FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da ostavim i zadnji post na ovoj temi prije sutrasnje utakmice,jer ujutro cu nesto kasnije ustati,spremim se,i idem u grad uzivati slusajuci kako svi pricaju o mom klubu,a onda na jednu od najvecih,a nadam se da cemo poslije utakmice moci rec' i najvecu utakmicu naseg Sarajeva poslije rata...
Njemci su veliki favoriti,to svako zna,ali iako je receno mnogo puta,moze se jos jednom ponoviti FAVORITI NE POBJEDJUJU UVIJEK..Trebat ce nam mnogo sportske srece,ali i htijenja,zalaganja,a ako ista mozemo ocekivati od nasih momaka onda je to da ce ostaviti srce na terenu
Poraz,los rezultat,ako se desi ne treba shvatati tragicno,ne treba biti trunke razocarenja jer ovo je novo Sarajevo,ovo je Sarajevo koje ce za par godina biti klub kojem ce nastup u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja biti normala,standard..Stvoreni su temelji,tek smo krenuli a vec imamo Playoff evropske lige,pa onda samo mozemo zamisljati kakvi nas uspjesi ocekuju u buducnosti
Sutra,puno Kosevo,11 ratnika predvodjeni Dzenom imaju veliku priliku,uraditi nesto nevjerovatno,i za nasu ligu i uslove do sada nezamislivo..Vjerujmo u njih braco moja po boji,uzivajmo u sutrasnjem danu,od onog trenutka kada ustanemo do zavrsetka utakmice..a onda cemo nadam se,oko 11 navece preplaviti ulice glavnog grada slaveci veliku pobjedu jer
MI SMO DIVOVI
Njemci su veliki favoriti,to svako zna,ali iako je receno mnogo puta,moze se jos jednom ponoviti FAVORITI NE POBJEDJUJU UVIJEK..Trebat ce nam mnogo sportske srece,ali i htijenja,zalaganja,a ako ista mozemo ocekivati od nasih momaka onda je to da ce ostaviti srce na terenu
Poraz,los rezultat,ako se desi ne treba shvatati tragicno,ne treba biti trunke razocarenja jer ovo je novo Sarajevo,ovo je Sarajevo koje ce za par godina biti klub kojem ce nastup u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja biti normala,standard..Stvoreni su temelji,tek smo krenuli a vec imamo Playoff evropske lige,pa onda samo mozemo zamisljati kakvi nas uspjesi ocekuju u buducnosti
Sutra,puno Kosevo,11 ratnika predvodjeni Dzenom imaju veliku priliku,uraditi nesto nevjerovatno,i za nasu ligu i uslove do sada nezamislivo..Vjerujmo u njih braco moja po boji,uzivajmo u sutrasnjem danu,od onog trenutka kada ustanemo do zavrsetka utakmice..a onda cemo nadam se,oko 11 navece preplaviti ulice glavnog grada slaveci veliku pobjedu jer
MI SMO DIVOVI
[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Kakva pitanja postavlja, bože sačuvaj. Sve je zanima osim same utakmice.VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]
kolika je karta za sutrasnju utakmicu i gdje mogu kupiti karte ?
dosao bih sutra aBd da podrzim nas najbolji klub iako nisam navijac bordo tima, ali su mi simpatican tim
dosao bih sutra aBd da podrzim nas najbolji klub iako nisam navijac bordo tima, ali su mi simpatican tim
Karata za tribinu Zapad ce biti sigurno dok su ostale rasprodate, cijena je 16 KM a karte mozes kupiti u prodajnim kucicama pored stadiona.jasmin10 je napisao/la:kolika je karta za sutrasnju utakmicu i gdje mogu kupiti karte ?
Ti si opet šampion !
hvala kralju.simon je napisao/la:Karata za tribinu Zapad ce biti sigurno dok su ostale rasprodate, cijena je 16 KM a karte mozes kupiti u prodajnim kucicama pored stadiona.jasmin10 je napisao/la:kolika je karta za sutrasnju utakmicu i gdje mogu kupiti karte ?
Bez pisanja o bilo kakvim desavanjima po gradu.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Sporo prolazi ovo vrijeme, samo da hoće pocet utakmica da me popusti ova nervoza
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ovo danas sigurno necemo izgubit ...imam vrlo dobar osjecaj da cemo ih izbacit i da cemo se plasirat u grupnu fazu ! Ovo je nasa godina
Volim te Sarajvoooooo
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sretno večeras Sarajevu, remi bi bio ogroman uspjeh.
vrijeme je i da na Koševu proradimo !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Napokon je svanuo i taj dan.
Za Saraj'vo, za Koševo.....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Za Saraj'vo, za Koševo.....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sretno i hairli Pitari 
Jutro je jutro je
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Sretno tavijarpi 
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Uuu... Danas u 2 na put za Sarajevo... Ljudovi moji, nek nam je sretno
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Koacno da svane i ovaj dan ma idemo saraj'oooo veceras do pozitivnog rezultata.., prva ljubavi najveca radosti pobjedu daj nam tiiiii. ! 
04.10.2009 !!
- GoldenDust
- Kontakt:
Svanulo je... Krece se na put za Sarajevo!!! Momci na terenu nek ostave srce, a mi na tribinama grla i dlanove. Ja sam optimista
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
Ta pjesmica sa sjevera, samo za LJUBAV najveću, čuvari časti samo za rulju pa nek' se pronađu!!!
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, benko21, Burberry46, Fudo, Hajdeee, Laganini1986, MSOZ101, OzmoodPinglewood, PapakIzSa, riki46 i 70 gostiju.