Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Iskreno, ako ostane a ne sumnjam u to, jos par godina u klubu i bude WC stoper sto je realno ocekivati jer haman ulazi u taj prime moze naci svoje mjesto tu negdje. Jer legende poput Puskasa, Hierra, Genta, Buttre itd. za njega nisu nimalo nedostizni a oni kotiraju dosta visoko.
Uglavnom, svi su osim Alfreda dostizni.
Uglavnom, svi su osim Alfreda dostizni.
- Consigliere
- Kontakt:
Da ga nije bilo mi bi put zavrsili jos u cetvrtfinalu na Westfallenutyler durden je napisao/la:Aha, zasluzan je za gol ali u Realovoj mrezi.Consigliere je napisao/la:Ja ne negiram da je Iker zeni rekao neke stvari koje nije smio, ali primio je kaznu kao musko, a na rezulatatima kluba se to nije odrazilo negativno. Cak je jedan od najzasluznijih za Decimu koju smo svi sanjali cjelu deceniju.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Po meni je, bez obzira i na trofeje i sve, najveći jedan i jedini...

Uvijek, i zauvijek!Cap17an je napisao/la:Po meni je, bez obzira i na trofeje i sve, najveći jedan i jedini...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Takodje.*p!p!t@* je napisao/la:Uvijek, i zauvijek!Cap17an je napisao/la:Po meni je, bez obzira i na trofeje i sve, najveći jedan i jedini...
Raul je uvijek ispred svih ostalih.
Jbga, meni je Raul daleko najdrazi igrac ikad. Ali, ipak Di Stefano je nenadmasiv.
1953. je dosao u prosjecan klub - 11 godina poslije je napustio najveci klub svijeta. Svaku titulu je on iznio.
Jednostavno ,on je razlog zasto se i dan danas Real naziva najvecim klubom svijeta.
1953. je dosao u prosjecan klub - 11 godina poslije je napustio najveci klub svijeta. Svaku titulu je on iznio.
Jednostavno ,on je razlog zasto se i dan danas Real naziva najvecim klubom svijeta.
- Consigliere
- Kontakt:
Di stefano je najvazniji igrac za Real historijski, jer je klub u njegovo vrijeme stekao imidz koji ima i dan danas... Ovoj nasoj, posljeratnoj generaciji, ili barem vecini, Raul je bozanstvo.
Fit Tony: I keep my friends close...
- AlfredBorden
- Kontakt:
na kraju, tj ako rona zavrsi karijeru u realu, ce to da bude:
1. alfredo
2. rona
3. raul

1. alfredo
2. rona
3. raul
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- tyler durden
- Kontakt:
To je jedna utakmica , zbog nje ne moze biti jedan od najzasluznijih.Consigliere je napisao/la:Da ga nije bilo mi bi put zavrsili jos u cetvrtfinalu na Westfallenutyler durden je napisao/la:Aha, zasluzan je za gol ali u Realovoj mrezi.Consigliere je napisao/la:Ja ne negiram da je Iker zeni rekao neke stvari koje nije smio, ali primio je kaznu kao musko, a na rezulatatima kluba se to nije odrazilo negativno. Cak je jedan od najzasluznijih za Decimu koju smo svi sanjali cjelu deceniju.
1.Zizu
2.Mesut
3.Khedira
Valjda se ronaldo nece forsirati za cup,jos treba da se ozlijedi.
2.Mesut
3.Khedira
Valjda se ronaldo nece forsirati za cup,jos treba da se ozlijedi.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
elfenomenoo9
- Kontakt:
jes,gonzalez je gonzalez ali da ne dozvolimo da jos jedna velicina kao sto je iker ode kao veliki raul,ali kakvih "navijaca" ima voljeli bi vidjeti ledja najboljem golmanu ikadConsigliere je napisao/la:Di stefano je najvazniji igrac za Real historijski, jer je klub u njegovo vrijeme stekao imidz koji ima i dan danas... Ovoj nasoj, posljeratnoj generaciji, ili barem vecini, Raul je bozanstvo.
Kakve zablude o kikseru koji je sam sebi kriv sto sjedi na klupi. Pravi kapiten i madridista nikad ne bi uradio ono sto je kikser,kad jedna velicina kao sto je arbeloa ne prica s tobom 2god onda znas koliko si go*no
Raul je otisao kao gospodin dok ce iker otici kao izdajnik ,pobunjenik ,krtica itd
Raul je otisao kao gospodin dok ce iker otici kao izdajnik ,pobunjenik ,krtica itd
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
elfenomenoo9
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
jednom ovakvom covjeku koji voli klub koji vi nikad niste uzivo pogledali a pricate da je krtica i da treba da ode .. bem ti djecu i navijace
jednom ovakvom covjeku koji voli klub koji vi nikad niste uzivo pogledali a pricate da je krtica i da treba da ode .. bem ti djecu i navijace
elfenomenoo9 je napisao/la:

Ljubav i velicinu je pokazao pretprosle sezone,do tog trenutka mu hvala za sve.
haj malo ohani od računara, štetno je po cijeli dan, nego [youtube][/youtube]suhi je napisao/la:elfenomenoo9 je napisao/la:
- AlfredBorden
- Kontakt:
+1suhi je napisao/la:elfenomenoo9 je napisao/la:
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
-
elfenomenoo9
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Allahami jeza da te uhvati kad pogledas ovo i kad se sjetis Ikera,sta god da je uradio ne moze izbrisati svoje zasluge vjeciti capi
Allahami jeza da te uhvati kad pogledas ovo i kad se sjetis Ikera,sta god da je uradio ne moze izbrisati svoje zasluge vjeciti capi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.