Ma jarane i ne moraju prepoznati sami. Evo ovdje mi pišemo non stop i iznosimo mišljenja. Ne mora se slagati sa našim mišljenjem, ali mora uzeti jedan dio koji je sto posto istinit. Daj dio bi bio dovoljan da ne lupa ko maksim po diviziji. Svašta je nešto rekao što ni blizu nije tačno. Ovaj govori da je Amar za Džeku rekao da je kloc što blage veze nema. Onda onaj govori kako n epričamo o prodaji Svrake i ne kritikujemo Amara. Ja iskreno ne znam ko to nije bar spomenuo i svi smo se složili da je Amar pogriješio, ali ljudi koji rade i griješe. Međutim niko nije pljuvao nego smo konstatovali. Ovaj koristi jako ružnu terminologiju. Desila se i njemu pogrešna procjena prodaje. Međutim mogli smo gledati i na drugi način. Prošle godine je Svraka svojim golovima riješio najmanje tri, a čini mi se i više jako bitnih tekmi i bez tih pobjeda mi vjerovatno ne bi izašli u Evropu. To mi govori da je Amar pogovdio jer je dobio 500.000 od Evrope ove godine i to čiste love, a pitanje je da li je i najboja ponuda za Svraku bila toliko. Vrlo lako smo mogli uzeti i milion od Evrope, a min nas je dijelio.KontraNogama je napisao/la:Ne kontam ove sto nemogu prepoznati sta se radi u klubu. Nisam insider i nikoga ne poznajem ali prepoznajem da se po prvi put pravi koliko toliko dugorocni program za ozdravljenje kluba. Mozda ozdravljenje nije prava rijec ali me shvatate. Ni jedan klub u ovoj drzavi nema takav plan, nismo ga ni mi prije imali ali sad je tu fala bogu. Izvuci se iz dugova, podmladiti tim i afirmisati dosta nasih momaka i za koju godinu stvarno ici u evropu sa jakim timom. A ja mislim da ovaj tim ima dobre sanse u buducnosti naravno sa nekim pojacanjima ili se mozda ova omladima profilise pa i ne bude potrebe za mnogo pojacanja( to bi mi se vise svidjalo). Onda ce doci i sponzori svima je jasno kakva je situacija u regionu i da niko nema para za marketing ( bar onoliko koliko to mi trazimo) ali kad se ovaj period ozdravljenja odradi doci ce sponzori i sami.
Ja sam ubijedjenja da ova generacija moze dosta pokazati i to jos u ovoj sezoni. Fali par igraca na pojedinim pozicijama ali sta je, tu je, treba im dati sto vecu podrsku sa tribine, mnogo mnogo znaci za mlade igrace kad cuju koju lijepu kad im bas ne ide najbolje. Sam sam ganjao nakav sport a i sin mi sada trenira i znam da je stalna kritika i psovanje ubica samopouzdanja. A to ovoj nasoj djeci sada najvise treba. Oni ce nositi ovaj klub dalje , ekonom obicno ne ulazi u igru pa mnogo nece pomoc
Za forumaše poput ovoga, a pogotovo ovih koji spominju sadašanju upravu u negativnom smislu misleći na tri čovjeka koji jedini rade je najbolja dijagnoza ignorisanje. Kad se pojavi još deset ljudi i Greda bude najlošiji među njima ja ću isto tako tražiti od Grede da malo odmori. U suprotnom je to sve šega. Nek se ovi njihovi igrači poput Žuje, Telibećirevića ili bilo koga drugog uključe i nek sponzorišu klub. Od sujete neeć dobiti ništa ni oni a ni Željo. NIsam ni ja insajder ali imam logiku i rekao sam kad po njoj vidim da stvari ne štimaju prvi ću tražiti objašnjenja i smjene.