ma vjerovatno je mislio za kraj sezoneGrbavica moj zivot je napisao/la:Neznam neki nas pametni gospodin je izjavio ako pobjedimo da ce mo mi i siroki biti 1 i 2 ali to je prosto nemoguce siroki ima 4 boda vise a borac 6 bodova tako i sa pobjedom zeljo bi ostao utvrden na 3 mjestu sa nasim vjernim pratiocem FK Torpedu (najnajevu) iz vogosce.![]()
![]()
i onda abd sa pobjedom na grbavici na 2 mjesto ili prvo ali desi ce se sta ce se desit za sve ostalo tu je kup
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
naravno... ss.ba prenosi sve utakmice premier lige... textualni prenos...nedaTM87 je napisao/la:ma vjerovatno je mislio za kraj sezoneGrbavica moj zivot je napisao/la:Neznam neki nas pametni gospodin je izjavio ako pobjedimo da ce mo mi i siroki biti 1 i 2 ali to je prosto nemoguce siroki ima 4 boda vise a borac 6 bodova tako i sa pobjedom zeljo bi ostao utvrden na 3 mjestu sa nasim vjernim pratiocem FK Torpedu (najnajevu) iz vogosce.![]()
![]()
i onda abd sa pobjedom na grbavici na 2 mjesto ili prvo ali desi ce se sta ce se desit za sve ostalo tu je kup
a mene zanima hoce li ovdje gdje biti nekog pisanog live prijenosa ili tako nesto slicno?
potpis!ljutinar je napisao/la:Ti si neki žešći debil!!Ted Mosby je napisao/la:capelo111 je napisao/la:Vidim da vlada veliki optimizam kod navijaca Zelje,a zasto i nebi Sarajevo je moglo pobjediti Sirokog imalo je sve uvjete i zasto nebi i Zeljo.Siroki je ekipa zvjezda koja puno ne trci, sto bi Zeljo borbenom igrom mogao iskoristiti.Sto se tice tribine gdje ce biti smjesteni navijaci Zelje mislim da je pravi potez policije, jer tu tribinu je najlakse osiguravati, nego onu do sada , gdje je susretanje navijaca neminovno.Formula za uspjeh Zelje protiv Sirokig je ne igrati bunker i ne povlacit se , nego strogi presing na zadnju liniju Sirokog jer je to natanji dio momcadi, i pokusavati oduzeti loptu na sredini Martinovicu koji je najlosiji vezni igrac.Povlacenjem Zeljo gubi utakmicu jer je to voda na mlin Sirokog ,jer slobodni udarci te prekidi , te odlicna dva ofanzivna vezna i napadaca ce lako rijesiti utakmicu.Presingom Zeljo ne treba se paziti kontre jer su napadaci Sirokog spori , kad su daleko od gola,ali jako opasni u sesnestercu i povlacenje ne dolazi u obzir.Nogometni klub Siroki ima pet puta manje navijaca od Kosarkaskog, i neocekujem da ce Siroki imati neku vecu potporu sa tribina, jer nepostoji covjek u Sirokom koji ne mrzi upravu nogometnog kluba Siroki.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- samir_tm87
- Kontakt:
izvukli se mali sa koseva , ponavljaju utakmicu
ajd ako su ih jednom dobili vala mogu opet 
sta je odluceno da se ponavlja utakmica? haj ak su ih jednom devastirali mogu valjda opet ^^samir_tm87 je napisao/la:izvukli se mali sa koseva , ponavljaju utakmicuajd ako su ih jednom dobili vala mogu opet
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
-
amarpustahija
- Kontakt:
Jeli zna ko ' koliko dolazi manijaka u Široki ?
- BlueSharks
- Kontakt:
To pitanje nije za ovog forumaamarpustahija je napisao/la:Jeli zna ko ' koliko dolazi manijaka u Široki ?
Strauss Junior
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ovo Željo dobija ... idu ljudi po titulu sigurno 
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Svi koji budu putovali na gostovanje u Široki Brijeg će morati proći alko-test.Ukoliko jedan pojedinac bude pozitivan,cijela kolona se vraća nazad. Zato ZIPA može se i poslije utakmice slavit 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- samir_tm87
- Kontakt:
cb82 mislis sutra??
Yebote, pa zar nije sutra utakmica???CB82 je napisao/la:SRETNO PLAVIMA DANAS
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- samir_tm87
- Kontakt:
pa jeste ba :sAYAN je napisao/la:Yebote, pa zar nije sutra utakmica???CB82 je napisao/la:SRETNO PLAVIMA DANAS
nije bola...danas u 15 je..AYAN je napisao/la:Yebote, pa zar nije sutra utakmica???CB82 je napisao/la:SRETNO PLAVIMA DANAS
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Mozel me neko napomenuti gdje je trenutno Simo Krunic ??
EDIT : I Demir Hotic ??

EDIT : I Demir Hotic ??
Simo trenira OFK Beograd, a Hotic se vjerovatno vratio u shvabiju samo ne znam sta radi .nime_tm87 je napisao/la:Mozel me neko napomenuti gdje je trenutno Simo Krunic ??![]()
![]()
![]()
EDIT : I Demir Hotic ??![]()
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
Hotic radi na baustelu, mjesa beton, reda cigle i tako to....rexxxoNa_ je napisao/la:Simo trenira OFK Beograd, a Hotic se vjerovatno vratio u shvabiju samo ne znam sta radi .nime_tm87 je napisao/la:Mozel me neko napomenuti gdje je trenutno Simo Krunic ??![]()
![]()
![]()
EDIT : I Demir Hotic ??![]()
Volim te Zeljo!!!
Simo je BIO trener u ofk b. do ove sezone, a hotic je u nekom svabskom klubu ko menadjer (da ne lupam, nemogu se sjetit imena)...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
bilo je price da ce u karlsrucheSeyo_TM je napisao/la:Simo je BIO trener u ofk b. do ove sezone, a hotic je u nekom svabskom klubu ko menadjer (da ne lupam, nemogu se sjetit imena)...
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Ko?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!