po meni savez kriv, sloboda je po savezu mogla u igru ubacit tog igraca, sarajevo je vidjelo da on ne moze igrat radi zutih za koje ni olimpik ni savez nisu obavjestili tako da ce bit zanimljiva ova sjednica :D

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 mar 2010, 11:56

defender je napisao/la:ovdje je po meni savez kriv, sloboda je po savezu mogla u igru ubacit tog igraca, sarajevo je vidjelo da on ne moze igrat radi zutih za koje ni olimpik ni savez nisu obavjestili tako da ce bit zanimljiva ova sjednica :D
pa to i ja kazem..ako je sve tako kristalno cisto.....ZASTO SE SVADZAJU I ZASTO J.E.B.E.N.A. KOMISIJA JOS ZASJEDA :evil: :evil:

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 06 mar 2010, 11:57

PIRKE33 je napisao/la:najpostenije je da se bodovi daju Sarajevu..........pravila i zakon u sportu su jasni.........Sarajevo ako treba, pred UEFA-om dobija bodove.
Za dobrobit njihovu, molim navijace Slobode, te stanovnike tuzlanskog kantona da prvo pociste u svojoj avliji, kako u sportu, tako u kantonalnim vlastima........unistili su vam industriju.........ovi ce sport........

A jeste li vi, kad ste poslali žalbu Savezu, naveli koliko vam treba bodova? Najbolje bi bilo da vi odmah sad tražite desetak bodova, ono, nek se nađe ako zatreba, da se više ne bunite do kraja sezone. To je poštenije nego da svako malo tražite po tri boda.
A đe da znam?!

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 06 mar 2010, 11:58

[/quote]

igrajte pošteno i bez igrača pod suspenzijom pa onda tražite pravdu i vidi ovaj link http://www.tuzla-x.ba/index.php?option= ... Itemid=125 vidi ove vaše bodove na koji način dobijate i kakve kriminalce imate oko kluba[/quote]
a kao kod vas u klubu sjede neke postenjacine :D :D
ti ili si neko djete il ti je avaz mozak popio :?
a ovo sto se tice svadze u komisiji....NA NARAVNO DA SE SVADZAJU JER JE OVO NJIHOV Z.A.J.E.B PA SAD NEZNAJU KAKO DA SE ISCUPAJU...INACE BI SJEDNICA BILA GOTOVA ZA 10 MINUTA :evil: :evil:[/quote]

niti mi je avaz i radoncic mozak popio niti sam dijete, Ne sjede ni u nas poštenjačine, a ne sjede ni uvas, ali brate kriva vam je uprava koja vam je us poru sa cijelim gradom SDA-SDP znaš sigurno o čemu pričam, morali su provjeriti status igrača kojeg su kupili ima li ikakvu suspenziju ili nešto drugo, to se mora provjeriti za igrača koji je kupljen
F.K. SARAJEVO

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 06 mar 2010, 11:59

Pa vjerovatno zato sto je neki iz vase uprave zapeo ko sivonja i mase nekakvim papirima dok mu iz usta curi pjena, a ovi ga slusaju i mole boga da konacno prestane da bi i oni rekli ponesto....eto zasto jos traje sjednica

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 mar 2010, 11:59

ma niko ne osporava to da mi nismo krivi i ako jesmo bodovi ce pripasti sarajevu i vozdra, ali treba vidjeti zbog kakvih kartona je Gavric pauzirao u kupu i zbog cega je sve do ovoga doslo.Ja kazem bice zanimljivo danas , ako je uopste danas ta sjednica:)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 06 mar 2010, 11:59

avenija je napisao/la:ja stvarno nekontam vas , ako je igrao sa 3 zuta kartona a ocigledno jeste ,preksio je pravilo .
Mi imamo najbolju upravu od svih premijerligaša u BiH!
A đe da znam?!

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 06 mar 2010, 12:01

Raz_ba je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:najpostenije je da se bodovi daju Sarajevu..........pravila i zakon u sportu su jasni.........Sarajevo ako treba, pred UEFA-om dobija bodove.

A jeste li vi, kad ste poslali žalbu Savezu, naveli koliko vam treba bodova? Najbolje bi bilo da vi odmah sad tražite desetak bodova, ono, nek se nađe ako zatreba, da se više ne bunite do kraja sezone. To je poštenije nego da svako malo tražite po tri boda.
nebitna su tri boda..............ljudi hoce da izmisljaju pravila kako je njima qrcu cejf...............

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.