Megaloman je napisao/la:edin74 je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:@edin74
imas pravo da kazes KULTURNO sta zelis, a nemas pravo da sagovornike nazivas SERONJAMA.
zuti karton.
Nije u redu da mi se izbrise post.
Zasto niste izbrisali samo to "seronje" a ostalo ostavili da ljudi procitaju.
Ko god da mi je izbrisao post, taj ne zeli da se procita istina, a ja da 2 puta kucam isto, ne pada mi napamet.
Nadam se da je bar neko procitao sta sam imao da kazem.
Ne razumijem zasto je post izbrisan???
Zasto cenzurisete i za koga?
Zar ti nisi dao rijec da se 10 dana neces javljati na ovaj forum ukoliko dobijemo jucerasnju tekmu? Zar tvoja rijec toliko malo vrijedi?
Moja rijec ne vrijedi nista na ovom portalu, ne vrijedi ni tvoja, a znas zasto?
Zato sto smo ovdje svi anonimni i sto mozemo pisati sto god pozelimo.
E vidis, kad neko cenzurise post anonimusu kakav sam ja, onda to znaci da ga nesto zulja, odnosno boli. a uistinu ga je netko upozorio da ne mogu forumasi pisati bas sve sto im se cefne.
Neko i to mora da "halali".
A zasto?
Pa zato sto vas ima more takvih kao ti, koji im idu niz dlaku...
Ja ovdje zelim samo da zakuham izmedju onih koji navijaju za reprezentaciju i onih koji kao sto smo vidjeli proteklih mjesec dana, vrse blokadu protoka informacija na ovom forumu.
Niko nista ne napise o reprezentaciji kadeta, kriju se spiskovi djece, krije se ko je povrijedjen, pa se krije koliko su poraza ta djeca dozivjela u pripremnom periodu, ko je odbio da igra za repku, ko je poslat kuci i zbog cega, sve se bolan krije.
A zasto?
Zna se sta se krije, ono sto se muti.
Kazu ovdje, mi smo vjerovali u reprezentaciju, a vi niste. Pa kako da vjerujem kad nista ne znam. Sve su sakrili.
Ko fol taktika.
Necu da vjerujem onima kojima vi vjerujete, vidjecete da ona petorica sto su juce tukla Hrvatsku nece moci da hodaju po terenu jer su juce zrtvovani.
Da bog da nam djeca budu Evropski sampioni!